fbpx

OV jaaroverzicht 2019 (video)

Het jaar 2019 zit er bijna op. Tijd om terug te blikken. Dat doet Treinreiziger.nl de komende dagen op verschillende manieren. Bijvoorbeeld per video. In een overzicht van 15 minuten blikken we terug op 11 onderwerpen uit 2019.

De onderwerpen uit het jaaroverzicht:

0 0 stemmen
Artikel waardering
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Arjan Krabbenbos
4 jaren geleden

Ben afgelopen augustus met de voormalige Fyra, thans ETR 700 geweest. De trein ziet er mooi uit en reed ook probleemloos toen ik hiermee reisde.
De Hoekse Lijn metro of verlengde A/B lijn(en) zijn een ongekend succes. Ik woon aan deze voormalige spoorlijn en ben ok met deze nieuwe verbinding erg blij. De RET verwachtte pas over een jaar pas het aantal reizigers wat nu al is mee gegaan, zelfs de weekenden gaan e veel passagiers mee. Het voordeel is nu dat je verder zonder overstap naar en door Rotterdam kunt. Met de metro rechtstreeks naar Alexander is even snel als extra overstappen op trein te Schiedam Centrum en Rotterdam Central, terwijl de metro er direct heen rijdt! Alleen Rotterdam Alexander is i verbouwing dus nog omlopen en van tijdelijke trappen en liften gebruik maken. Dan is overstappen hier bij gladheid door regen of vorst niet zo n pretje. Als alles meezit is de verbouwing van dit IC station in 2020 afgerond.