fbpx
foto: (c) Ronald van den Heerik

Over Treinreiziger.nl

07 jan 2017 19:39

Treinreiziger.nl is een online platform waarbij de reizigers centraal staat. Dankzij ons platform wordt treinreizen leuker en goedkoper. Op deze site is kunnen treinreizigers allerlei praktische en nieuwswaardige informatie vinden. Zo heeft Treinreiziger.nl een prijsvergelijker, waarmee treinreizigers kunnen zien welk treinkaartje voor hun specifieke reis het goedkoopst is. 

“Met de site willen we zo transparant en onafhankelijk mogelijk informatie verstrekken aan ov-gebruikers” legt initiatiefnemer Hildebrand van Kuijeren uit. In 2005 begon hij Treinreiziger.nl. Inmiddels is de website een begrip geworden. Dagelijks gebruiken 15.000 reizigers de site. Behalve ov-nieuws en informatie over treinkaartjes helpt Treinreiziger.nl ook de internationale reiziger op weg. Naar belangrijke bestemmingen geeft de site een overzicht van de verschillende verkoopkanalen en reismogelijkheden. Daardoor wordt het voor treinreizigers makkelijker het beste treinkaartje te vinden.

Zo transparant en onafhankelijk mogelijk informatie verstrekken aan ov-gebruikers over alles wat relevant kan zijn omtrent het reizen met het ov, en specifiek omtrent de trein” is het doel van Treinreiziger.nl

Treinreiziger.nl publiceert dagelijks nieuws uit de ov-sector. Met een kritische blik worden ontwikkelingen gevolgd. Onder ov-professionals zijn overzichten van reizigersaantallen per station en punctualiteitsgegevens populair. Maar ook de cijfers over klanttevredenheid worden regelmatig door ov-professionals gebruikt. Cijfers en nieuwsberichten van Treinreiziger.nl kun je zodoende onder andere in rapporten van het CBS, ACM en KiM tegenkomen.

De site werd in 2005 opgericht. Inmiddels is Treinreiziger.nl niet alleen online, maar ook offline actief. Zo geeft het platform samen met Rover ook het papieren spoorboekje uit, dat nog steeds door duizenden reizigers wordt gebruikt. Daarnaast is er een kleine webshop voor de treinliefhebber.

Treinreiziger.nl is bij de Kamer van Koophandel ingeschreven als eenmanszaak en wordt bekostigd uit reclame inkomsten. De banners op deze site zijn daarvoor essentieel. Bij internationale treintickets ontvangt treinreiziger provisie bij o.a. B-Europe, Deutsche Bahn, HappyRail, NS International, Treinreiswinkel, Thalys, Flixbus, Ouibus, STC.

0 0 stemmen
Artikel waardering
2 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Harco van Ommen
3 maanden geleden

Eerst even voorstellen, Wij vertegenwoordigen

de Dinnertrain

Unieke beleving

Stap aan boord van de Dinnertrain en ervaar een avond vol culinair genot en onvergetelijke momenten. Al jarenlang verrast de Dinnertrain gasten met een unieke beleving, die begint bij het instappen en eindigt met een voldaan gevoel en prachtige herinneringen.

Wisselende routes

Wekelijks doorkruist de comfortabele trein het prachtige Nederland, met een wisselende route langs 27 verschillende steden. Geniet van een heerlijk diner terwijl u zich laat verwonderen door het afwisselende landschap en de stedelijke omgeving.

Culinaire reis

Onderweg geniet u van een culinaire reis met diverse keuze momenten. De Chefs hebben met zorg een smaakvol menu samengesteld, met diverse gerechten die worden bereid met verse, seizoensgebonden producten. De wijnarrangementen zijn subtiel afgestemd op de gerechten, waardoor u een complete smaakbeleving ervaart.

Exclusieve beleving

De Dinnertrain is meer dan alleen een diner. Het is een exclusieve beleving in een chique setting. De rijtuigen zijn smaakvol ingericht en de bediening is gastvrij en behulpzaam. U geniet van een ontspannen avond in een intieme sfeer.

Groei en waardering

In 2023 mochten we 38.000 reizigers verwelkomen, een groei van 30% ten opzichte van het jaar ervoor. De waardering is hoog: we scoren een 4,7 van de 5 sterren op TripAdvisor. Dit concept is geschikt voor zowel particuliere als zakelijke markt

Samenwerking met Treinreiziger

Naast onze bestaande digitale marketingkanalen zijn we op zoek naar exclusieve platforms waar onze doelgroep zich ook bevindt. Uw platform kan zéker niet ontbreken In pagina partners is een mooi overzicht te lezen over de verschillende contents voor treinliefhebbers, een mooie kans om onze doelgroep te bereiken.

Voordelen voor beide partijen

Een samenwerking tussen de Dinnertrain en treinreiziger biedt voordelen voor beide partijen:
• Goede kruisbestuiving met een win-win resultaat
• Gezamenlijke doelgroep in de hogere klasse
• Unieke en uitdagende invulling voor uw klantenbestand
• Kwalitatief hoog platform redactioneel verhaal door ons aangeleverd
• Wederzijdse digitale exposure (algemeen / agenda en plaats gebonden)
• Exposure in de trein en digitale platform (free publicity)

Ontmoeting

We zijn benieuwd naar de mogelijkheden voor een samenwerking en hopen u te inspireren met onze unieke beleving. We nodigen u graag uit voor een ontmoeting om de raakvlakken te bespreken en gezamenlijk een mooi project te starten.

Contact

We kijken uit naar uw reactie. U kunt contact met ons opnemen via harcovanommen@trainevents.nl of 06 171 25 119.

Website: https://dinnertrain.eu/

#dinnertrain #culinair #reizen #nederland #uniek #beleving #exclusief #samenwerking #partnerschap #elkaarversterken #treinreiziger

Adriaan Slooff
2 maanden geleden

Helaas werkt het e-mailadres van Harco van Ommen niet, zo merkte ik vandaag 6 maart 2024.
Ook het e-mailadres contact@treinreiziger.nl, vermeld op de website, werkt niet.

Zijn deze verouderd of onjuist weergegeven? Anders a.u.b. deze aanpassen op de website.

Stuur me nu even jouw/jullie huidige e-mailadres.
Veel dank alvast.

Adriaan