fbpx

Overzicht treinaanbiedingen april 2015

Ook in april zijn er diverse aanbiedingen. Zo kun je waarschijnlijk vanaf donderdag 9 april een Blokker Dal Vrij Dagkaart kopen. Hou ook onze Facebook pagina in de gaten voor gratis treinkaartjes. Let op! Aanbiedingen niet geldig op Koningsdag.

 

0. Avondretour: 5 euro (UITVERKOCHT)
Reis na 18:30 uur in april of mei voor slechts 5 euro (maar niet op Koningsdag). Voor deze aanbieding geldt: op = op. De aanvankelijke voorraad was binnen 3 dagen op, maar op 9 april heeft NS de voorraad weer (beperkt) aangevuld. Koop direct via NSl of check de pagina: Avondretour.

1. Blokker Dal Vrij Dagkaart
Blokker verkoopt een Dal Vrij Dagkaart voor 14,95 euro. Bij deze aanbieding geldt: op = op. Wil je zeker weten dat je op tijd bent? Dan kun je het treinkaartje het beste kopen of reserveren op Blokker.nl. Lees in ons artikel tips hoe je toch in de spits kunt reizen (mits de reis vóór de spits begint).

2. Dagje Antwerpen: 32 euro
Voor 32 euro koop je bij de Spoordeelwinkel van NS een dagretour naar Antwerpen Centraal, geldig op maandag t/m vrijdag na 9:00 uur of zaterdag en zondag de gehele dag. Het maakt niet uit vanaf welk station je reist. Dus voor 32 euro heb je ook vanuit Groningen een dagretour naar Antwerpen. Bovendien is koffie met gebak in Antwerpen inbegrepen. Wil je langer in Antwerpen blijven? Dat kan, met een actie van WeekendjeWeg: 149 euro voor 2 personen, inclusief hotel en ontbijt. Ofwel: 74,50 euro per persoon.

3. Treinretour + koffie + Croisant: 20 euro
Gebruik dit dagretourtje op een traject naar keuze. Ook geldig in de avondspits, maar op maandag t/m vrijdag niet geldig voot 9.00 uur. Leuk is dat ook een kopje koffie en een croissant zijn inbegrepen.

4. Tienertoer in de meivakantie
Voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar is er in de meivakantie een leuke aanbieding: De Tienertoer. Hiermee kun je drie dagen treinen voor 33 euro. Ofwel 11 euro per kaartje. Je kunt reizen in de periode van 28 april t/m 11 mei, na 9.00 uur. 

5. Dagje Keukenhof: Trein + bus + toegang + bollenpakket: 35 euro
Vanuit heel de wereld komen toeristen naar de Keukenhof. Maar weten we als Nederlanders zelf wel hoe mooi onze tulpen zijn? Geniet, en ga een dagje naar de Keukenhof. Voor 35 euro reis je per trein naar Leiden of Schiphol en vervolgens met de bus naar de Keukenhof. Niet alleen de toegang tot de Keukenhof is inbegrepen, maar ook een bollenpakket t.w.v. 3,95. 

Foto: archief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *