fbpx

Primeur: Trouwen op Rotterdam Centraal

Dagelijks beloven paren elkaar eeuwige trouw, maar nooit eerder gebeurde dat in de stationshal van Rotterdam Centraal. Hildebrand van Kuijeren, eigenaar van Treinreiziger.nl, en Nicoleta Andrei brengen daar donderdagmiddag verandering in. Om precies 16:00 vindt de huwelijksceremonie plaats in de stationshal van het station.

Bruiloft18.jpg

Natuurlijk arriveert het echtpaar in stijl: per trein. De twee stappen eerder in de middag op station Delft in de trein, de geboorteplaats van Hildebrand. Via Den Haag komen de twee dan aan in Rotterdam, waar de voormalig stationschef hen in uniform opwacht.

De keuze om op het station te trouwen is niet toevallig. "Als eigenaar van Treinreiziger.nl is er natuurlijk geen betere locatie denkbaar dan trouwen tussen de treinreizigers," zegt de in Delft geboren Hildebrand van Kuijeren. Van jongs af aan was Hildebrand al geïnteresseerd in de trein. Nicoleta heeft de trein vijf jaar geleden ontdekt, toen ze haar aanstaande man leerde kennen. "Ik had nooit gedacht dat je met de trein op vakantie zou kunnen," zegt de in Roemenië geboren Nicoleta. Inmiddels weet ze wel beter. Vorig jaar heeft het echtpaar bijvoorbeeld nog met hun zoon, toen 9 maanden, per trein door Europa een rondreis gemaakt.

Bruiloft14.jpg

Wie wil kan de ceremonie donderdag bijwonen. Daarnaast zendt Dagblad Metro de huwelijksceremonie donderdag vanaf 16:00 uur rechtstreeks uit via de Facebook-pagina van de krant. 

Bruiloft37.jpg

 Bruiloft10.jpg