fbpx

Spoordeelweken: gratis meereiskaart

In de herfst organiseert NS weer de Spoordeelweken. In bepaalde regio´s krijgen huishoudens een boekje door de bus met 24 aanbiedingen voor de trein. Daaronder bevind zich ook een gratis meereiskaart voor twee dagen en twee keer een overgangsbewijs van de 2e klas naar de 1e klas. Wie het boekje niet ontvangen heeft, kan het alsnog online aanvragen (op = op).

De acties zijn niet te combineren met andere aanbiedingen. Dus het meereiskaartje kun je niet gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld een Blokker-treinkaartje of AH-treinkaartje. En dus ook niet in combinatie met een aanbieding van de Spoordeelwinkel. Het meereiskaartje is twee keer te gebruiken in oktober 2015. Je moet dus samen reizen met iemand die over een geldig vervoersbewijs beschikt en ook ouder is dan 12 jaar. Doordeweeks mag het meereiskaartje alleen na 9:00 uur gebruikt worden, in het weekend de gehele dag. 

  • Het meereiskaartje is nog niet als actie verwerkt in onze prijsvergelijker. Je kunt wel de reguliere prijs voor één persoon opzoeken. Dat betaal je in combinatie met het meereiskaartje bij twee personen. Je kunt dit vergelijken met het tarief van twee actie treinkaartjes.

Met het overgangskaartje kun je met een 2e klas treinkaartje toch 1e klas reizen. Maar let op: ook het overgangskaartje is niet te combineren met andere aanbiedingen, dus ook niet met meereiskaartje. Bij de overgangskaarten van 2e naar 1e klas geldt bovendien dat de reis in het weekend moet plaatsvinden. Doordeweeks kan het overgangsbewijs NIET gebruikt worden. 

Check ook altijd de voorwaarden zoals deze op het treinkaartje staan vermeld.

0 0 stemmen
Artikel waardering
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
T.J.Meinema
6 jaren geleden

post heeft deze actie niet bezorgd.

Graag wil ik er gebruik van maken. dus zo snel mogelijk bezorgen.

Mw. T. Mathijssen
6 jaren geleden

De post heeft bij ons niets bezorgd en ik zou het
wel heel graag alsnog ontvangen!

Mw. T. Mathijssen
6 jaren geleden

De post heeft het bij ons ook niet bezorgd en ik zou het heeeeel graag ontvangen!

Klaudia Nijland
6 jaren geleden

De post heeft deze bij ons niet bezorgd. Graag zouden wij wel gebruik maken van de actie. Vorige jaren ook gedaan en dat was super! Nu moeten we voor hoger tarief reizen vragen ons af toch met de auto te gaan? Kunt u ons digitaal nog een kaartje toesturen [2 voor de prijs van 1)

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Klaudia Nijland

Ze zijn sowieso niet verspreid bij mensen met nee-nee sticker, want het is reclame. Verder heb ik geen inzicht in de keuzes van NS omtrent verspreidingsgebied. Maar er is dus een mogelijkheid om ze alsnog aan te vragen.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Klaudia Nijland

Ze zijn sowieso niet verspreid bij mensen met nee-nee sticker, want het is reclame. Verder heb ik geen inzicht in de keuzes van NS omtrent verspreidingsgebied. Maar er is dus een mogelijkheid om ze alsnog aan te vragen. Zie kopje Treinpakkers Aanvragen.

M. E. van den Bos
6 jaren geleden

Kan ik nog een mee reiskaart krijgen heel hheel graag.

S M Arnoldus-Hop
6 jaren geleden

Ik heb de aanbieding 2e kaartje gratis niet ontvangen

M. Janssen
5 jaren geleden

Plotseling besefte ik dat ik het blad Spoor dat op naam en adres naar mij werd verstuurd niet meer ontvang. Graag zou ik deze heel graag weer willen ontvangen.

Redacteur
Erwin Wessels
5 jaren geleden
Antwoord aan  M. Janssen

Heel toevallig had ik vandaag een nieuwe Spoor in mijn brievenbus liggen. Heb jij die inmiddels ook ontvangen?
Zo niet, wacht even af en neem dan in de loop van deze week even contact op met de NS. Wij kunnen je hier helaas niet mee helpen, omdat we geen NS zijn.