fbpx

Superdagretour: goedkoop treinkaartje naar België

Goedkoop op één dag naar België? Koop dan het Superdagretour. Met dit treinkaartje reis je heel voordelig vanaf een Nederlands station naar een Belgisch station. De voorwaarde is wel dat de reis na 9.00 uur begint. Reis je in het weekend? Dan is een weekendretour meestal voordeliger. Zowel NMBS Europe als NS International verkopen het Superdagretour.

Je bent bij het Superdagretour niet gebonden aan een specifieke trein. Je mag op jou route bijna alle treinen naar België nemen, alleen Thalys (en in de toekomst ook Eurostar) zijn uitgesloten. Je krijgt geen extra korting als je een NS-Voordeelurenabonnement hebt. Wel kun je korting krijgen als je in Nederland vrij reizen hebt: dan betaal je vanaf de Belgische grens.Op feestdagen en in het weekend mag er overigens ook voor 9.00 uur gereisd worden. Dat geldt ook voor Belgische feestdagen.

Met het Superdagretour krijg je 40% korting in Nederland en 30% in België. Dat is dus aanzienlijk goedkoper dan een normaal treinkaartje!

Ben je jonger dan 26 jaar? Dan is het vaak voordeliger met een binnenlands treinkaartje naar Roosendaal te reizen en vervolgens met een treinkaartje van de NMBS vanaf Roosendaal naar België. We adviseren in Nederland het e-ticket aan, dan hoef je niet in- en uit te checken. Dit is echter niet beschikbaar voor mensen met een kortingskaart. Jongeren kunnen vanaf Roosendaal richting België ook de Go Pass nemen. Voor iets meer dan 7 euro reis je dan naar elk gewenst station in België (enkele reis).

 

0 0 stemmen
Artikel waardering
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Klaas
4 jaren geleden

Dit superdagretour schijnt al jaren niet meer te bestaan. Toch staat het nog steeds op deze website, en is het een van de eerste dingen die je vindt via Google als je zoekt op ‘goedkoop treinkaartje Nederland België’. Suggestie: eraf halen of toelichting plaatsen.