fbpx

Treinacties via de NS Spoordeelwinkel – januari 2015

08 jan 2015 13:46

Iedere maand heeft de Spoordeelwinkel van NS weer acties. Vooral leuk als je een dagje weg wilt. Ook in januari zijn er weer diverse acties. Bijvoorbeeld Trein + Bus + Efteling. Ook populair: De La Place Treintour voor 2 personen (18 euro p.p). Alleen op pad? Vanaf 20 euro zijn er treinkaartjes, inclusief uitje of een kopje koffie met iets lekkers.

Wil je alleen een treinkaartje kopen? Dan is de Blokker-actie waarschijnlijk interessanter. Maar als je een dagje weg wilt, of de treinkaartjes bij Blokker zijn op, dan kunnen de acties van de NS Spoordeelwinkel interessant zijn. Vooral als je geen NS-kortingskaart hebt.

  • Amsterdam, vanaf 23 euro. Je krijgt dan een treinkaartje dat ook geldig in alle bussen en trams van het GVB en inclusief audiotour Pathé Tuschinski. Je kan ook kiezen voor een Canal Cruise met Lovers voor 25 euro p.p. Dan mag je alleen niet met het GVB reizen.
  • Maastricht, treinkaartjes vanaf 20 euro. Inclusief koffie + apfelstrudel.
  • Dagje Nijmegen, inclusief powersap en cake: 22 euro.
  • Dagje Groningen, inclusief lunch voor 23 euro
  • Euromast + Treinkaartje Rotterdam,  inclusief koffie en gebak: 25 euro.
  • Naar Leeuwarden? 25 euro, inclusief lunch.
  • IJsbeelden Festival in Zwolle, met treinkaartje, 25 euro. 
  • Winter-Efteling + Trein + Bus, 39 euro p.p.

Hoe werkt het?
De genoemde acties worden minimaal verkocht t/m 31 januari 2015 (uitgezonderd IJsbeelden Festival en de La Place Treintour). Je krijgt dan een vouchercode, waarmee je een treinkaartje kunt verzilveren. De tickets kan je t/m 28 februari verzilveren en gebruiken. Je krijgt een dagretour vanaf het door jouw gekozen station naar de eindbestemming. Je reis mag op maandag t/m vrijdag niet voor 9.00 uur beginnen. Het treinkaartje wordt geleverd als e-ticket. Deze moet je uitprinten. 

La Place Treintour
Tot en met 15 januari 2015 verkoopt de Spoordeelwinkel nog de La Place Treintour voor 2 personen. Deze kost 36 euro, ofwel 18 euro per persoon. Je krijgt dan twee e-tickets tussen twee stations naar keuze. 

Wil je weten wanneer er weer een treinactie is? Meld je hieronder aan voor onze speciale treinactie nieuwsbrief!