fbpx

Treingetweet – week 8

04 mrt 2014 19:44

De trein, een onderwerp waar iedere dag veel over gesproken wordt. Op sociale media is dat niet anders. De redactie van Treinreiziger kijkt in deze rubriek iedere week naar grappige, opmerkelijke en interessante tweets over het spoor. Deze week, een dagje later dan gepland en gewend, deel 8.
 
Helaas heeft de redactie weinig input ontvangen voor het specifieke onderwerp waar het zich deze week op wilde richten, namelijk de reinheid van jouw trein. We geven het nog een kans, dus laat ons weten hoe schoon jouw trein is. Dat kan via @treinreiziger of @wjmeulman, of maak gebruik van de hashtag #treingetweet!
 
Enige tijd geleden bracht Treinreiziger in samenwerking met Rover twee spoorboekjes uit: het minispoorboekje en het normale spoorboekje. @DickvanderGoot heeft deze in bezit en wist niet alleen zichzelf, maar ook anderen te helpen. "Wat een handig boekje", reageerde een meisje op het moment dat elke andere vorm van reisinformatie ontbrak. 
 
@Martin1960 viel het opeens op hoezeer de stations van Hengelo en Leiden (Centraal) op elkaar lijken. "Gevalletje zelfplagiaat?", vraagt hij zich af op het sociale medium. Heel anders ziet station Kampen eruit, daarover bestaat geen discussie. Maar het stadje aan de IJssel heeft vanaf het station in elk geval wel een hele mooie skyline, liet @mich_juh zien
 
Verder was het een week waarin met name onder de rivieren carnaval gevierd werd. Dat zorgde voor veel gezellige drukte in treinen aldaar. De volgende tweets vielen de redactie wat betreft dat onderwerp op:
 

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *