fbpx

Treinkaartje met koffie: 20 euro (februari 2016)

VERLOPEN. Bekijk nieuwe treinaanbiedingen.

Een dagje erop uit met de trein? Bij de Spoordeelwinkel koop je een dagretour met koffie en een croissant voor slechts 20 euro. De  actie is te koop in februari, de treinreis moet plaatsvinden in februari of maart. Let op: reizen op een feestdag mag niet. Daarnaast mag je doordeweeks alleen na 9.00 uur op pad.

Bij de Spoordeelwinkel koop je een voucher, die je op een later moment kuntverzilveren. Tijdens het verzilveren hoef je pas in te vullen wie met het goedkope treinkaartje gaat reizen en wanneer. Bij het verzilveren kies je ook vanaf welk station je wilt reizen en naar welk station. Tussen die stations mag je op de gekozen dag zowel heen als terug met de trein reizen.

Het treinkaartje wordt geleverd als e-ticket, dit dien je zelf uit te printen. Je krijgt niet alleen een e-ticket voor de treinreis, maar ook een apart e-ticket per e-mail voor de warme drank en croissant bij Délifrance. Je kunt alleen op de dag van de treinreis een warme drank en een croissant nuttigen bij Délifrance. Zie verder de voorwaarden van Spoordeelwinkel.

Het treinkaartje is zaterdag en zondag de gehele dag geldig, en doordeweeks alleen na 9.00 uur. Let op: je kunt het treinkaartje ook niet gebruiken op feestdagen. Verder is je treinkaartje geldig in alle treinen op je route, uitgezonderd Thalys. ICE en Intercity Direct is tussen Schiphol – Rotterdam v.v. zijn alleen toegankelijk in combinatie met een toeslag. Indien op een deel van je traject treinen rijden van andere vervoerders, zoals Arriva, Connexxion, Veolia, Syntus of Breng, kun je die ook gebruiken. Een treinkaartje is ook na 0.00 uur ´s nachts geldig, tot uiterlijk 4.00 uur ´s ochtends. Mits er natuurlijk treinen rijden.

Deze actie is overigens ook verkrijgbaar als 1e klas variant, voor 27,50 euro per dagretour.


Verdien een gratis dagkaart
Zie je een goedkoop treinkaartje waarmee je door heel Nederland kunt reizen en deze staat niet op onze website? Tip onze redactie dan via redactie@treinreiziger.nl. De eerste die de actie meldt krijgt een gratis treinkaartje. Treinacties van de Spoordeelwinkel zijn uitgezonderd. Check hier de voorwaarden. (Let op: er worden ook valse e-mails verzonden over gratis treinkaartjes. Daarmee hebben we niets te maken.)


Gratis nieuwsbrief goedkope treinkaartjes
Ongeveer 1x per maand