fbpx

Treinkaartjes Blokker: NS Dal Vrij Dagkaart (zomer 2014)

Deze aanbieidng is verlopen, maar t/m 26 april 2015 is er wel een nieuwe soortgelijke actie te koop op Blokker.nl (op=op). Verder zal er waarschijnlijk in de eerste helft van augustus een nieuwe Blokker actie zijn (zie overzicht goedkope treinkaartjes 2015). Bekijk onze kortingspagina voor de actuele treinaanbiedingen. Hier de laatste artikelen over Blokker treinkaartjes zijn. 

Blokker heeft weer goedkope treinkaartjes! Het gaat om een NS Dal Vrij Dagkaart: onbeperkt reizen buiten de spits. De treinkaartjes worden verkocht t/m 7 september en zijn te gebruiken voor reizen tussen 25 augustus en 5 oktober 2014. De Dal vrij Dagkaart kost slechts 14,95 euro. Onze tip: reserveer de dagkaart alvast online. Dan weet je zeker dat de dagkaart niet uitverkocht is.

Bij een onlinebestelling kan je bijvoorbeeld kiezen om het treinkaartje af te halen bij een Blokker-vestiging naar keuze. Naar huis toegestuurd krijgen? Dat kan ook. Dat kost 1 euro extra, tenzij je in totaal voor meer dan 20 euro op Blokker.nl koopt. Tip: Combineer de dagkaart met een dagje weg. Bijvoorbeeld voor slechts 12,50 euro een dagje Duinrell (=50% korting) inclusief 2 uur Tikibad, ook via Blokker.

Met welke treinen mag ik met het Blokker-treinkaartje reizen? 
Met alle NS-treinen, maar ook met treinen van Arriva, Breng, Connexxion, Syntus, Breng en Veolia. Bij ICE en Intercity Direct (tussen Schiphol en Rotterdam C) moet je wel een toeslag betalen. Reizen met City Night Line en Thalys kan niet. 

Moet ik inchecken met het goedkope treinkaartje?
Ja, je moet bij NS inchecken. Je krijgt het treinkaartje geleverd als eenmalige OV-chipkaart, dus je hoeft zelf geen OV-chipkaart te hebben. Als je het station binnenkomt check je in, en als je jouw eindbestemming hebt bereikt, check je weer uit. 
Reis je niet alleen met NS maar ook met andere vervoerders? Dan moet je het kaartje ook afstempelen bij een stempelautomaat. 

Tussen welke tijden kan ik met de Blokker dagkaart reizen?
Bij NS mag je van maandag t/m vrijdag NIET inchecken tussen 6.30 – 9.00 uur en tussen 16.00 – 18.30 uur. Op overige tijden mag je altijd inchecken. Als je bijvooreeld om 6.25 uur incheckt, mag je wel de NS-trein nemen van bijvoorbeeld 6.40 uur nemen. Je kan die trein echter niet nemen als je bijvoorbeeld om 6:36 uur probeert in te checken. Verder moet je weten dat je binnen 30 minuten na incheck daadwerkelijk moet beginnen te reizen.Op zaterdag en zondag zijn er geen tijdsbeperkingen. 
Bij de andere vervoerders mag je van maandag t/m vrijdag NIET reizen tussen 6.30 – 9.00 uur en 16.00 – 18.30 uur. De truc die bij NS werkt door even voor 6.30 uur of 16.00 uur in te checken en dan toch in de spits te reizen, werkt dus niet bij Arriva, Connexxion, Syntus, Veolia en Breng. Bij deze vervoerders mag je net als bij NS op zaterdag en zondag gewoon heel de dag reizen.

Wat moet ik verder nog weten?
Je kunt het goedkope treinkaartje niet ruilen. Vergeet bij NS niet in te checken, anders is je treinkaartje niet geldig, ook niet als het kaartje gestempeld is bij de stempelautomaat,

Tips voor een dagje uit
Wil je de Blokker Dagkaart gebruiken voor een Dagje weg? Dan hier wat tips:

  • Dagje Duinrell met 50% korting. Via Blokker
  • Diverse uitjes met korting via Dagtickets.nl. Bijvoorbeeld Ouwehand Dierenpark, Railz Miniworld Rotterdam of Madame Tussaud. 40 Aanbiedingen.
  • Diverse uitjes in Amsterdam via Ticketbar

 

0 0 stemmen
Artikel waardering
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hollande kayumbi
5 jaren geleden

Ok zoeken dagkaart