X

Treinpakkers: Superdal Dagkaart: € 9,95 p/s

Foto: Ronnie Venhorst

UPDATE: Deze actie is verlopen. Maar er zijn nog steeds goedkope treinkaartjes te koop! Raadpleeg onze prijsvergelijker om de beste aanbieding te vinden.
De Nederlandse Spoorwegen hebben deze maand (t/m 28 mei) een leuke actie: De Treinpakkers. Onderdeel van de Treinpakkers is ook een Superdal Dagkaart. Met dat treinkaartje mag je na 11:00 uur onbeperkt mag reizen. Je koopt twee Superdal Dagkaarten voor € 19,90. Omgerekend dus € 9,95 euro per dagkaart!

Nog niet zo lang geleden verkocht ook ETOS een Superdalticket. In hoofdlijnen komt deze nieuwe actie daarmee overeen. Maar er is één belangrijk verschil. Bij het ETOS Superdalticket was samen reizen verplicht. Dat is nu niet zo. Je mag dus nu kiezen of je samen reist met iemand anders, of dat je zelf lekker twee keer op pad gaat. Houd er wel rekening mee dat de periode waarbinnen de treinkaartjes gebruikt moeten worden beperkt is: t/m 31 mei.

Alternatieven

Met de Superdal Dagkaart mag je alleen reizen na 11:00 uur. Ook op feestdagen en in het weekend. Het kaartje is vervolgens geldig tot 4:00 uur de volgende ochtend. Wil je voor 11:00 uur op pad? Dan kun je beter een ander treinkaartje kopen. Bijvoorbeeld de NS Dagkaart bij ActievandeDag (€ 20,50), of het Blokker Treinkaartje (OP = OP, t/m 7 mei). Als je vooral in het weekend denkt te gaan reizen, is het Seizoensretour waarschijnlijk de beste keus. Dan zijn er geen tijdsbeperkingen, en betaal je omgerekend slechts 11 euro voor een retourtje. Je hebt dan bovendien drie periode’s waar je goedkoop mag reizen. Hier vind je alle goedkope treinkaartjes van mei.

Regels

Zoals de naam verder aangeeft is dit een Dagkaart, en mag je dus onbeperkt met de trein door Nederland. Mits je maar na 11:00 uur vertrekt. Je bent dus niet gebonden aan een traject en je kan op een dag meerdere bestemmingen aan doen. Zoals gebruikelijk zijn goedkope treinkaartjes NIET geldig in Thalys, en dien je bij Intercity Direct tussen Schiphol – Rotterdam een toeslagkaartje te kopen. Dat geldt ook voor de ICE. Maar als je gewoon de reguliere Intercity of Sprinter neemt, hoef je niets bij te betalen. Het Superdalticket is niet alleen geldig bij NS, maar ook bij Arriva, Breng, Connexxion en Syntus.

Superdalticket kopen

Dit treinkaartje is te koop op deze pagina van ns.nl. Tijdens de aankoop hoef je nog niet direct de reisdatum te kiezen (kan wel). Kies je geen reisdatum? Dan krijg je een vouchercode toegestuurd, die je later deze maand kan verzilveren. Het treinkaartje wordt geleverd als e-ticket. Deze dien je zelf uit te printen. Met een e-ticket ben je niet verplicht in- en uit te checken. Het treinkaartje heeft een barcode, zodat je indien nodig wel de ov-chipkaartpoortjes kunt openen. Dit treinkaartje is alleen te koop als 2e klas treinkaartje. Het Superdalticket is overigens niet het enige treinkaartje dat onderdeel is van de Treinpakkers.

Dagje uit

Onze tip: combineer het Superdalticket met een andere aanbieding voor een Dagje Weg. Je kan het natuurlijk ook gebruiken voor de trein naar Amsterdam, of voor de trein naar Utrecht, om vervolgens lekker te gaan shoppen. Tickets voor een dagje weg met korting vind je bij ActievandeDag.nl, Dagtickets.nl en UitjeKrant.nl. Of bij VakantieVeilingen, en bepaal zelf hoeveel jij maximaal voor een dagje uit wil betalen. Tenminste, als je de hoogste bieder bent. En zo niet? Dan probeer je het daarna toch gewoon nog een keer?

Altijd goedkope treinkaartjes?

Leuke acties voor een dagje uit: 

Dolfinarium

Nu: 15,95  »

Avifauna

Nu 9,95  »

Burgers’ Zoo

Nu 18,70  »

Walibi

Nu 26,00  »

Toverland

Nu 22,40  »

Hellendoorn

Nu 15,95  »

Amsterdam Dungeon

Nu 15,95  »

Slagharen

Nu 13,50  »

Duinrell

Nu 19,00  »

Inschrijven gratis nieuwsbrief goedkope treinkaartjes

Verschijnt 1 tot 2x per maand, afhankelijk van de acties. Let op: je aanmelding is pas definitief na het aanklikken van de bevestiginglik die je per e-mail krijgt.

[wysija_form id=”1″]

This post was last modified on September 25, 2017, 11:35 am

Treinreiziger.nl (Hildebrand) :

Bekijk reacties (45)

 • Meestal gelden de tijdsbeperkingen niet in het weekend. Geldt dat ook voor deze SuperDeal kaartjes?

  • Deze vraag staat al in de tekst beantwoord :-) "Met de Superdal Dagkaart mag je alleen reizen na 11:00 uur. Ook op feestdagen en in het weekend." Dus helaas ook in het weekend wachten tot na 11u.

 • Is de superdal dagkaart ook geldig in de treinen van Veolia? In de tekst wordt daar niks over vermeld.

 • Kan ik de superdalkaartjes ook gebruiken voor 2 andere personen.
  Of is het per persoon 2 kaartjes?

 • Kan je ticket die al op naam staat ook iemand anders op reizen(nog niet gebruikt)
  Deze persoon is ziek kan op afgesproken datum niet mee.

  • Nee, voor de intercity Amsterdam - Brussel en Amsterdam - Berlijn hoef je binnen Nederland niet extra te betalen.

 • Als het ticket op mijn naam staat en mijn vriendin gaat mee, moete haar naam en geboortedatum dan ook doorgegeven worden??

 • Kan ik op 31 mei een trein nemen die wel voor twaalf uur vertrekt maar waarbij ik pas na twaalf uur op bestemming aankom?