fbpx

Goedkope treinkaartjes mei 2017

Deze actie is voorbij. Vind een alternatief via onze prijsvergelijker

Ook deze maand zijn er weer allerlei goedkope treinkaartjes. De treinkaartjes actie bij Blokker is inmiddels voorbij, maar er zijn genoeg andere aanbiedingen. Zo kun je alleen deze maand nog het Seizoensretour kopen. Nieuw zijn verder de Treinpakkers met een Superdalticket. Wil je weten welk voordelig treinkaartje voor jou het beste is? Check dan onze prijsvergelijker.

Seizoensretour: € 11 per kaartje
Drie treinkaartjes voor in het weekend voor € 33. Voor elk seizoen één treinkaartje. Dat is het seizoensretour. Omgerekend komt dat dus neer op € 11 per kaartje. Nu exclusief te koop op Spoordeelwinkel.nl. Wil je 1e klas reizen? Dan betaal je € 43, omgerekend dus € 14,33 per 1e klas dagretour. Dat zijn pas echt goedkope treinkaartjes!.

Kruidvat treinkaartjes
Vanaf 23 mei verkoopt Kruidvat weer treinkaartjes. Het gaat om een NS Dagkaart voor het weekend, te koop voor 13,99 euro per stuk. Zie artikel Kruidvat Treinkaartjes.

2x Enkele reis 
De actie voor Twee enkele reizen bestaat nog steeds, en is weer normaal te koop. Dus twee enkele reizen voor 20,50 euro, omgerekend dus 10,25 euro per enkele reis.

Treinpakker: Superdalticket: € 9,95 per kaartje
De NS heeft zelf ook goedkope treinkaartjes: twee Superdal tickets voor na 11:00 uur (ook in het weekend) voor 19,90 euro. Omgerekend dus 9,95 euro per kaartje. Bij het ETOS treinkaartje gold: samen reizen verplicht, maar nu is dat niet zo. Je kan zelf dus op twee verschillende dagen op pad. Of je kan samen met een vriend op pad. De reis- en verkoopperiode is alleen vrij kort, alleen deze maand.

NS Dagkaart
Wil je doordeweeks gewoon na 9:00 uur kunnen reizen, zonder avondspits beperking? Ook dan is er een interessante treinactie voor je. Voor 20,50 euro koop je namelijk een NS Dagkaart. Dit treinkaartje is duurder dan het Blokker treinkaartje of het Superdalticket, maar het biedt je ook meer flexibiliteit. Bovendien is de verzilveringsperiode ruim: t/m 31 juli 2017.

Jumbo treinkaartje
Heb je bij Jumbo gespaard voor een dagje weg? Dan kun je die muntjes ook inzetten voor een voordelig treinkaartje. Een dagretour met La Place lunch kun je via Jumbo normaal online kopen voor 25 euro, maar met drie kortingsmuntjes betaal je slechts 17,50 euro. Zie de pagina Jumbo Treinkaartjes.

Meereiskaartje
Reis je samen met iemand anders? Dan kun je een meereiskaartje kopen voor 2,50 euro. Dit ticket is niet te combineren met actiekaartjes. Dus alleen met iemand die vol tarief reist of met een NS abonnement reist. Controleer via de Prijsvergelijker of deze actie voor jou aantrekkelijk is. (Als je reist met een NS Kortingskaart wordt nog niet de juiste prijs getoond. Het meereiskaartje wordt alleen getoond indien je aangeeft met 2 personen te reizen.)

Dagje uit met de trein
Normaal besteden we altijd aandacht aan actie treinkaartjes waarbij ook de toegang van een attractie is inbegrepen. Maar het kan nog voordeliger zijn om de bovengenoemde treinkaartjes te combineren met andere treinkaartjes voor een dagje weg. Bij ActievandeDag.nl, Dagtickets.nl en UitjeKrant.nl heb je allemaal leuke aanbiedingen. Je kan natuurlijk ook bieden op uitjes bij VakantieVeilingen, maar dan staat niet vooraf vast wat de prijs wordt. De transfer van het station naar het uitje komt er natuurlijk nog wel bij. We zetten graag een aantal aanbiedingen in de schijnwerpers:

Amsterdam Museum

Tickets 12,50 »

Schiphol behind the scenes

Nu 8,50  »

Miniworld Rotterdam

Nu 9,20  »

Spoorwegmuseum
Met de trein goedkoop naar het Spoorwegmuseum? Koop nu je ticket voor 10 euro (ipv 16 euro). Als je dat combineert met het Superdalticket, kun je dus al voor 19,95 euro naar het Spoorwegmuseum! Maar je kan natuurlijk ook een ander goedkoop treinkaartje gebruiken. Helemaal leuk met kinderen, vooral omdat 25 t/m 28 mei het Thomas de Trein weekend wordt georganiseerd. Lees hier alles over het Thomas de Trein Weekend met korting.

Dierentuin acties
Een bezoek aan de dierentuin duurt gemiddeld drie uur. Daardoor uitermate geschikt om te combineren met een goedkoop treinkaartje. Bijvoorbeeld het Superdalticket.

Trein + Pretpark acties
Je kunt natuurlijk ook de goedkope treinkaartjes gebruiken om naar een pretpark te gaan.  Bij alle attracties heb je minimaal deze en volgende maand de tijd, soms nog langer. De korting is gebaseerd op de toegangsprijs aan de poort.

 

Walibi

Nu 26,00  »

Toverland

Nu 22,40  »

Duinrell

Nu 19,00  »

Altijd goedkope treinkaartjes?

Inschrijven gratis nieuwsbrief goedkope treinkaartjes

Verschijnt 1 tot 2x per maand, afhankelijk van de acties. Let op: je aanmelding is pas definitief na het aanklikken van de bevestiginglik die je per e-mail krijgt.

[wysija_form id=”1″]

0 0 stemmen
Artikel waardering
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
holthuijsen
7 jaren geleden

Waneer komen er nieuwe treinkaartjes bij kruidvat of hema ofah

petra
7 jaren geleden

Hoi waneer in mei heeft kruidvat de trein aktie weer

petra
7 jaren geleden

Hoi ik moet 13mei met de trei komen er voor die tijd nieuwe aktie van ah of kruidvat etos

Hildebrand
7 jaren geleden
Antwoord aan  petra

Houd onze site in de gaten, alles wat wij ontdekken komt op onze site.

A A Langeveld
7 jaren geleden

geachte medewerkers van het NS
je spreek hier met Dhr.A A Langeveld
wat wij wil zeggen is wij wil morgen reizen van Kampen naar Amsterdam en van Amsterdam weer terug naar Kampen en dat voor 14,50 p.p.s maar nu kreeg ik te horen dat de kaartjes van NS uit zijn verkocht bij de Blokker hier waar ik woon in Kampen en dat ik ze nu enkel maar nog kan kopen bij de Blokker in Zwolle maar als wij ze daar gaan kopen dan ben ik nog meer kwijt dan die 14,50 p.p.s want dan moet wij een kaartje kopen in Kampen om naar Zwolle toe te komen en dat is ook al weer 9,00 Euro extra kosten wat nog bij die 14,50 p.p.s komt dan ben ik in totaal 38,50 kwijt in plaats van 29,00 met ze tweetjes snap je die kaartjes zijn er niets voor niets toch om goed koop te kunnen reizen nou met vriendelijke groet Dhr.A A Langeveld uit Kampen

Hildebrand
7 jaren geleden
Antwoord aan  A A Langeveld

Wij zijn geen NS. Wij verzamelen alle aanbiedingen van alle partijen, maar hebben geen invloed op de acties zelf.

maas
7 jaren geleden

Kan er duidelijk aangegeven worden wanneer het een papierenkaartje betreft. Dat is het enige wat werkt voor mensen zonder computer.

petra holthuijsen
7 jaren geleden

Waneer komen er trein aktie s van ah en kruidvat blokker etos weer

holthuijsen
7 jaren geleden

Hoi per waneer hebben hema ,ah,blokker,kruidvat de goedkopen treiniet kaartjes weer

frederiek
7 jaren geleden

Hallo, is de actie met de enkeltjes nog geldig?

Bedankt alvast

AMM Mulder
7 jaren geleden

De aanbieding ‘seizoen-kaartjes’ betreft niet het zomer-seizoen, waarin ik gewoonlijk extra wil reizen.

m.vr.gr.

raketijsje
7 jaren geleden

Misschien handig om hier te vermelden om te weten dat het Meeneemreiskaartje NIET geldig is met andere acties!

Rian van Wanroij
7 jaren geleden

Wie vindt uit de mogelijkheid om toch van actie`s dwz goedkope teinkaartjes gebruik te kunnen maken cq aankopen als je niet doet internetbankieren? Graag een mogelijkheid creëren dat ook ik en velen met mij toch ook deze aanbiedingen kuunen kopen!
Bvd,Rian

Rian
7 jaren geleden

FGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reactie

Naam

E-mail

Fijn dat er alertheid en doorgave van acties etc. door H. gedaan wordt/werd. Helaas: acties welke via internet geboekt cq betaald moeten worden ( o.a.spoordeelwinkel) : kan ik geen gebruik van maken ivm met niet internetbankieren. Wie wil er hier aandacht aan besteden cq mogelijkheid creëren om hier toch voor mogelijk te maken!! Oplossing bieden voor dit probleem (ns.nl e.a.laten weten dat niet iedereen het internet vertrouwt cq er mee om kan/wil gaan?!!) Met vriendelijke groeten,
Rian

Bianca
7 jaren geleden

Graag zou ik met mijn 6 jarige zoon een museumtour doen met hemelvaartsdag maar aangezien er zoveel musea’s in Amsterdam zijn willen we er 2 dagen van maken.
We zullen dus overnachten in Amsterdam.
Donderdag heel vroeg gaan we heen en vrijdag na de spits weer terug.
Nu zoek ik dus goedkope treinkaartjes.
Waar kan ik die kopen voor de genoemde data, aangezien het geen weekend betreft kan ik helaas geen gebruik maken van de kruidvat weekendkaartjes.
Graag hoor ik van u welke optie’s ik wel heb om goedkoop aan kaartjes kan komen.
Dus 25 mei heen en 26 mei terug.
Alvast bedankt!

mvg,
Bianca

Hildebrand
7 jaren geleden
Antwoord aan  Bianca

Uw zoon kan reizen met een Railrunner. Verder kunt u twee enkele reizen kopen voor 20,50 euro. Daarmee kunt u de ene dag heen en de andere dag terug. Maar wel pas na 9:00 uur. Voor 9:00 uur zijn er geen goedkope treinkaartjes beschikbaar. U kunt altijd http://www.treinreiziger.nl/prijsvergelijker gebruiken

Sander Cox
7 jaren geleden

Heeft iemand ervaring met het bestellen van kaartjes op uitjekrant.nl ? Hoe kan het dat een kaartje voor het spoorwegmuseum daar 10 euro (+1,50 servicekosten) kost maar bij het spoorwegmuseum zelf 16 euro? Is dit wel betrouwbaar?

Hildebrand
7 jaren geleden
Antwoord aan  Sander Cox

Ja. Een woordvoerder van het spoorwegmuseum heeft tegen ons bevestigd dat dit ook geldig is tijdens Thomas de Trein weekend. Ik heb de e-mail daarover ook naar u doorgezonden en is ook terug te vinden in het openbare artikel over het Thomas de Trein weekend.

A Graansma
7 jaren geleden

Ik wil met een vriendin met Hemelvaart naar Amsterdam en dan reizen met onze ov kaart wat gaat ons dat kosten ?

Hildebrand
7 jaren geleden
Antwoord aan  A Graansma

Je kunt onze prijsvergelijker gebruiken. Het normale tarief betaal je ook met de ov-chipkaart. Ik kan deze vraag niet beantwoorden, zeker zonder het vertrekstation te weten.

Evelien
7 jaren geleden

Wat leuk, handig en fijn!!!
Dat er mensen zijn die tijd en energie steken in deze pagina.
Erg fijn dat alles duidelijk onder elkaar staat met een link erbij voor verdere info en eventuele aanschaf.
Dankjewel!!!

Oomep
7 jaren geleden

2e pinksterdag ga ik met mn volwassen zoon vanuit Amsterdam naar Rotterdam enkele reis met de trein
Wat zal de goedkoopste manier zijn?

kibrom fisahaye
6 jaren geleden

ik wil graag korting trein kaartje met zeven euro voor 9Agustus 2017

kibrom fisahaye
6 jaren geleden

ik wil morgen gaan naar ander stad in Nederland ,dus ik wil de korting treinkaartje met ongeveer10 euro