fbpx

Trein Amsterdam: Treinkaartjes & Vertrektijden

20 apr 2017 18:31

Met de trein naar Amsterdam. Vanuit heel veel stations kan dat rechtstreeks. Of je nu in Den Helder, Maastricht, Venlo, Groningen of Leeuwarden woont: er rijdt een rechtstreekse trein naar Amsterdam. De treinen uit Groningen en Friesland rijden echter meestal niet naar Amsterdam Centraal, maar via Amsterdam Zuid. Ben je op zoek naar een goedkoop treinkaartje naar Amsterdam? Dan kun je die het makkelijkst vinden via onze prijsvergelijker. Dan krijg je voor reis het beste treinkaartje.

Treinen naar Amsterdam:

Vanuit Zwolle, Deventer, Vlissingen, Den Helder, Nijmegen, Maastricht, Breda vertrekken er onder andere treinen naar Amsterdam Centraal.

Uit Enschede, Groningen, Leeuwarden en Heerlen kun je ook met de trein naar Amsterdam, maar die treinen rijden vaak via Amsterdam Zuid. De precieze treintijden vind je in de Reisplanner. De beste treinprijzen, inclusief aanbiedingen, vind je in onze prijsvergelijker.

Dagje Amsterdam

Veel mensen gebruiken de Trein Amsterdam omdat ze een dagje in onze hoofdstad willen doorbrengen. Bij ActievandeDag, Dagtickets, Groupon en Uitje Krant kun je regelmatig terecht voor leuke aanbiedingen voor een dagje Amsterdam. Wij hebben er een paar (mei 2017) op een rij gezet.

Vertrektijden Amsterdam Centraal 

We hebben op onze site ook een pagina met de vertrektijden van Amsterdam Centraal. Ook hebben we een pagina met de vertrektijden van Amsterdam Zuid, Amsterdam Amstel, Amsterdam Sloterdijk en Amsterdam Arena. Die kun je snel en gemakkelijk vinden via de pagina NS Vertrektijden.

Amsterdam Centraal

Wil je het adres weten van station Amsterdam Centraal? Of waar je het beste kunt parkeren als je naar de hoofdstad gaat? Kijk dan op de pagina handige informatie Amsterdam Centraal.