fbpx

Waarschuwing voor studenten: niet inchecken bij Connexxion

01 dec 2010 11:28

Door een grote systeemfout bij Connexxion wordt er woensdag ten onrechte geld afgeschreven bij het inchecken met een Studenten OV-chipkaart. Studenten moeten daarom woensdag niet inchecken. Dat meldt reizigersvereniging Rover.

Studenten die op weekdagen gratis kunnen reizen kunnen op woensdag 1 december voor een onaangename verrasing komen te staan: bij alle bussen van Connexxion (waaronder ook Breng en Novio vallen) wordt de Studenten OV-chipkaart door een storing niet als abonnement herkent. Er wordt daarom ten onrechte geld afgeschreven. Dit kan ook weer voor problemen zorgen voor wie met de metro verder moet reizen: wanneer een negatief saldo op de chipkaart ontstaat gaan de metropoorten niet open.

Studenten worden daarom geadviseerd vandaag niet in te checken bij de bussen van Connexxion. Wie dit wel heeft gedaan, kan het ten onrechte afgeschreven bedrag terugvragen via dit formulier. Daarvoor is wel een postzegel nodig, maar Rover zal Connexxion dringend verzoeken ook deze te vergoeden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *