fbpx

Weekend lang treinen voor 15 euro (AH Treinkaartje)

Albert Heijn (AH) heeft een nieuwe actie. Voor slechts 15 euro kun je een heel weekend lang met de trein reizen! Het treinkaartje is geldig van vrijdagavond 18:30 uur tot maandagochtend 4:00 uur. Bovendien is ook nog eens een kopje koffie inbegrepen, en een digitale Telegraaf. De aanbieding is alleen bij AH te koop, van 21 november t/m 4 december 2016. De reisperiode loopt tot 29 januari 2017.

Dit is de eerste keer dat een dergelijke actie wordt georganiseerd. En wat ons betreft hebben NS en Albert Heijn gekozen voor een zeer scherpe prijs. Ter vergelijking: de treinkaartacties van Kruidvat uit het verleden waren een euro goedkoper, maar alleen één dag in het weekend geldig. Nu mag je dus veel langere periode van het treinkaartje gebruiken. En dan ook nog eens inclusief een kopje koffie en de digitale Telegraaf.

WeekendTreinen.png

De AH-treinkaartjes worden alleen verkocht in de supermarkt en niet bij AH to Go op de stations. Het kaartje wordt geleverd op een wegwerpchipkaart. Je moet per vervoerder in- en uit checken. Het weekendtreinkaartje is niet alleen geldig bij NS, maar ook bij Arriva, Veolia, Connexxion, Syntus en Breng.

Het kopje koffie kun je alleen nuttigen bij AH to Go. Bij het AH-weekendtreinkaartje is daarvoor een coupon bijgesloten. Voor de digitale Telegraaf krijg je een digitale toegangscode die je hier kunt verzilveren. Je moet daarvoor wel eerst een account aanmaken.

Natuurlijk ben je niet verplicht om heel het weekend met de trein te gaan. Als je alleen op een zaterdag of zondag wil reizen, kan dat ook. Zoals gebruikelijk is deze treinkaartactie niet geldig bij Thalys. Als je met Intercity Direct wilt reizen, moet je tussen Schiphol – Rotterdam (v.v.) een toeslag betalen. Maar je kunt ook kiezen om gebruik te maken van de reguliere intercity´s (die via Den Haag rijden), dan betaal je geen toeslag. Verder moet je voor ICE International een toeslag betalen. 

Tot slot: het weekend loopt dus van vrijdagavond 18:30 uur tot en maandagochtend 4:00 uur. Dat is ook met kerst zo: op maandag (2e Kerstdag) is het treinkaartje dus niet geldig. Oudejaarsavond valt op een zaterdag. De treinen rijden dan tot ongeveer 20:00 uur.

 

4 gedachten aan “Weekend lang treinen voor 15 euro (AH Treinkaartje)”

 1. R.Friederich schreef:

  Geweldig goede actie van Mijnheer A.H,,dit is voor herhaling vatbaar in 2017 mtaan we ook nog een keer naar de Efteling.

 2. A.Slegtenhorst schreef:

  Graag weer deze actie met een overnachting erbij goed betaalbaar.

 3. Amin schreef:

  dagkaart van één dag van kampen zuid naar leiden

 4. m.joel schreef:

  14 aug 2022 2 dag kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *