fbpx

Weekenddagkaart 2 personen: 25 euro (lente 2016)

VERLOPEN. Reis in het weekend voordelig met twee personen voor slechts 25 euro. Dat is 12,50 euro per persoon en dus nog goedkoper dan bijvoorbeeld een AH Dagkaart. De weekenddagkaarten worden t/m 30 april verkocht, dus wees er snel bij! De reis moet op een zaterdag of zondag plaatsvinden in april of mei. 

Kopen & meer info

Je mag dit kaartje één dag onbeperkt treinen in het weekend. Het is alleen te koop voor 2 personen. Wil je met vier of zes personen reizen? Dan dien je de aanbieding dus twee of drie keer te kopen. 

Je mag in alle treinen reizen van NS, Veolia, Connexxion, Syntus, Breng en Arriva. Alleen bij Intercity Direct (Amsterdam – Breda v.v.) dien je tussen Schiphol – Rotterdam een toeslag bij te kopen. Ook met ICE heb je nog een toeslagbiljet nodig. Echter, je kunt ook kiezen voor de reguliere intercity, waarvoor je geen toeslag nodig hebt. In de Thalys is het treinkaartje niet geldig.

Het treinkaartje wordt geleverd als e-ticket dat je zelf moet uitprinten. Op het moment dat je de treinactie koopt hoef je nog niet te weten wanneer je de weekenddagkaart gaat gebruiken. Dat kun je later bepalen, bij het inwisselen van de vouchers. Je krijgt twee vouchers: voor iedere reiziger één.