fbpx

Tweet deze actie en win treintickets naar Berlijn

23 aug 2010 21:49

Treinreiziger.nl viert deze maand haar vijfjarig bestaan en heeft daarom deze maand veelvuldig acties met gratis treintickets. Deze week in de aanbieding: twee treintickets naar Berlijn. De actie is exclusief voor Twitteraars. Wie nog geen Twitter account heeft, kan hier gratis een account aanmaken.

Hoe werkt de actie?
1. Zorg dat je een account hebt op Twitter, en dat je Treinreiziger volgt.
2. Stuur een tweet naar al je followers en noem daarin de link van dit artikel. Dit mag een verkorte url zijn. Sluit je tweet af met @treinreiziger.
3. Je kan mee doen tot en met 30 augustus. 31 augustus zullen we een winnaar uitloten. In overleg met de winnaar worden vervolgens de tickets geboekt. De tickets worden geboekt volgens het superdiscount tarief en zijn dus niet inwisselbaar. 

 

Gratis naar Berlijn
Eerder ging Estrella met treintickets van treinreiziger.nl naar Berlijn. Zie: "Getest: trein naar Berlijn" en Blog: weekje Berlijn

De bovenste foto is gemaakt door J. Zwoferink in het kader van de actie foto in ruil voor een dagkaart. De onderste foto is gemaakt door Estrella, nadat ze gratis tickets van treinreiziger.nl had gekregen.