fbpx
Foto: Treinreiziger.nl/Stefan Verkerk

Actie! Goedkope Thalys-treinkaartjes vanaf € 20

Deze actie is voorbij. Vind een alternatief via onze prijsvergelijker

Deze actie is inmiddels verlopen.

Platform ActievandeDag.nl verkoopt tot en met woensdag 17 oktober 2018 Thalys-treinkaartjes met korting. Daardoor kun je voor € 20 van Amsterdam of Rotterdam naar Antwerpen of Brussel. Je kunt reizen in de periode 29 oktober 2018 t/m 3 januari 2019. Ook treinkaartjes voor de terugreis zijn te koop voor € 20.

Meer info & bestellen

Tot 300 kilometer per uur

In Nederland kun je opstappen in Amsterdam, Schiphol of Rotterdam. In slechts 1 uur en 51 minuten snelt de Thalys vanaf Amsterdam naar Brussel. De trein rijdt tot wel 300 kilometer per uur. Zo wordt Rotterdam – Antwerpen slechts afgelegd in een half uurtje.

Hoe werkt het?

Deze actie wordt aangeboden via ActievandeDag.nl. Daar word je doorverwezen naar een speciale pagina van Thalys.com. Via die pagina kun je de treinen vinden waarop het actietarief van € 20 wordt aangeboden. Het actietarief van € 20 wordt namelijk niet op elke trein aangeboden. Als je een kaartje koopt, kun je niets meer wijzigen of annuleren. De tickets zijn gebonden aan de gekozen verbinding. Je kunt je Thalys-treinkaartje zelf uitprinten, of je kunt reizen met een mobiel ticket. Dat noemt Thalys Ticketlessreizen. Zodra je boekt wordt er direct een zitplek voor je gereserveerd.

Voorwaarden

Alle details en voorwaarden van deze actie vind je op ActievandeDag.nl. Let op: het actietarief van € 20 is slechts beschikbaar tot en met woensdag 17 oktober 2018, en alleen voor de 2e klas (Comfort 2).

0 0 stemmen
Artikel waardering
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marinus
5 jaren geleden

Dit soort acties roept wel de vraag op wat nu een reële prijs is voor de HSL. Als ik een kaartje Amsterdam-Brussel op de dag koop ben ik 82 euro enkele reis kwijt. En als ik dan naast iemand kom te zitten die maar 20 euro betaalt dan komt het stoom uit mijn oren.
En wat de beperkende voorwaarden betreft: voor de incidentele reiziger is het afschrikwekkend.

dries molenaar
5 jaren geleden
Antwoord aan  Marinus

Dat is in het vliegtuig of in een hotel ook zo. Wat doet u er daar aan. Men maakt actie met aanbiedingen van beperkte hoeveelheden en hoopt op extra aandacht en verkoop. Het is net een bedrijf.

Tijl
5 jaren geleden

Als je doorklikt via hun site naar de Thalys site zie je dat je ook voor 29 euro naar Parijs kan.

Het staat nergens genoemd op de site, maar het lijkt echt te kunnen, op wat willekeurige data is vrijwel iedere trein te boeken.

In mijn ogen een nog veel betere deal.

Peter
5 jaren geleden

Die Parijs deal is inderdaad niet normaal goed!