Burgers Zoo met korting

Lekker een dagje er op uit? In Burgers Zoo vind je de mooiste diersoorten. Breng een bezoekje aan het aquarium, struin door de jungle en bekijk de mooiste dieren in de woestijn. Een dagje dierentuin wordt nu nog leuker met korting. Zo krijg je bij AD Webwinkel 22% korting bij Burgers Zoo.

Info & Bestellen

Ontdek het dierenrijk in Burgers Zoo

Wanneer je Burgers Zoo binnenstapt, word je meteen begroet door het geluid van de pinguïns. Dat is echter niet het enige dat te beleven valt in Burgers Zoo! Bekijk de imposante olifanten en de gigantische neushoorns, sta oog in oog met indrukwekkende tijgers en bewonder de elegante flamingo’s. Je kijkt je ogen uit! Bijzonder is ook dat je bij Burgers Zoo op safari kunt. Zo kun je vanuit een houten observatiehut jachtluipaarden en de leeuwenfamilie bewonderen. De dierentuin is ruim opgezet: maar liefst 45 hectare groot. Daardoor hebben de dieren alle ruimte. Kortom: in Burgers Zoo kun je met gemak uren vertoeven!

Dagje Burgers Zoo met korting

Een dagje dierentuin wordt nog leuker met korting. Want waarom zou je de volle mep voor een kaartje betalen als het ook goedkoper kan? Dankzij AD Webwinkel met maar liefst 27% korting. In plaats van € 22,50 per persoon betaal je slechts € 17,50 per persoon. Dat scheelt 5 euro per persoon. Wel komt er per bestelling nog € 1,50 administratiekosten bij. De tickets zijn te koop t/m 28 oktober 2018, en zijn te gebruiken t/m 21 december 2018.

Andere aanbiedingen Burgers Zoo

Wil je in de zomer met korting naar Burgers Zoo? Dan kun je bieden op twee toegangskaartjes via Ticketveiling.nl. Let op: hier komen nog wel 5 euro administratiekosten bij. Eerder had ook Tripper een mooie actie, maar die is op het moment van schrijven uitverkocht. Ben je lid van de ANWB? Dan kun je ook via de ANWB korting krijgen. Maar ook bij Burgers Zoo zelf kun je korting krijgen. Bij een e-ticket betaal je namelijk een euro per persoon minder: 21,50 euro per persoon. Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis. Kinderen van 4 t/m 9 jaar betalen online € 18,50.

Files zijn verleden tijd: Burgers Zoo per trein!

Wanneer je eenmaal kaartjes voor Burgers Zoo met korting gescoord hebt, rest er nog maar één ding: het vervoer! Heb je geen zin om een eind te rijden en het risico te lopen om in de file terecht te komen? Geen probleem. Met het openbaar vervoer kun je prima naar Burgers Zoo – en het is ook nog eens beter voor het milieu! Allereerst neem je de trein naar Arnhem Centraal. Arnhem Centraal heeft een directe verbinding met onder andere Amsterdam Bijlmer, Nijmegen, Breda, Zwolle, Utrecht, Alkmaar en Den Bosch. Vanaf Arnhem Centraal neem je bus 3 naar Burgers Zoo. Deze bus heeft een eigen halte bij de dierentuin. Het busritje duurt slechts 15 à 20 minuten en je wordt voor de deur afgezet. Dan kan de pret meteen beginnen!

Trein + Bus + Burgers Zoo

Ook de NS Spoordeelwinkel heeft regelmatig een mooie kortingsactie voor Burgers Zoo. In de maand mei kon je bijvoorbeeld heel voordelig een combiticket kopen. Voor slechts 32 euro kon je toen per trein naar Arnhem en vervolgens per bus naar Burgers Zoo. Deze actie is inmiddels afgelopen. Onze verwachting is dat deze actie later dit jaar, of in 2019 terug keert.

 

Eén gedachte over “Burgers Zoo met korting”

 1. dom jos schreef:

  Goede dag,ieder jaar op den 1ste zaterdag van
  september trekken wij naar een pretpark of
  dierentuin,daar de prijzen + autocar oplopen
  en wij een vereniging zijn van grote gezinnen
  is het voor velen finaceel niet mogelijk voor grote gezinnen om mee te gaan.
  daarom vragen wij of het niet mogelijk is voor
  ons een korting toe te staan.ieder jaar gaan er + – een 100 tal personen mee.
  graag spoedig een seintje.
  groetjes.
  dom jos
  Doornboompad 68
  2270
  herenthout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.