fbpx

Burgers Zoo met korting

Lekker een dagje er op uit? In Burgers Zoo vind je de mooiste diersoorten. Breng een bezoekje aan het aquarium, struin door de jungle en bekijk de mooiste dieren in de woestijn. Een dagje dierentuin wordt nu nog leuker met korting. Zo krijg je bij Tripper 26% korting bij Burgers Zoo.

Ontdek het dierenrijk in Burgers Zoo

Wanneer je Burgers Zoo binnenstapt, word je meteen begroet door het geluid van de pinguïns. Dat is echter niet het enige dat te beleven valt in Burgers Zoo! Bekijk de imposante olifanten en de gigantische neushoorns, sta oog in oog met indrukwekkende tijgers en bewonder de elegante flamingo’s. Je kijkt je ogen uit! Bijzonder is ook dat je bij Burgers Zoo op safari kunt. Zo kun je vanuit een houten observatiehut jachtluipaarden en de leeuwenfamilie bewonderen. De dierentuin is ruim opgezet: maar liefst 45 hectare groot. Daardoor hebben de dieren alle ruimte. Kortom: in Burgers Zoo kun je met gemak uren vertoeven!

Dagje Burgers Zoo met korting

Een dagje dierentuin wordt nog leuker met korting. Want waarom zou je de volle mep voor een kaartje betalen als het ook goedkoper kan? Dankzij AD Webwinkel met maar liefst 27% korting. In plaats van € 22,50 per persoon betaal je slechts € 17,50 per persoon. Dat scheelt 5 euro per persoon. Wel komt er per bestelling nog € 1,50 administratiekosten bij. De tickets zijn geldig t/m 30 juni 2019.

Ook korting bij Tripper

Ook bij Tripper krijg je korting bij Burgers Zoo en betaal je net als bij AD Webwinkel 17,50 euro. Het voordeel is dat je bij Tripper geen administratiekosten betaald. Het nadeel is dat deze tickets ook niet geldig zijn in de zomervakantie.

Andere aanbiedingen Burgers Zoo

Op de pagina Burgers Zoo met Korting vind je altijd een actueel overzicht van aantrekkelijke aanbiedingen. Ook andere Dierentuin Kortingen kun je op die site vinden. Bijvoorbeeld als je in de zomer met korting naar Burgers Zoo wil. Dan kun je bieden op twee toegangskaartjes via Ticketveiling.nl. Let op: hier komen nog wel 5 euro administratiekosten bij. Ben je lid van de ANWB?Dan kun je ook via de ANWB korting krijgen. Maar ook bij Burgers Zoo zelf kun je korting krijgen. Bij een e-ticket betaal je namelijk een euro per persoon minder: 21,50 euro per persoon. Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis. Kinderen van 4 t/m 9 jaar betalen online € 18,50.

Files zijn verleden tijd: Burgers Zoo per trein!

Wanneer je eenmaal kaartjes voor Burgers Zoo met korting gescoord hebt, rest er nog maar één ding: het vervoer! Heb je geen zin om een eind te rijden en het risico te lopen om in de file terecht te komen? Geen probleem. Met het openbaar vervoer kun je prima naar Burgers Zoo – en het is ook nog eens beter voor het milieu! Allereerst neem je de trein naar Arnhem Centraal. Arnhem Centraal heeft een directe verbinding met onder andere Amsterdam Bijlmer, Nijmegen, Breda, Zwolle, Utrecht, Alkmaar en Den Bosch. Vanaf Arnhem Centraal neem je bus 3 naar Burgers Zoo. Deze bus heeft een eigen halte bij de dierentuin. Het busritje duurt slechts 15 à 20 minuten en je wordt voor de deur afgezet. Dan kan de pret meteen beginnen!

Trein + Bus + Burgers Zoo

Ook de NS Spoordeelwinkel heeft regelmatig een mooie kortingsactie voor Burgers Zoo. In de maand mei kon je bijvoorbeeld heel voordelig een combiticket kopen. Voor slechts 32 euro kon je toen per trein naar Arnhem en vervolgens per bus naar Burgers Zoo. Deze actie is inmiddels afgelopen. Onze verwachting is dat deze actie later in 2019 terug keert.

8 gedachten over “Burgers Zoo met korting”

 1. dom jos schreef:

  Goede dag,ieder jaar op den 1ste zaterdag van
  september trekken wij naar een pretpark of
  dierentuin,daar de prijzen + autocar oplopen
  en wij een vereniging zijn van grote gezinnen
  is het voor velen finaceel niet mogelijk voor grote gezinnen om mee te gaan.
  daarom vragen wij of het niet mogelijk is voor
  ons een korting toe te staan.ieder jaar gaan er + – een 100 tal personen mee.
  graag spoedig een seintje.
  groetjes.
  {adres verwijderd}

  1. dries molenaar schreef:

   Hopelijk leest iemand mee die snapt waar dit over gaat.

 2. Patrick schreef:

  Normaal gesproken lees ik erg graag jullie nieuws over treinen en meer. Dit artikel lijkt meer op reclame dan op relevant objectief nieuws over treinen. Een simpele verwijzing naar het feit dat je met de trein daar naartoe kan reizen, doet daar in mijn beleving niets aan af.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Dit is inderdaad geen nieuws artikel, maar zoals we goedkope treinkaartjes in beeld brengen hebben we ook een paar verstopte pagina’s over uitjes die soms even op de voorpagina staan waar commerciële motieven inderdaad een rol spelen.

   1. Anoniem schreef:

    Dank voor je eerlijke reactie! Geen gelul erom heen gewoon zal het is.
    Dan weet ik dat ik soms over dat soort artikelen heen moet lezen om ergernissen vanuit mijn kan te voorkomen.

    Ondanks mijn ietwat geïrriteerde reactie, ben ik wel bl

 3. Patrick schreef:

  Dank voor je eerlijke reactie! Geen gelul erom heen gewoon zal het is.
  Dan weet ik dat ik soms over dat soort artikelen heen moet lezen om ergernissen vanuit mijn kan te voorkomen.

  Ondanks mijn ietwat geïrriteerde reactie, ben ik wel blij met je site

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Gelukkig, dank voor je begrip.

 4. Cole schreef:

  en bus 3 is ook nog eens een milieuvriendelijke elektrische trolleybus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.