fbpx

Hoeveel stations doe jij aan in 12 uur?

28 apr 2017 16:10

Op zaterdag 24 juni organiseert Treinreiziger.nl een nieuwe editie van de Kilometer Kampioen. Maar we hebben dit jaar ook iets nieuws: de Stations Kampioen. Hoeveel stations doe jij aan in 12 uur?

Schrijf je in

De meest fanatieke treinreiziger vinden we met de Kilometer Kampioen. Voor iedereen die ook van treinreizen houdt, maar voor wie 24 uur niet haalbaar is, organiseren we de Stations Kampioen. Hoeveel stations kun jij aandoen in 12 uur? Ook deze wedstrijd houden we op zaterdag 24 juni. Als je voor deze wedstrijd kiest, is de kans dus groot dat je ook deelnemers van de Kilometer Kampioen tegenkomt.

Op elk station dat je aandoet, moet je een selfie maken. Daarnaast moet je, net als de deelnemers van de Kilometer Kampioen, Utrecht Centraal tussen 10 en 14 uur aandoen. Daar haal je een stempel. Degene die de meeste stations in 12 uur weet aan te doen, wint een treinreis voor twee personen naar Antwerpen, zodat je er lekker tussenuit kan.

Voor 19 euro doe je mee met de wedstrijd, inclusief een 1e klas dagkaart en een uniek t-shirt. Inschrijven doe je hier. Na inschrijving houden we je op de hoogte van de wedstrijd.

  • Update: Als je problemen ondervindt met de inschrijving, stuur dan een e-mail naar contact@treinreiziger.nl. Meld daarbij aan welke wedstrijd je mee doet, welk maat t-shirt je wilt, of je je inschrijft met of zonder treinkaartje en je adres,
0 0 stemmen
Artikel waardering
3 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nettie
7 jaren geleden

Is er geen kans dat mensen zich alleen maar inschrijven voor die 1e klas dagkaart plus T-shirt, maar niet van plan zijn om mee te doen en zich verhinderd melden?

Hildebrand
7 jaren geleden
Antwoord aan  Nettie

Dat verwacht ik niet. Voor iedereen die niet mee wil doen, onderzoeken we de opties om iets aan te bieden.

Bram Schaafsma
6 jaren geleden

Hoelang duurt het nog voordat ik mijn dagkaart + t-shirt binnen krijg? Ik heb het al ruim 3 à 4 weken geleden besteld.