fbpx

Kruidvat treinkaartje voor het weekend (mei 2015)

  • Deze Kruidvat-aanbieding is verlopen. Er zijn wel weer genoeg andere aanbiedingen. Check in de prijsplanner welk treinkaartje voor jouw op dit moment het goedkoopst is.
 

Kruidvat verkoopt weer goedkope treinkaartjes voor het weekend. Er zijn twee varianten: de treindagkaart voor 14 euro of de ov-dagkaart voor 16,50 euro. De ov-Dagkaart is niet alleen geldig in de trein, maar ook in de bus, tram en metro. Reizen mag in twee periodes. Periode 1 loopt van 16 mei t/m 12 juli 2015, periode 2 loopt van 15 augustus t/m 13 september 2015.

Op de reisdag mag je de hele dag reizen. Let op: je mag de goedkope treinkaartjes alleen op een zaterdag of een zondag gebruiken. Beide dagkaarten zijn geldig in alle treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Wel moet je bij Intercity Direct (Schiphol – Rotterdam v.v.) en ICE International een toeslag betalen. Maar je kunt uiteraard ook kiezen voor de treinen zonder toeslag. In Thalys zijn de Kruidvat-treinkaartjes niet geldig.

De dagkaarten worden geleverd op een wegwerpchipkaart. Je hoeft dus zelf geen ov-chipkaart te hebben. Met de wegwerpchipkaart check je per vervoerder in- en uit. In treinen van Connexxion toon je de Dagkaart aan het controlerend personeel. 

De OV-Dagkaart heeft dezelfde geldigheid als de treindagkaart, met het verschil dat de dagkaart ook geldig is bij Arriva, Breng, Connexxion, EBS, GVB, Hermes, HTM, HTMbuzz, NS, RET, Qbuzz, Syntus, U-OV en Veolia. Je kunt dan dus ook met vrijwel alle bussen, trams en metro´s in Nederland reizen. Bij nachtbussen en andere bijzondere bussen kan een ander tarief gelden. De ov-dagkaart is slechts 2,50 euro duurder dan de treindagkaart.

De dagkaarten worden ook online verkocht, daar geldt een maximum van vier dagkaarten per klant. In de winkel geldt die beperking niet. Bij deze actie geldt: op = op. Zolang de voorraad strekt loopt de verkoop van 12 mei t/m 24 mei 2015.

0 0 stemmen
Artikel waardering
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ahmed
6 jaren geleden

CY2mz36v62pv4

Ahmed
6 jaren geleden