fbpx
Foto: Stefan Verkerk

Kruidvat treinkaartje: vanaf € 13,99 (bij 3 stuks) tot € 15,99

Deze actie is voorbij. Vind een alternatief via onze prijsvergelijker

UPDATE: Deze actie is verlopen, maar: er zijn gelukkig nieuwe aanbiedingen! Zo koop je bij Actie van de Dag een NS Dal Dagkaart voor € 19 (NIET geldig tijdens de spitsuren, tijdstip bepalend) of een Dagretour voor € 20 euro bij de Spoordeelwinkel (ook geldig in de avondspits). Hier vind je een overzicht van alle goedkope treinkaartjes.

ARCHIEF: Sla binnenkort je slag! Vanaf 18 (of 19) juni kun je bij Kruidvat treinkaartjes halen, tenminste: zolang de voorraad strekt. Het treinkaartje is doordeweeks geldig tijdens de daluren en in het weekend heel de dag. De reisperiode loopt van 18 juni tot en met 26 augustus. Eén treinkaartje kost 15,99 euro, maar als je er meer koopt, krijg je korting. OP = OP.

De actie is vergelijkbaar met de eerdere Kruidvat treinactie van dit jaar.  Met deze actie kun je dus lekker een dagje in de zomer voordelig met de trein. Eén Dal Dagkaart kost 15,99 euro. Koop je er twee? Dan betaal je 14,99 euro per stuk. En bij drie of meer slechts 13,99 euro per stuk. Wie slim inkoopt kan daarmee zelfs goedkoper uit zijn dan vorig jaar!

NS Dagkaart

Het gaat om een NS Dagkaart, geleverd als wegwerpkaartje. Je mag dus één dag onbeperkt reizen (buiten de spits). De NS Dagkaart is geldig bij alle vervoerders, uitgezonderd bij Thalys en Eurostar. Dus behalve bij NS kun je met het Kruidvat-treinkaartje ook reizen met de treinen van Arriva, Blauwnet, Breng en Connexxion. Wel moet je per vervoerder in- en uitchecken. De NS Dagkaart is niet geldig buiten Nederland.

Geldig tijdens de daluren

Het Kruidvat-treinkaartje is alleen geldig tijdens de daluren. De treinreis mag doordeweeks dus niet beginnen tussen 6:30 en 9:00 of tussen 16:00 en 18:30. De inchecktijd is bepalend. Bij NS mag je de reis tijdens de spits afmaken, mits je tijdig bent ingecheckt (en de reis binnen 30 minuten na inchecken begint). Je kunt in de spits niet overstappen naar een andere vervoerder. In het weekend zijn er geen tijdsbeperkingen en mag je heel de dag reizen.

Intercity Direct en ICE

Wil je binnen Nederland gebruik maken van de Duitse hogesnelheidstrein ICE? Dan moet je een toeslag betalen. Dat is ook zo bij Intercity Direct tussen Schiphol en Rotterdam (en v.v.). Je kunt een toeslagkaartje bij de kaartautomaat kopen voor 2,40 euro per persoon per enkele reis. Heb je een ov-chipkaart? Dan betaal je via de rode toeslagpaaltjes op het perron van de Intercity Direct 1,40 euro tijdens de daluren.

Kinderen

Kinderen t/m 3 jaar reizen met de trein gratis. Kinderen van 4 t/m 11 jaar kun je meenemen op een Railrunner. Die kun je op het station (of online) kopen voor 2,50 euro. Je kunt ook gebruik maken van het gratis Kids Vrij abonnement. Daarvoor geldt wel: het kind heeft een persoonlijke ov-chipkaart nodig en moet samen reizen met een volwassene. Kids Vrij en de Railrunner zijn te combineren met deze Kruidvat dagkaart.

Ook online te koop

Je kunt de NS dagkaart kopen bij alle Kruidvat filialen, maar ook via Kruidvat.nl. Onder de 50 euro komen er dan nog wel bezorgkosten bij. Deze bedragen 3,99 euro, tenzij je bestelt voor meer dan 50 euro of kiest voor afhalen in de winkel. Een eerdere versie van dit artikel is ook in het Engels beschikbaar: Holland by Train: Cheap Day Tickets.

Nieuwsbrief bij toekomstige treinacties?

Treinreiziger.nl heeft een maandelijkse nieuwsbrief omtrent goedkope treinkaartjes. Bij speciale acties (zoals deze) zullen we indien nodig een extra nieuwsbrief versturen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief “Beste treinacties”.
Nieuwsbrief ontvangen

Deze actie is voor het eerst gemeld door Martijn van der Meer. Zijn tip wordt beloond met een gratis treinkaartje. De informatie op deze pagina is met zorg samen gesteld op basis van de informatie die we nu hebben en onze jarenlange ervaringen.

Let op: dit artikel is eerder verschenen in februari, de informatie is aangepast aan de huidige actie. De reacties hieronder kunnen nog betrekking hebben op de eerdere Kruidvat Treinactie.

0 0 stemmen
Artikel waardering
245 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ooris Wer
6 jaren geleden

Veel te duur. En de voorwaaarden ook nog eens slecht

Redacteur
Erwin Wessels
6 jaren geleden
Antwoord aan  Ooris Wer

Valt mij wel mee…

Vroeger waren de Kruidvat kaartjes alleen in het weekend geldig. En nu zijn ze ook nog steeds in het weekend de hele dag geldig. Maar daarnaast nu ook doordeweeks, maar dan alleen buiten de daluren.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Ooris Wer

Waarom te duur? Vorig jaar kostte een soortgelijke dagkaart 15 euro. Nu 1 euro meer als je er 1 koopt, en 1 euro minder als je er 3 of meer koopt. Prima toch? En waarom zijn het slechte voorwaarden? Dit zijn hele gebruikelijke voorwaarden.

yvonne
5 jaren geleden

hoezo duur????????? E50 voor een dagkaart is duur. E16 = spotgoedkoop

Irène
5 jaren geleden
Antwoord aan  yvonne

Helemaal eens met je reactie Yvonne!

Anoniem
6 jaren geleden
Antwoord aan  Ooris Wer

Ze zijn echt niet duur. Ze zijn zelfs goedkoper dan andere recente acties. Wanneer je er 3 koopt zijn ze nog voordeliger.

Gijs
6 jaren geleden
Antwoord aan  Ooris Wer

Had vorig jaar ns dagkaart van €15,00, reisde van Rotterdam naar Leeuwarden , en verkocht daar mijn dagkaart voor €4,00, de koper kon vanaf Leeuwarden weer verder reizen. Even advertentie op marktplaats, en win/win voor 2.

dries molenaar
6 jaren geleden
Antwoord aan  Gijs

Bizar dat men zulk treurig gedrag gewoon publiek denkt te mogen melden. De rijkste bejaarden ter wereld wonen in Nederland en nog zullen ze stelen voor Euro 4 profijt.

LOMA
6 jaren geleden
Antwoord aan  dries molenaar

Ik ben bejaard maar verre van rijk. Rijke bejaarden hebben een auto en reizen vast niet met de trein.

Gemke
5 jaren geleden
Antwoord aan  dries molenaar

Ik, bejaarde, ben niet arm.
De ‘oudjes’ die met auto gaan, worden ook al beschimpt, ze zouden te veel overlast veroorzaken op wegen.
Ik kies de trein, ook vanwege milieu

Peter
5 jaren geleden
Antwoord aan  dries molenaar

Dries, zielige scheitkut, als die mensen watwat willen melden dan doen ze dat.nog altijd interessanter dan jouw gezeur.

Mari-Jeanne
5 jaren geleden
Antwoord aan  Gijs

Gijs, wat een goed idee. Dat is pas echt delen! Alleen lijkt het mij weer zo’n gedoe om daar actie op te zetten.
Heb jij nou enig idee waar die licht zurige opmerking van Dries Molenaar vandaan komt en vooral ook waarom hij zo lelijk doet over bejaarden?
Ik heb trouwens sinds kort mijn Keuzedagen behorende bij mijn (oude en niet meer te kopen) VoorDeelUrenAbonnement kunnen ruilen voor zeven “Dag Voordeeluren” kaartjes. Kost per kaartje plm 1,25 meer dan de Keuzekaartjes per stuk kosten. Deze kaartjes hebben als voordeel dat ze gevrijwaard zijn van de beperking om ze binnen twee maanden te moeten gebruiken.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
5 jaren geleden
Antwoord aan  Mari-Jeanne

Dries reageert altijd, en heeft altijd een uitgesproken mening.

Bo
5 jaren geleden
Antwoord aan  Mari-Jeanne

Dat is heel interessant die “Dag Voordeeluren” kaartjes, lijkt me prettig dat je met die kaartjes het hele jaar kunt gebruiken. Kun je die krijgen bij een zg nieuw Voordeeluren-abonnement?

dries molenaar
6 jaren geleden
Antwoord aan  Ooris Wer

Ga op de fiets.

Frans vd Par
5 jaren geleden
Antwoord aan  dries molenaar

U bent toch wel in orde ? Met dit soort antwoorden komen we niet verder.

Mooie
5 jaren geleden
Antwoord aan  dries molenaar

Ga je zelf ook met de fiets de beste Stuurlui staan aan de jij gunt de oudere niks ik wil wel eens zien als je zelf ouder bent kan je dan zeggen dat je dan vanaf 16 jaar hebt gewerkt

Zuurpruim

Esther
5 jaren geleden
Antwoord aan  Ooris Wer

Tm dinsdag 26 juni betekent dat ik op dinsdag 26 juni ook nog op dit kaartje mag reizen ? Gr esther

Janneke 1
5 jaren geleden
Antwoord aan  Esther

De kaartjes van deze actie [vanaf 18 juni] zijn geldig t/m zondag 26 augustus.

Heimen Stoffels
5 jaren geleden
Antwoord aan  Ooris Wer

Veel te duur? Als ik vanaf mijn huis naar mijn grootouders ga (om maar even een voorbeeld te noemen) dan kost me dat met vol tarief (ik heb geen kortingsproducten) welgeteld bijna 30 euro voor een retourreis. 15.99 voor een retourreis met deze Kruidvat-actie bespaart me 50% aan reiskosten. Dus duur allerminst; eerder spotgoedkoop.

Shelly
5 jaren geleden
Antwoord aan  Heimen Stoffels

Een tip voor dat, je kunt altijd een dagkaart van €19 kopen, ook op het station zelf nog. Dus als je van plan bent op één dag heen en weer te gaan zou ik een dagkaart kopen, want dat scheelt ook al een hoop.

josh
5 jaren geleden
Antwoord aan  Ooris Wer

zeker niet duur, ik moet naar Amsterdam en terug, dus heb het er al dik uit. ga je nog verder nog meer voordeel en reizen buiten de Spits graag, ik ZIT voor 6,30 in de trein en sta je niet op elkaar gepropt,voor de volle prijs, dus top aktie ik begrijp de negatieve reacties nooit zo goed!!

Sneeuwiwitje
5 jaren geleden
Antwoord aan  Ooris Wer

Welnee joh! ik woom in Groningen en ga altijd met dit soort kaartjes op pad.
En het is toch logisch dat je voor of na de spits mag, want je betaald echt een schijntje, als ik de volle mep zou moeten betalen was ik al gauw €70.- kwijtgeweest ipv 13.95….
Kwestie van goeg plannen 😁

Quincy sophia
6 jaren geleden

Waar ik kopen dit dagkaart trein?? Vriendelijk Quincy

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Quincy sophia

Bij Kruidvat, vanaf 12 maart. Daarom noemen we ze Kruidvat treinkaartjes.

Anoniem
6 jaren geleden
Antwoord aan  Quincy sophia

Quincy moet Nederlands leren schrijven EN lezen.

Anoniem
6 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

Lekker kortzichtig. Niet alleen KAN even goed Nederlands beheersen. Quincy doet tenminste haar best en het is heus wel te begrijpen wat ze vraagt. Onvoldoende taalbeheersing is nog altijd beter dan anonieme botheid.

hanzeboog2012
6 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

We zijn hier om reacties te geven op een bepaald onderwerp. Niet om andere redenen.

Nikita
5 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

Ik snap niet waarom mensen quincy moeten afknappen op zijn gebrekkig Nederlands.
Hij vraagt het vriendelijk. Of hij nou niet goed heeft gelezen dat geef je het recht niet sarcastisch te zijn. Jeethe een, beetje vriendlijkheid ver gezocht.

Wouter
6 jaren geleden

Ik kan me herinneren dat je bij vergelijkbare acties al vanaf bijvoorbeeld 08.55 uur al kan inchecken. Is dit nu ook zo?

Margreet
6 jaren geleden
Antwoord aan  Wouter

Ja, dat kan met al dit soort kaartjes en ook met je daluren-;voordeuren-;dalvrijkaart

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Wouter

Ja. Bij alle wegwerpkaartjes is dat toegestaan.

Wouter
6 jaren geleden

Bedank voor de informatie.

Onlangs heeft de NS aan Treinreiziger.nl laten weten dat er minder acties zijn en dat de prijs een aantal euro hoger zal zijn. Als dit het gevolg is vind ik het nog goede acties.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Wouter

Ja, inderdaad. Wel veel minder vaak. Bij Spoordeelwinkel zijn ze 1 tot 3 euro duurder geworden.

Marja
6 jaren geleden
Antwoord aan  Wouter

Ja. Even goed doorlezen nog.

Margreet
6 jaren geleden

Dankjewel voor de tip. ik was juist aan het twijfelen of ik nog meer dalvrijkaartjes zou kopen, maar nu komt er fijn weer iets anders

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Margreet

Graag gedaan

Mattheus
6 jaren geleden

Op zich mooie acties omtrent NS Dagkaarten maar waar ik een hekel aan heb is, je bent altijd beperkt tussen 16.00 en 18.30 uur. Het zou mooi zijn als deze genoemde beperking tot het verleden mag behoren.

Anne
6 jaren geleden
Antwoord aan  Mattheus

Tsjah is juist logisch, NS wil mensen uit de spits hebben… Daarom doen ze deze acties

Tim
6 jaren geleden
Antwoord aan  Mattheus

Een habbekrats betalen en dan ook nog in de spits willen reizen.

Jolie
6 jaren geleden
Antwoord aan  Tim

Ik begrijp wel dat de NS het liever niet wil, dat dat men in de spits reist. Maar ik snap ook ook dat reizigers rond vier uur, half 5 naar huis willen om voor het avondeten thuis te zijn.

Heimen Stoffels
5 jaren geleden
Antwoord aan  Jolie

Maar toch hebben we nog best geluk in Nederland want in de meeste andere landen betaal je voor een kaartje (of inchecken, als ze ook smart cards gebruiken) fors meer in de spits. Hier betaal je (nagenoeg) hetzelfde. Goed, die dagkaart is dan jammer, maar ik vind toch dat we met op saldo in de spits reizen behoorlijk geluk hebben t.o. andere landen.

joyce
6 jaren geleden

zijn het gewoon weer kaartjes of e tickets?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  joyce

Het zijn wegwerpkaartjes, dus direct geldig door in te checken.

Dean
6 jaren geleden

Kan ik met deze kaartjes ook naar Dusseldorf met een toeslag

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Dean

Je kunt naar Arnhem, en vanaf Arnhem bij de Abellio kaartautomaat een ticket kopen naar Dusseldorf, dat kost ongeveer 15 euro. Je mag dan geen gebruik maken van de ICE, wel van de rechtstreekse regionale trein. Die rijdt ieder uur.

Anoniem
6 jaren geleden

Jammer vorig jaar kon je je spaarpunten inleveren en dan kreeg je er ook nog korting op.

inge teuben
6 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

als ik het goed begrijp zijn het weer de kant en klare kaartjes en hoef je niks uit te printen als dat zo is haal ik er gelijk 40p

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  inge teuben

Klopt.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

Vorig jaar was dat soms mogelijk, niet altijd. Ze hebben vorig jaar ook een keer “stapelkorting” gehad. Dat was toen ook zonder spaarpunten. Daar lijkt het nu weer op.

Leen van Boven
6 jaren geleden

Is het mogelijk om met bijbetaling 1e klas te reizen?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Leen van Boven

Zover mij bekend is dat niet mogelijk

Nettie
6 jaren geleden
Antwoord aan  Leen van Boven
Bart C.
6 jaren geleden
Antwoord aan  Leen van Boven

Eerste klasse reizen is met actiekaartjes die door derden (dus bijv. Blokker, AH, Kruidvat) worden verkocht nooit mogelijk. Een kleine maand terug had treinreiziger wel een aanbieding van NS zelf, daarbij kon je na aanschaf van een toeslag wél eerste klasse reizen. Maar dat is dus alleen als je het kaartje rechtstreeks bij NS koopt.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Bart C.

Spoordeelwinkel dagretours zijn inderdaad wel altijd in 1e klas uitvoering beschikbaar. Vorig jaar zomer was het Kruidvat kaartje een e-ticket. Toen kreeg je bij het verzilveren een upgrade aangeboden van 5 euro naar de 1e klas.

ria
6 jaren geleden
Antwoord aan  Leen van Boven

goed de voorwaarden lezen bij de ns.

Anoniem
6 jaren geleden

Klinkt als een ouderwets goede aanbieding!

zonnie
6 jaren geleden

Is het een dagkaart waar je onbeperkt mee het hele land door kunt? Of moet je een begin en eindbestemming hebben en mag je hiervan niet afwijken?

Milco
6 jaren geleden
Antwoord aan  zonnie

Deze actie betreft een dagkaart, waarmee meerdere, willekeurige reizen gemaakt mogen worden, uiteraard rekening houdend met de beperkingen tijdens de spitsuren.

Jopie
6 jaren geleden

Geweldige actie! Voor 6:30 uur inchecken en gaan met die banaan! Ik bespaar 20-30 euro per dag met zulke kaartjes. Nu nog een soortgelijke aanbieding maar dan 1ste klas, de 1ste klas is bijna altijd leeg in de daluren.

SRB
6 jaren geleden
Antwoord aan  Jopie

Ja en laat dat vooral zo blijven. 1e klas reizigers betalen al meer dan zat voor hun kaartje. Er is plek genoeg in de 2e in het weekend.

Wouter
6 jaren geleden
Antwoord aan  SRB

Toch zou ik het het niet erg vinden als ze een keer een actie hebben met de eerste klas. Desnoods met een kortere verkoop periode en een kleinere oplage.

Op die manier wil ik wel eens een keer de eerste klas proberen.

Mattheus
6 jaren geleden

Als je een abonnement hebt, bijvoorbeeld; dalvrij, altijd vrij, dalvoordeel of weekend vrij zoals, kun je naar de NS kaartautomaat gaan met je ov-chipkaart. Vervolgens kies je “klassewissel 2-1” zodra je met je ov-chipkaart hebt gescand. Je hebt 3 mogelijkheden waarvan de laatste optie € 5,00 kost.

Annemiek
6 jaren geleden
Antwoord aan  Mattheus

Ja, maar die zijn uitsluitend geldig als je incheckt met je abonnement en dus niet van toepassing op kaartjes van Kruidvat.

Davy
6 jaren geleden

Teduur, ze willen dat erminder verkeer op de weg is voor de (milieu) dan moeten ze juist goed koper maken hier in NL is het geldkwestie moeten ze nog meer naar buitenland sturen.
De NL moeten meer op wilders gaan stemmen en kijken wat hij doet.

Wouter
6 jaren geleden
Antwoord aan  Davy

Ben benieuwd wat je dan een redelijke prijs vind.

Wouter
6 jaren geleden

Als ik voor 14, 15 of 16 euro een dag onbeperkt mag reizen vind ik goedkoop. Ik vraag me dan af wat jij goedkoop vind?

nel
6 jaren geleden

Dagkaart/meereiskaart is nog voordeliger bij NS voor € 8.95 naar Rotterdam/Leeuwarden.
Moet een van de twee een abonnement hebben en reis je gezellig samen voor een klein prijsje.

Vragensteller
6 jaren geleden
Antwoord aan  nel

Hoe dan?

Eppo
6 jaren geleden

Veelste duur 10 Euro is meer als genoeg om de trein te vullen .
Belachelijke prijzen om in zo vieze coupe die je nog ziek maakt te mogen zitten . als dat tenminste kan zonder onder de vuiligheid van kauwgom , stront of andere levenssappen op een stoel plaatst te nemen

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Eppo

Tja. Dan heb je denk ik niet goed in de gaten wat een trein laten rijden en trein maken en onderhouden kost. 10 euro kris, kras door heel Nederland heel de dag lijkt mij geen reëel prijs.

ria
6 jaren geleden
Antwoord aan  Eppo

lekker thuis blijven

dries molenaar
6 jaren geleden
Antwoord aan  Eppo

Vreemd gescheld over zaken die ik nog nooit meegemaakt heb.

Antje
6 jaren geleden
Antwoord aan  Eppo

In de TV serie Kleine Waarheid zal de naam Eppo toen niet toevallig gekozen zijn.

A
6 jaren geleden

Kunnen ze ook online worden gekocht?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  A

Ja, waarschijnlijk wel, vanaf 12 maart.

giel van hooff
6 jaren geleden

De melding met de Kruidvat-advertentie hier bovenaan verwijst naar hun website maar die geeft nu (5 maart) nog niet thuis, zelfs geen aankondiging

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  giel van hooff

Klopt. Acties worden pas officieel aangekondigd als ze er zijn, of 1 dag vooraf, maar niet 1 week vooraf, dan zou NS immers omzet mis lopen. Het is wel de officiële folder, maar die wordt pas later bezorgd, en dan pas worden de pagina’s op Kruidvat.nl ook actief.

geert
6 jaren geleden

Ik vindt het een mooie prijs. Ik wil nl in de genoemde periode van den Bosch naar Amsterdam en dat ga ik nooit halen met de auto. Dat kost altijd duurder, benzine, parkeren.

Joyce
6 jaren geleden

Kun je deze ook gebruiken in de metro of alleen trein en bus ?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Joyce

Alleen trein.

Nederbelg
6 jaren geleden

In België heb je de railpass. 10 ritten voor 77 €. Iedereen kan hem kopen in het station of aan de automaat. Is de hele dag geldig, ook in de spits. Je hebt een rit heen en een rit terug nodig. Voor 15,40 € kom je overal. Bestemming zelf invullen voor vertrek. Zou dat niets zijn voor de NS?

Tim
6 jaren geleden
Antwoord aan  Nederbelg

De fraude met de Railpass loopt zo uit de hand dat de NMBS die formule eind dit jaar gaat veranderen c.q. afschaffen. Vorige week aangekondigd.

Truus
6 jaren geleden

Geweldige actie.

Eindelijk weer wegwerpkaartjes van het Kruidvat.
Super blij mee.
Hopelijk komen ze nu weer vaker.

Ben Sckmidt
6 jaren geleden

supper wij zijn 70 plussers een vraag zou dat bv over de grens Duitsland ook kunnen.Groetjes Fam Schmidt

SRB
6 jaren geleden
Antwoord aan  Ben Sckmidt

Niet met deze dagkaarten. Wel zijn er diverse dag- en weekendkaarten verkrijgbaar die geldig zijn in regionale treinen, bus, tram en metro in deelstaten en/of steden/vervoersgebieden.

Zulke kaartjes voor Nordrhein-Westfalen zijn bijv. verkrijgbaar in de Duitse kaartautomaten in o.a. Enschede, Arnhem Centraal en Venlo (vanwaar er Duitse regionale treinen vertrekken)

André Siers
6 jaren geleden

Voor Duitsland: zoek op Niedersachsen-ticket (voor Niedersachsen)of Schöner-tages-ticket of Schöner-wochendend-ticket (voor Nordrhein-Westfahlen). Je reist naar het dichtstbijzijnde station over de grens (bijv. Bentheim of Aken). Daar koop je dan zo’n (groeps)-ticket en kun je op zijn best voor €8,- per persoon door heel Niedersachsen danwel Nordrhein-Westfahlen reizen

Wim sessink
6 jaren geleden

Beste lezer kun je met deze kaart ook voor 6:30 uur instappen ? Bv 6:15 uur

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Wim sessink

Ja.

Rob W
6 jaren geleden

Ik begrijp dat ik niet mag inchecken tussen 6.30u en 09.00u. Maar mag ik wel inchecken om 6.20 ? Dan reis ik om 6.24 uit W’veen Noord en ben ik om 09.01 in Maastricht. Dan reis ik dus volledig in de spits ??
Er staat nl. dat de reis in de spits mag worden afgemaakt.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Rob W

Ja, dat mag.

Rob W
6 jaren geleden

Bedankt voor de reactie. Ik ben daar best wel blij mee natuurlijk. Alhoewel het wel vreemd is, dat je op deze manier 2 en een half uur in de spits rijdt, door 5 minuten vóór de spits in te stappen. Iets wat ze nu juist niet willen. I vrees dan ook dat hier vroeg of laat ook een streep door gezet gaat worden. Tot zolang er dus maar van profiteren…

nederbelg
6 jaren geleden

Ik heb bij een vorige actie per e-mail informatie hieromtrent ingewonnen bij de NS. Antwoord: het mag niet.

nederbelg
6 jaren geleden
Antwoord aan  nederbelg

Ik heb opnieuw informatie ingewonnen, nu via twitter en meer specifiek over deze actie. Het mag wel.

Rob W
6 jaren geleden

Mag je met dit kaartje ook naar Eijsden reizen ? Dat is een nederlands station, dat alleen door een belgische trein wordt bediend. Ik heb deze vraag vaak in de trein aan conducteurs gesteld. en de één wist stellig te bewering van niet, de ander net zo stellig van wel. Ik weet het dus nog niet…

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Rob W

Ja, dat mag. Ik heb begrepen dat NMBS er rijdt in opdracht van NS, en zodoende dus in Nederland dezelfde geldigheid heeft als een binnenlands NS kaartje.

Anoniem
6 jaren geleden

Een nieuwe lente, met (goedkope) chipkaart treinreis opties, goed dat er weer wat moois in het (Kruid)vat zit. Dit nieuws lees ik graag en hopelijk volgen er dit jaar meer eventueel met toeslag kaart voor 1e klas reizen! Dat er enkele beperkingen zijn tijdens de spits vind ik niet erg, heb je in de daluren misschien meer plek om te zitten. “GENIET VAN ALLES WAT JE MAG EN KAN BELEVEN ! TREUR NIET OM WAT JE NIET HEBT, MAAR WEES BLIJ MET WAT JE WÉL HEBT…” citaat van Sef-Quotos, als het om 1e klas reizen gaat of alleen kunnen reizen in de daluren… bon voyage !
Travelboy

Dennis
6 jaren geleden

Kan je deze kaartjes op 1 of andere manier uitprinten en/of via je mobiel zodat ik ze kan scannen bij de parkeerplaats van Qpark zodat ik gebruik kan maken van de korting op parkeren?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Dennis

Het is een wegwerp chipkaart, niet een printbaar ticket. Zover ik weet, maar ik ben er niet zeker van, heb je bij Q-Park een echte ov-chipkaart nodig. Ik weet niet of er gekeken wordt of er een incheck is geweest, of er echt gereisd is. U kunt eventueel ook eens met de ov-chipkaart inchecken en direct weer uitchecken, ik dacht dit zelf eens in Eindhoven met succes te hebben gedaan.

Wiederhold
6 jaren geleden

Begrijp ik het goed dat je in het weekend de gehele dag mag reizen(ook voor 9.00uur)en alleen door de week in de daluren?

schuiling
6 jaren geleden
Antwoord aan  Wiederhold

mooie actie van wie dan ook ik zal er goed gebruik van maken … bedankt

Hansje
6 jaren geleden

Als ik op 12 maart om (bijvoorbeeld) 5 uur een dagkaartje koop via internet bij Kruidvat.. kan ik dan om 6 uur de trein pakken… is het dan als e-ticket?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Hansje

Nee, het is geen e-ticket. Voor zover mij bekend – maar ik weet dat niet 100% zeker – wordt het per post toegestuurd.

Hansje
6 jaren geleden

Dank je wel..
dan kan je dus pas de 13e reizen met die kortingskaart, als je geluk hebt met postbezorgen en hun verwerkingstijd…
Jammer.. ga op zoek naar ander goedkoop alternatief… moet de 12e veel treinreizen…
Zal “gewone” dagkaart worden dan…

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Hansje

Heb je een dagkaart of dagretour nodig? Voor 20 euro kun je een dagretour bestellen. Dagkaart 39 euro.

Anoniem
6 jaren geleden

een redelijke prijs als je voor 3 koopt.
Maar j had ook een periode dat het voor 10 euro is!!!
ie actie mist ik zo erg!!!

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

Dat is meer dan 5 jaar terug. Of ETOS kaartje dat na 11 uur geldig was vorig jaar.

SDogru
6 jaren geleden

Beste lezer,
Ik heb een vraag over deze aanbieding. Als je 3 kaartjes koopt kost het €13,99. Maar als je er 5 wilt kopen. Kosten die andere 2 dan gewoon zoals €15,99? Of word er bedoeld VANAF 3 kaartjes?
Groetjes

Redacteur
Erwin Wessels
6 jaren geleden
Antwoord aan  SDogru

Er staat in de tekst, en het lijkt me ook niet meer dan logisch: Bij drie of meer € 13,99. Dus dat betekent dat het vierde en vijfde kaartje ook  13,99 kosten.

Bij een vorige dergelijke actie had ik er ook vier gekocht, en betaalde ik voor alle kaartjes de laagste prijs.

Anoniem
6 jaren geleden

Voor welke leeftijd is het en tot

Redacteur
Erwin Wessels
6 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

Volgens mij is er geen leeftijdsbeperking. Ik kan me geen enkele soortgelijke actie herinneren waarbij die beperking er wel was.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

Voor alle leeftijden. Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis. Voor de leeftijd 4 t/m 11 jaar kun je beter een Railrunner kopen.

Anoniem
6 jaren geleden

Nu ik ben naamlek 13 dus

Johnny
6 jaren geleden

Geld 2e paasdag als een weekend dag? dit ivm met het voor 9 uur inchecken?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Johnny

Dat durf ik niet met zekerheid te zeggen.

Pouwels
6 jaren geleden

Kan ik ook later terug dan de avondspits voorbeeld 20.00 uur?

Redacteur
Erwin Wessels
6 jaren geleden
Antwoord aan  Pouwels

Na 18:30 uur kan je gewoon weer reizen met het kaartje.

Sibel
6 jaren geleden

Echt top! Bedankt Ns!

Geke Dotinga
6 jaren geleden

Hoe laat kun je in het weekend vertrekken?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Geke Dotinga

Heel de dag. Vanaf de 1e trein. (Zelfs al vanaf 0:01 uur.)

Richard
6 jaren geleden

Is dat echt zo? Begint de dag niet om 04.00 bij de NS?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Richard

Nee. De dag eindigt om 4:00 uur. 28 uur geldigheid is dus maximale. Dat is 100 procent zeker met etickets (we hebben daar dankbaar gebruik van gemaakt bij de Kilometer Kampioen wedstrijd), bij wegwerpkaartjes gold het zelfde en naar mijn weten is dat ook niet veranderd.

Gert-Jan Hondelink
6 jaren geleden
Antwoord aan  Richard

De geldigheidsperiode van een kaartje is van 00:01 uur tot 04:00 de volgende dag.

theo
6 jaren geleden

ben er super blij mee

Auke
6 jaren geleden

Kan bij kruidvat winkel ook kopen
En is het een gewoon kaarrte of moeten we dat uitprinten

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Auke

Je kunt het bij de Kruidvat winkel kopen, en het is een wegwerpkaartje, dus hoef je niets uit te printen.

Daphne
6 jaren geleden

Kan ik deze treinkaartjes ook online op de kruidvatsite kopen?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Daphne

Vanaf morgen, ja. Ze komen dan per post, als het goed is.

Jill
6 jaren geleden

Moet het treinkaartje op de dag van aankoop direct gebruikt worden of kun je drie treinkaartjes aanschaffen en op willekeurige data (uiteraard binnen de gestelde actietermijn) gebruiken?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Jill

Dat laatste. Op een willekeurige datum naar keuze binnen geldigheidsperiode.

Anoniem
6 jaren geleden

Ik vertrek zaterdagavond om 22.47u naar Schiphol en kom aan om 01.18u,is dat mogelijk met 1 kaartje?

jolanda
6 jaren geleden

heb je voor een kind van 7 en 9 ook zo’n kaartje nodig of mogen die meereizen met een volwassen persoon

Caroline Pattie
6 jaren geleden

kan ik om 6.25 inchecken bij arriva en om 6.50 overstappen en inchecken bij NS?

jasmijn
6 jaren geleden

kan je deze kaarten ook halen bij de online shop van kruidvat?

Lourdes
6 jaren geleden

Kunnen met 1 kaartje op 1 dag 2 personnen reizen en 2 dagen later met andere kaart 2 personnen terug of moet ik toch 4 kaartjes kopen?

Els
6 jaren geleden

Kan ik met dit kaartje ook van Roosendaal naar Antwerpen reizen?

Anoniem
6 jaren geleden

Kun je ook Met deze kaartjes in de 1 klas zitten

Pieterpad
6 jaren geleden

Geld 2e paasdag als weekend of moeten we dan na 9 inchecken

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Pieterpad

Check het even bij NS, bij mij niet bekend.

Pieterpad
6 jaren geleden

Antwoord van @ns_online

Ik neem aan dat het om de Daluren kaartjes gaat van de Kruidvat? Een feestdag wordt ook gezien als “daluren”. Dus dan mag het. 🙂 ^KM