fbpx

Kruidvat treinkaartjes: Al vanaf 12 euro (februari 2017)

Deze actie is voorbij. Vind een alternatief via onze prijsvergelijker

Deze aanbieding is verlopen, maar er zijn genoeg nieuwe aanbiedingen. Vind het goedkoopste treinkaartje met onze prijsvergelijker

Kruidvat heeft binnenkort weer goedkope treinkaartjes voor het weekend. Nieuw is deze keer stapelkorting. Een losse dagkaart kost 13,99 euro, maar wie er twee of drie koopt krijgt korting. Als je er drie koopt, betaal je bijvoorbeeld slechts 11,99 euro per stuk. De goedkope treinkaartjes zijn te gebruiken in de periode 4 februari t/m 16 april 2017.

Dat blijkt uit de folder van Kruidvat die door Mina van Zessen is ingestuurd. Wanneer de verkoop van de goedkope Kruidvat-treinkaartjes precies start is bij de redactie van Treinreiziger.nl niet bekend. Onze verwachting is dat dit in de week van 30 januari zal gebeuren. Op dit moment kun je deze actie dus nog NIET kopen.

De treinkaartjes mogen dus alleen op een zaterdag óf een zondag gebruikt worden. Wil je doordeweeks reizen? Dan zijn er andere aanbiedingen. Onze prijsvergelijker (BETA) kan je daarmee prima helpen.

De kaartjes zijn niet persoonlijk. Als je meerdere kaartjes koopt kun je dus zelf meerdere keren in het weekend reizen, maar je kunt de andere kaartjes ook weggeven aan iemand anders. Wie vaak in het weekend met de trein reist, kan overigens ook een Weekend Vrij-abonnement overwegen.

Aantal Prijs per stuk Totaalprijs
1 treinkaartje € 13,99 € 13,99
2 treinkaartjes € 12,99 € 25,98
3 treinkaartjes € 11,99 € 35,97

Het Kruidvat-treinkaartje wordt geleverd op een wegwerpchipkaart. Je kunt met de Kruidvat-dagkaart ook reizen bij Arriva, Breng, Syntus of Connexxion. Je dient per vervoerder in- en uit te checken. Het treinkaartje is in heel Nederland geldig, maar niet in de Thalys. Bij ICE of Intercity Direct (Schiphol – Rotterdam v.v.) dien je nog wel een toeslagbiljet te kopen. Bij de reguliere intercity´s en Sprinters betaal je nooit een toeslag.

Deze treinactie is het eerst gemeld door Mina van Zessen. We belonen haar met een gratis treinkaartje. Lees hier meer over ons beloningsbeleid. Binnenkort hopen we ook een app te lanceren waarmee je op de hoogte blijft over de beste aanbiedingen, we houden je op de hoogte via onze Facebook-pagina en onze nieuwsbrief.

Kruidvatstapelkorting1.jpg

 

0 0 stemmen
Artikel waardering
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ria van der Loos
7 jaren geleden

Wanneer komen er nieuwe aanbiedingen met gpodkope treinkaartjes?Graag wil ik ook de nieuwabrief ontvangen. Ik woon dicht bij de grens, Enschede, zodat ik daar de kaartjes kan kopen. Hartelijk bedankt, Ria v.d.Loos

Hildebrand
7 jaren geleden
Antwoord aan  ria van der Loos

Als u op treinreiziger.nl/prijsvergelijker kijkt, vind u altijd het beste kaartje voor uw reis.

F. Muller
7 jaren geleden

Ik kom tot de ontdekking dat ik nog 2 Kruidvat treinkaartjes heb die tot 16 april 2017 geldig waren. Kan ik ze nu weggooien of kan ik nog met bijbetaling aan nieuwe kaartjes komen? Het zijn 2 kaartjes voor een zaterdag of zondag.

Wil
6 jaren geleden

IK ben een vriend van de familie, zelf hebben ze geen internet en computer. Dus kunnen ze hier niet aan kaart6jes komen.Hoe moeten ze dat dan doen?????

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Wil

U reageert nu bij oude verlopen actie, maar er is nu inderdaad een Kruidvat actie met etickets. Als de familie ze niet kan kopen en verzilveren, anders wachten tot volgende actie.

Esther Huis
6 jaren geleden

Kan je dit treinkaartje ook gebruiken in de bus van Nijmegen naar Kleef ? Bus 58 is namelijk van vervoersmaatschappij Breng.