fbpx

Lidl actie: Goedkope treinkaartjes Duitsland (t/m 10-12-17 te koop)

Update: deze actie is inmiddels niet meer verkrijgbaar.

Bij de Duitse Lidl supermarkten kun je vandaag en morgen (tot 10 december 2017) goedkope treinkaartjes kopen voor de Duitse spoorwegen. Voor slechts 49,90 euro krijg je twee vouchercodes voor een IC/ICE-treinkaartje. De treinkaartjes zijn alleen binnen Duitsland te gebruiken. 

De actie is ook online te koop. Bij aankoop hoef je nog niet de reisdatum te bepalen. Dat kan later. De kaartjes zijn te gebruiken in de periode 08.01.2018 – 27.03.2018, uitgezonderd vrijdags. Bij het verzilveren kies je welke trein(en) je exact gaat gebruiken. Je mag alleen gebruik maken van de ICE-treinen (inclusief TGV, Railjet) en IC-treinen (inclusief EC-treinen). Wil je ook deels gebruik maken van de regionale trein? Dan kun je dan tijdens het verzilveren bij boeken voor 5,90 euro.

Voor 49,90 euro krijg je twee vouchercodes. Elke vouchercode is goed voor een enkele reis. Kinderen tot 5 jaar reizen gratis in Duitsland, kinderen van 6 tot en met 14 kunnen meereizen met hun ouders of grootouders. Dit moet wel tijdens het boeken worden aangegeven.

De actie is dus niet geldig van en naar Nederland. Iedere Duitse bestemming is vanuit Nederland bereikbaar vanaf 39 euro (of minder). Dat kan gewoon via NS International. Je maakt dan geen gebruik van deze Lidl actie. Bij het 39 euro tarief geldt een beperkte beschikbaarheid. Wie voor 39 euro van Nederland naar bijvoorbeeld München, Berlijn of Dresden wil reizen kan het beste ruim voor vertrek boeken. Bijvoorbeeld twee of drie maanden voor vertrek. Treinkaartjes naar Duitsland zijn in de regel verkrijgbaar vanaf 6 maanden voor vertrek.

Wil je vanuit Nederland gebruik maken van de Lidl actie? Dan heb je dus een aanvullend ticket nodig tot het eerste Duitse opstapstation. Bijvoorbeeld een enkele reis van 11,50 euro van ieder station in Nederland naar bijvoorbeeld Oldenzaal, Venlo of Zevenaar. Vanaf Venlo, Zevenaar of Oldenzaal heb je vervolgens een ticket nodig voor de regionale trein. Al met al best veel gedoe. Toch kan het soms lonen.

0 0 stemmen
Artikel waardering
7 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Antje
6 jaren geleden

Niet echt goedkoop. Dit is alleen nuttig voor de lange afstand zoals Berlijn of München.

Messi
6 jaren geleden
Antwoord aan  Antje

Kun je beter de vliegtuig nemen, dit is alleen interessant als je in Dortmund woont ofzo en naar Berlijn wil.

Rob
6 jaren geleden

Je rekeningnummer én adres moeten zich in Dld bevinden. Je hebt er dus geen moer aan…

Roel H
6 jaren geleden

dankje voor de tip. dit is mooi meegenomen!

Robert, OV-expert
6 jaren geleden

Beste redactie: maak dit soort nieuws wel VOLLEDIG voor je bezoekers. Het gaat om ENKELE REIS-tickets. Dit om verwarring te voorkomen. In Duitsland kun je geen retour kopen.