fbpx

Reis jij ook liever met de trein naar je werk?

02 mei 2022 11:05

Wie met de auto naar het werk gaat, zal herkennen dat je altijd veel meer tijd kwijt bent dan je zou willen. Na een lange dag werken pakt iedereen op hetzelfde moment de auto om weer naar huis te gaan. Geen wonder dat er vele files staan in de spits in Nederland.

Gelukkig zijn er andere manieren om op je werk te komen, namelijk het openbaar vervoer. Je kunt gewoon de trein pakken naar kantoor. Hou je er niet van om van het station naar je werkplek te lopen? Dan kun je altijd een opbouwbare fiets kopen. Hou je er niet van om bezweet op kantoor te komen? Dan koop je toch gewoon een elektrische vouwfiets? Deze fiets is niet alleen heel handig, maar is ook nog eens heel fijn om op te fietsen.

Koop een elektrische vouwfiets en je kunt overal komen

Als je met de trein naar je werk wilt gaan, bespaar je veel kosten. Ten eerste is de trein voordeliger en bovendien mag je je vouwfiets gratis meenemen. Kies daarom altijd voor een fiets die goed vouwbaar is. Een fiets die heel veel tijd nodig heeft om in- en uitgevouwen te worden, is niet handig, zeker niet wanneer je ook moet overstappen. De elektrische fiets Stella is in dit geval een aanrader. Deze fiets is namelijk in een paar seconden dubbel te klappen en neemt dan nauwelijks nog ruimte in. Moet je hem in de trein even verplaatsen? Dan kun je het trolleysysteem gebruiken waardoor je de fiets rolt in plaats van dat je hem moet tillen.

Wat is een goede elektrische vouwfiets?

Als je een elektrische vouwfiets gaat kopen, koop er dan een van een gerenommeerd merk zoals bijvoorbeeld Stella. Deze fietsen zijn van hoge kwaliteit en zijn voorzien van een krachtige motor. Ook is het ontwerp zo dat je comfortabel op je fiets kunt fietsen en waardoor deze zelfs voor langere afstanden geschikt is. Omdat de fiets heel compact is, kun je hem niet alleen maar meenemen in de trein, maar is hij ook geschikt om in de achterbak van je auto te doen. Gebruik je je fiets alleen maar voor korte afstanden? Kijk dan eens naar de batterijen met een lager vermogen zodat je ook veel minder betaalt.

Is elektrisch fietsen helemaal jouw ding?

Mocht je elektrische vouwfiets goed bevallen, kijk dan ook eens naar de reguliere elektrische fietsen. Met deze fietsen kom je moeiteloos van A naar B en je hoeft nooit meer bang te zijn dat je helemaal bezweet aankomt. Op een elektrische fiets heb je geen last meer van tegenwind wat in Nederland een zegen kan zijn. Wil jij weten welke fiets voor jou geschikt is? Kom dan eens langs in een Stella Testcenter om de mogelijkheden uit te proberen.

Dit bericht is een partnerbericht en valt buiten de verantwoording van de redactie van Treinreiziger.nl.