fbpx

Sea Life Scheveningen tot 35% korting: € 10,95 p.p.

Een dagje Scheveningen is voor heel veel mensen al heel erg leuk. Maar het kan nog veel leuker door meteen ook een bezoek te brengen aan het grootste aquarium van Nederland. In Sea Life Scheveningen neem je een duik in de onderwaterwereld zonder zelf nat te worden. Geniet van een dagje Sea Life Scheveningen met korting! Zo kun je via Dagtickets toegangskaarten kopen met 35% korting. 

Koop Toegangskaarten

Ontdek het nieuwe deel Jurassic Seas of neem een kijkje bij de andere dieren. In totaal bevinden zich in Sea Life Scheveningen wel 4000 verschillende dieren, verdeeld over 45 aquaria. Loop van de ene vis naar de andere, en verwonder je over de vele verschillende soorten, maten en kleuren. Sea Life Scheveningen bevindt zich op de boulevard van Scheveningen en is volledig rolstoeltoegankelijk. Dagelijks is Sea Life geopend van 10.00 uur tot 19.00 uur, in juli en augustus zelfs tot 20.00 uur.

Otter. Foto: © SEA Life Scheveningen

Sea Life Scheveningen korting

Een bezoek aan Sea Life wordt natuurlijk nog leuker als je een entreeticket met korting kunt scoren. Gelukkig zijn er diverse websites die op het moment een aanbieding hebben lopen. Zo kun je goedkoop met hele gezin vissen en pinguïns gaan spotten in Scheveningen. Normaal gesproken kost een entreeticket voor iedereen van 12 jaar en ouder € 16,75. Voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar betaal je normaal € 12,75. Maar bij Dagtickets.nl krijg je tot wel 35% korting op een toegangskaart. Kinderen en volwassenen betalen via Dagtickets slechts € 10,95 per persoon. Tickets zijn geldig tot en met 15 juli 2018. De verkoopperiode is onbekend.

Een andere optie om Sea Life met korting te bezoeken is door je tickets te winnen op de website van ticketveiling. Hier kun je bieden op 2 toegangskaarten voor Sea Life Scheveningen. Diegene die het hoogste bod heeft geplaatst, wint. Hier komen wel 5 euro administratiekosten bij. Deze tickets zijn 3 maanden geldig na het winnen van de veiling. Indien je een veiling gewonnen hebt, kun je in de betaalpagina extra tickets bijkopen. Hiervoor hoef je dan geen extra administratiekosten te betalen.

Zeepaard. Foto: © SEA Life Scheveningen

VERLOPEN. Trein + Tram + Sea Life Scheveningen

VERLOPEN! Wil je er helemaal een leuk en voordelig dagje uit van maken? Kom dan met de trein naar Sea Life Scheveningen. Op station Den Haag Centraal stap je uit en neem je voor het laatste stukje de tram naar Scheveningen. Dit ritje duurt nog ongeveer een kwartiertje. Voor € 29 koop je een dagretour voor de trein, een HTM dagkaart voor de tram en een entreeticket voor Sea Life Scheveningen. Een fikse korting dus indien je met de trein wenst te komen. En kinderen krijgen nog meer korting: die betalen slechts € 15 per persoon. Dit combiticket is te koop tot en met 30 juni, je kunt ze echter tot 31 juli 2018 gebruiken. Met het treinkaartje kun je van maandag tot en met vrijdag elke dag vanaf 09.00 uur reizen, in het weekend kun je zelfs eerder reizen met het ticket. Tickets zijn te koop via de Spoordeelwinkel van NS.