fbpx

Sinterklaascadeaus voor de treinliefhebber

17 nov 2020 18:00

Sinterklaas is weer in het land. Dit jaar is de goedheiligman zelfs per stoomtrein naar Nederland gekomen. Dat zal veel treinliefhebbers goed hebben gedaan. Voor Treinreiziger.nl reden om een aantal Sinterklaascadeaus voor jong en oud op een rijtje te zetten.

De treinreis van Tommie en Tess

Op zoek naar een origineel cadeau voor de jonge treinliefhebber? Dan is voor jonge kinderen het boek De treinreis van Tommie en Tess ook erg leuk. Dit boek is pas recent verschenen en kost 14,95 euro. Uiteraard te koop via Treinwebshop.

Spoorkaart van 2021

Binnenkort zal Treinreiziger.nl de Spoorkaart van ProRail van 2021 aanbieden. Ons streven is dat deze voor Sinterklaas beschikbaar is. Zodra we hier meer over weten, lees je het hier en kun je hem reserveren. Omdat de leveringsdatum nu nog niet zeker is, is reserveren op dit moment nog niet mogelijk.

Onbeperkt Trein-DVD’s kijken

Op 24Trains kun je talloze trein DVD’s kijken. Bijvoorbeeld de DVD’s van Van den Burg Beeldproducties over de Bernina Express , Stoomtrein Furka-Bergstrecke, Glacier Express, Gornergrat Bahn en de Jungfraujoch regio. Maar ook exclusieve reisverslagen van Erik de Zwart en bijvoorbeeld verschillende afleveringen van Rail Away. Een abonnement kost normaal 9,95 euro per maand. Maar via Treinreiziger.nl kun je een jaarabonnement afsluiten voor 75 euro. Of kies voor een half jaarabonnement voor 42,30 euro. Dat is tot 25% goedkoper dan normaal.

Trein-memory (€ 14,95) & Trein-kwartet (€ 14,95)

Ook leuk, zeker voor kinderen, zijn trein-memory en trein-kwartet. Trein-memory bestaat uit 20 sets en wordt in een handzaam doosje geleverd. Het memory bevat onder andere foto’s van de ICNG-mockup, SNG, SGM, 1200, Koningstrein 9520, Mat ’64, Groene Hondekop en de Eurostar en is online te bestellen voor € 14,95. We hebben daarnaast ook een trein-kwartet. Het kwartet bestaat uit zeven sets (Sprinters, Koplopers, Dubbeldekkers, In de trein, Internationale treinen, Historische treinen en Regionale treinen), in totaal 28 kaarten. Het kwartet is ook te bestellen voor € 14,95. Wil je zowel het kwartet als het memory? Dan hebben we een combinatie-deal voor € 25,95.

Treinkalenders, vanaf € 12,50

We hebben maar liefst 18 kalenders die trein, tram of spoor gerelateerd zijn. Bijvoorbeeld de 26 pagina’s dikke NVBS kalender (formaat A4, prijs: € 12,50), de kalender van de Glacier Express (€ 12,80) of de stoomtrein kalender van de Harzer Schmalspurbahn. Ook mooi: de Alpenbahnen Kalender 2021. Omdat kalenders relatief groot zijn kunnen deze niet voor het standaard tarief van € 2,95 verzenden. Bij 1 kalender bedragen de verzendkosten € 6,75. Als u meerdere kalenders besteld, rekenen we een lager bedrag. Bij 3 kalenders of meer gaat het om € 2,95 voor de kalenders.

Mooie Zwitserse trein DVD’s

Wij zijn zelf erg fan van treinreizen in Zwitserland (zie: 15 mooiste treinreizen in Zwitserland). Nu reizen er niet in zit, is het ideaal om een mooie DVD te bekijken. Onze eigen favoriet: De Furka stoomtrein (nu: € 9,95). Op deze DVD zie je bijvoorbeeld hoe tot tien meter sneeuw van de rails verwijderd wordt, of hoe de 13 meter lange Steffenbachbrücke ieder jaar wordt gedemonteerd vanwege lawinegevaar.

Maar er zijn ook talloze andere mooie DVD’s:

0 0 stemmen
Artikel waardering
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Peter
4 jaren geleden

Of deze:
comment image

Rene
4 jaren geleden
Antwoord aan  Peter

LOL!

Jasper
3 jaren geleden
Antwoord aan  Peter

Wel een beetje Flauw hé!
Maar ook wel leuk.

Ferdi
4 jaren geleden

Of “Europe by Rail”:
https://www.europebyrail.eu/

Angelique
3 jaren geleden

Vorig jaar kwam Sinterklaas met de stoomtrein aan. Dit uaar weer ouderwets met de boot en hij liep het laatste stukje naar zijn werkpaleis.

Wel een beetje bij de tijd blijven he!😉