fbpx

Trein naar Frankfurt: tot 8x per dag

Trein Frankfurt. De ICE brengt je in minder dan vier uur in het financiële centrum van Duitsland. Treinkaartjes naar Frankfurt zijn er al vanaf 39 euro in de 2e klas, en 59 euro in de 1e klas. Er rijden dagelijks 6 tot 8 rechtstreekse treinen. Kies je voor de bus? Dan reis je nog goedkoper!

Zoek treinkaartjes

  • Rechtse trein: ICE 6 tot 8x per dag
  • Trein Frankfurt vanaf elk station in Nederland: € 39 (enkeltje)
  • Treintickets boekbaar bij NS International, B-Europe, HappyRail en DB
  • Hotels rond Frankfurt via Booking.com.
  • Treintickets tot 6 maanden voor vertrek boekbaar

Vanuit Amsterdam, Utrecht en Arnhem snelt de Duitse hogesnelheidstrein ICE rechtstreeks naar het financiële hart van Duitsland. In de trein naar Frankfurt kun je prima verder werken: de treinen zijn uitgerust met wifi, stopcontact bij de zitplaats en ruime beenruimte. De wifi is zowel in de 1e als 2e klas gratis, alleen krijg je in de 2e klas minder data tot je beschikking. In de 1e klas kun je bovendien de Duitse krant lezen.

Treintickets Frankfurt

Treinkaartjes naar Frankfurt zijn er al vanaf 39 euro. Deze goedkope tickets bent u aan een specifieke trein gebonden. Je kunt echter tot 1 dag voor vertrek je ticket altijd weer annuleren (met inhouding van 19 euro annuleringskosten).  Standaard wordt er geen zitplek voor je gereserveerd. Als je er verzekerd van wil zijn dat je kunt zitten, dan kun je voor 4 euro een zitplek reserveren. De goedkoopste kaartjes voor de Trein Frankfurt zijn vaak snel uitverkocht. Tot 6 maanden voor vertrek kun je een kaartje kopen. De prijzen van een treinkaartje zijn bij NS International en DB tegenwoordig hetzelfde.

Busticket Frankfurt

In onze beleving is de trein naar Frankfurt het meest aantrekkelijk. Maar als je lastminute een treinkaartje wil kopen, dan kan een ticket vrij duur zijn. Je kunt dan de bus als alternatief overwegen. Flixbus rijdt meerdere keren per dag naar Frankfurt en verkoopt kaartjes vanaf 25 euro. Ook geregeld voor lastminutes. Je bent wel langer onderweg. Vanaf Amsterdam circa 6,5 uur.

Daarnaast kun je ook met het vliegtuig naar Amsterdam. Dat klinkt snel. Maar de reistijdwinst gaat vaak weer verloren door de tijd die je nodig hebt om in te checken en om van- en naar de luchthaven te reizen. De luchthaven van Frankfurt is overigens ook prima per trein bereikbaar. Ook de ICE Amsterdam – Frankfurt stopt overigens daar.

Informatie heeft betrekking op dienstregeling 2017. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *