fbpx

Trein naar Frankfurt: tot 8x per dag

Met de trein naar Frankfurt? De ICE-trein brengt je in minder naar het financiële hart fan Duitsland. Treintickets zijn beschikbaar vanaf 39 euro voor de 2e klas en 59 euro voor de 1e klas. Er zijn dagelijks 6 tot 8 directe verbindingen. Ben je op zoek naar een voordelig treinticket? Reserveer de trein naar Frankfurt dan tijdig.

  • Rechtse trein: ICE 6 tot 8x per dag
  • Trein Frankfurt vanaf elk station in Nederland: € 39 (enkeltje)
  • Treintickets boekbaar bij NS International, B-Europe, HappyRail en DB
  • Hotels rond Frankfurt via Booking.com.
  • Treintickets tot 6 maanden voor vertrek boekbaar

Waar stop de trein naar Frankfurt?

Je kunt instappen te Amsterdam Centraal, Utrecht Centraal en Arnhem Centraal. De treinreis vanaf Amsterdam Centraal duurt in de regel 3 uur en 53 minuten.

Welke service kan ik in de trein verwachten?

De treinen zijn uitgerust met wifi, stopcontacten bij de zitplaatsen en bieden voldoende beenruimte, waardoor je comfortabel kunt werken tijdens de reis. De wifi is gratis in zowel de 1e als 2e klas. In de trein is verder een barrijtuig aanwezig.

Moet ik reserveren in de trein naar Frankfurt?

Binnen Duitsland en binnen Nederland is reserveren niet verplicht. Maar reis je van Nederland per trein naar Frankfurt? Dan moet je in de zomerperiode wel verplicht reserveren. Op het moment dat een zitplaatsreservering verplicht is, wordt deze automatisch me gereserveerd. Is een zitplaatsreservering niet verplicht? Dan is deze optioneel beschikbaar voor 4 euro.

In de zomerperiode is reserveren voor de ICE Amsterdam – Frankfurt verplicht.

Is mijn treinticket gebonden aan een specifieke trein?

Treintickets naar Frankfurt zijn al beschikbaar vanaf 39 euro. Met deze goedkope tickets ben je gebonden aan een specifieke trein. Je kunt kiezen voor treintickets die niet te annuleren zijn, of voor een paar euro extra kun je tegen kosten tot 1 dag voor vertrek de reis annuleren. Treintickets zijn te koop vanaf 6 maanden voor vertrek.