fbpx
Foto: Shutterstock

Treinpakkers: Superdal Dagkaart (NA 11:00u) € 16

02 feb 2018 15:51

Deze actie is voorbij. Vind een alternatief via onze prijsvergelijker

UPDATE 14 april 2018: De Treinpakkers zijn er weer, en er wordt weer een Superdal Dagkaart aangeboden. Dit keer voor twee personen en is samenreizen verplicht. Lees hier alles over de nieuwe actie Superdal Dagkaart 2 personen. Hieronder de info over de verlopen actie.

ARCHIEF: De treinpakkers komen er weer aan! Daardoor kun je extra voordelig met de trein op pad. Zo kun je van 19 februari t/m 30 maart 2018 doordeweeks reizen met een Superdal Dagkaart. Met dit treinkaartje mag je vanaf 11:00 uur onbeperkt door Nederland reizen. Dit ticket kost 16 euro.

De Superdal Dagkaart wordt geleverd als e-ticket. Dit kun je uitprinten, of laden in de NS Reisplanner app. In het weekend kun je niet met de Superdal Dagkaart op pad. Bij aankoop hoef je nog niet direct de reisdatum te kiezen, dat kan later. Zoals gezegd gaat het om een dagkaart. Dat betekent dat je kris, kras door Nederland mag reizen en geen traject hoeft op te geven. De dagkaart is niet alleen geldig bij NS, maar ook bij alle treinen van Arriva, Connexxion, Breng, Keolis / Blauwnet.

Geldigheid

In de avondspits is dit kaartje ook gewoon geldig. Je mag alleen geen gebruik maken van de Thalys. Voor de Duitse ICE en de Intercity Direct (alleen tussen Schiphol – Rotterdam v.v.) betaal je een toeslag. Wil je geen toeslag betalen? Geen probleem. Bij alle reguliere Sprinters en Intercity’s hoef je niets bij te betalen. En reis je t/m 28 februari? Dan betaal je in de daluren niets extra’s voor Intercity Direct. De Superdal Dagkaart is alleen geldig in Nederland, en alleen in de trein.

Eerder op pad?

Wil je wel voor 11 uur kunnen reizen? Dan is het NS Dagretour van de Spoordeelwinkel misschien beter. Voor 21 euro reis je tussen twee stations naar keuze (hier te koop). Met dat kaartje kun je ook al op reis vanaf 1 februari, zowel doordeweeks als in het weekend. Reizen mag dan doordeweeks alleen na 9:00 uur.

Treinpakkers kopen

De treinpakkers worden alleen online verkocht. De verkoopperiode loopt naar verwachting tot 4 maart 2018. De Superdal Dagkaart wordt verkocht via deze pagina van ns.nl. De Treinpakkers campagne heeft ook een speciale weekend actie: Weekenddagretour voor 2 personen voor € 32. Bij die actie is samenreizen verplicht en met je wel vooraf een traject reizen. Het weekenddagretour is te gebruiken van 17 februari t/m 1 april (geen grap). Te koop op deze pagina.

Wil je zeker weten of de treinpakkers of een andere aanbieding het voordeligst voor je is? Maak dan gebruik van onze prijsvergelijker.

e

0 0 stemmen
Artikel waardering
55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ed
6 jaren geleden

duur

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  ed

Dat is waarmee je het vergelijkt. Er zijn wel eens betere acties geweest. Maar in vergelijking met andere aanbiedingen van dit moment is het best een goede prijs.

corstiaan
6 jaren geleden

nu weer na 11 uur reizen ,de spits is al uren verleden tijd ,, als ik na 11 uur moet gaan reizen .is mijn aankomst tijd naar het reisdoel 13,50 .hoe snel moet ik niet zijn om een stad te bezoeken om weer op tijd weer thuis te kunnen zijn

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  corstiaan

Er zijn wel vaker acties na 11 uur, die zijn wat scherper geprijsd als andere acties, omdat ze aantrekkelijk zijn voor de middenlange afstanden. In dit geval is het niet super scherp geprijsd, maar dat geldt (helaas) voor alle acties van dit moment. Het is toch 5 euro goedkoper dan het dagretour van de NS Spoordeelwinkel.

Cintha
6 jaren geleden
Antwoord aan  corstiaan

De kaartjes die je doorgaans via een link kunt bestellen voor 12,50 zijn geldig in de daluren. Dat betekend dat je ook voor 6,29u kunt inchecken. Zodoende kun je dan verder reizen. Dit staat niet in de voorwaarden, daarin staat geldig na 9u maar zelf reis ik ook met die kaartjes dat ik incheck voor 6.29u en bij controles was er nooit wat aan de hand.
Die kaartjes zijn vaak meerdere keren per jaar te koop.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Cintha

Dat is dan alleen als het op een ov-chipkaart wordt geladen. Bij een ov-chipkaart is de incheck bepalend. Bij e-ticket werkelijke tijd. Op het e-ticket staat alleen geldig na 9 uur, en dan mag je echt niet voor 9 uur op pad.

Cintha
6 jaren geleden

Dat is een beste prijsstijging.
Die kaartjes waren vorig jaar te koop voor 9,95

Henny
6 jaren geleden

Nou daar heb je wat aan 11 uur inchecken 2 uur reizen voor een kop koffie , daarna nog naar huis top hoor

Frenkel
6 jaren geleden
Antwoord aan  Henny

Er zjjn genoeg mensen die er wat aan hebben
Is het niets voor jou ?,…jammer en ga iets nuttigs doen.

Lijkt mij vemoeiend voor Hildebrand (en Treinreiziger.nl in het algemeen), een site in de lucht houden met oa een overzicht van dit soort acties, en vervolgens al die zure reacties moeten lezen en ook de moed hebben er op te reageren.

Wouter
6 jaren geleden
Antwoord aan  Frenkel

Helemaal mee eens. Er zijn genoeg aanbiedingen/acties van winkels wat voor mij ook niet gunstig is.

Verder heb ik genoeg te doen in de avonduren waardoor zo’n actie als dit voor mij erg gunstig is.

Maikel
6 jaren geleden
Antwoord aan  Wouter

Dit is een geniaal kaartje als je bijv het theater wil bezoeken in een stad verder dan je eigen en zodoende alsnog de trein naar huis kan pakken.

Kathem
6 jaren geleden

goed morgen wanneer ik wil kopen.?

Annemiek
6 jaren geleden
Antwoord aan  Kathem

Ja, morgen kun je de aanbieding kopen, als je dat wilt.

Björn
6 jaren geleden

Wat ik hier uit begrijp zijn de kaarten dus niet geldig in het weekend?

Wendy
6 jaren geleden

Gelukkig, 16 euro is makkelijk te doen, Ik reis in ieder geval niet in de ochtend, maar pas vanaf 17:00 uur, ivm me werk. De meeste kaartjes zijn dan niet geldig, en 16 euro betalen ipv 25 euro. Bedankt voor de info.

Antoinette
6 jaren geleden

Wanneer aub kaartjes (dagretour/dagkaart) voor half Mei en/of begin Juni weer in de aanbieding ? Kunnen we een beetje voordeliger naar de verjaardag van onze kleindochter gaan.

Aicha
6 jaren geleden

Ik heb een vraag zit je dan vast aan daluren?

Annemiek
6 jaren geleden
Antwoord aan  Aicha

Nee, het ticket is geldig na 11:00. Dat blijkt ook gewoon uit de tekst.

John
6 jaren geleden

Waarom al die moeite voor prijspakkers verlaag gewoon het trein tarief op de reis daar heeft iedereen wat aan en is iedereen te treden

Nannette
6 jaren geleden
Antwoord aan  John

Het gaat de NS er niet om mensen goedkoper te laten rijden, maar om de treinen te vullen in de daluren, slimkees. Dit zijn reclamestunten, waar de NS beter van wordt, want mensen die niet met de trein zouden gaan kopen nu wel een kaartje, al is het voor reizen na 11 uur. De spits is niet voor niets de spits, op die tijd gaat iedereen naar zijn werk en zit de trein toch wel vol. Wat schiet de NS er mee om die kaartjes goedkoper te maken? Even logisch nadenken.

John
6 jaren geleden

Te
vreden

Anoniem
6 jaren geleden

Kan het niet vinDen op de ns site heeft iemand een linkje?

Annemiek
6 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

De link staat gewoon in de tekst.

Adri
6 jaren geleden

Dus nu te koop de superdal dagkaart van 16 euro maar pas te gebruiken vanaf 19 februari

Klaas
6 jaren geleden

Tja leuke actie als je uit Leeuwarden komt en een dagje naar Amsterdam wil. Trein Leeuwarden van 11:16 en om 13:23 in Amsterdam. Broodje eten slag door de Kalverstraat en weer naar huis. Waarom niet om 09:00 laten ingaan?

Lauren
6 jaren geleden

Tot hoe laat kan je met zo een kaartje reizen? Ik moet bijvoorbeeld donderdag na 11 uur met de trein maar kom pas rond 1 uur ‘snachts weer terug.

Anoniem
6 jaren geleden

Link werkt niet meer

Germi
6 jaren geleden

Jammer, dat deze actie pas 19 februari ingaat. Komende week hier vakantie… Had best vanuit Zuid limburg de trein willen pakken…

Veronique
6 jaren geleden

Werkt de link eindelijk en dan gaat het fout na het invullen. Is deze actie wel van nu of worden er sowieso maar beperkte kaartjes verkocht?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Veronique

NS heeft de actie inmiddels offline gehaald, deze was te vroeg online gekomen. Vanaf 15 februari waarschijnlijk verkrijgbaar.

Bala
6 jaren geleden

i couldnt find the link to get the ticket…can you some one please send me the link to buy the ticket?

Bala
6 jaren geleden

i could not find the LINK to get the ticket … can you please send me the direct LINK to buy the ticket?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Bala

Sorry, NS stops it now, i think the campagn wil be only from 15 feb.

Daniyel berano
6 jaren geleden

Hi

Margreet
6 jaren geleden

De actie staat nu wel weer online, je kunt het kaartje bestellen, maar pas op 19 februari of later gebruiken

Willem
6 jaren geleden
Antwoord aan  Margreet

Via welke link dan? Kan de website niet vinden.

Willem
6 jaren geleden

Ik ben van plan vrijdagavond laat terug te gaan. Dus vraag me af wanneer het weekend dan begint bij de NS. Is dat zaterdagochtend 04.00? Of vrijdagavond middernacht?

Nancy
6 jaren geleden

Wanneer zijn deze kaartjes weer te koop? Er staat namelijk vanaf 15 febr maar dat is het al geweest en nog steeds niet te koop……….

Nancy
6 jaren geleden

Wanneer zijn deze weer te koop

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Nancy

Inmiddels te koop, ik heb de info nu aangepast. Via deze link: https://www.ns.nl/producten/s/superdaldagkaart

Ronald
6 jaren geleden

Dacht de superdal dagkaart vanaf 15 februari te koop zal zijn? Maar helaas

Kristine
6 jaren geleden
Antwoord aan  Ronald

Je kan het nu wel bestellen!

K. Hoekzema
6 jaren geleden

Is de kaart ook geldig voor de busdiensten van de (overige) vervoerders of alleen voor de treinen.

Aden
6 jaren geleden

Goed

Anoniem
6 jaren geleden

Niet zo handig dat je niet in het weekend kan gebruiken.

Marianneke49
6 jaren geleden

Al met al worden voordelige kaartjes waarmee het leuk een dagje treinen was (met de nadruk op de verleden tijd) er niet voordeliger en makkelijker op. Als alleenstaande vind ik dat geprint en invoeren van persoonsgegevens en reisdagen nogal een gedoe omdat ik de gegevens van iemand die wel met me mee wil altijd na moet vragen en spontaan op pad gaan ligt ook niet echt voor de hand. En dan al die verschillen van voor 11 uur of alleen in het weekend of alleen een enkele reis maar er wel twee moeten aanschaffen vind ik ook te ingewikkeld. Allemaal drempelverhogende aspecten waardoor voor mij de lol van aanbiedingen er wel af is. Jammer maar helaas. Ik reis wel met mijn 40% korting en mijn VrijReizenKaartjes. Ga er mijn licht bejaarde hoofdje niet meer over breken …ik heb nog een oude kaart dus ik kan lekker, met korting in de avondspits de trein pakken. Yeah…..

Ineke
6 jaren geleden

Blij met deze actie alleen jammer dat het niet in het weekend geldig is.

Chlei
6 jaren geleden

05-3-2018-30-03-2018

Chlei
6 jaren geleden

19-02-2018/30-032018