fbpx
Foto: Shutterstock

Treinpakkers: Superdal Dagkaart (NA 11:00u) € 16

02 feb 2018 15:51

Deze actie is voorbij. Vind een alternatief via onze prijsvergelijker

UPDATE 14 april 2018: De Treinpakkers zijn er weer, en er wordt weer een Superdal Dagkaart aangeboden. Dit keer voor twee personen en is samenreizen verplicht. Lees hier alles over de nieuwe actie Superdal Dagkaart 2 personen. Hieronder de info over de verlopen actie.

ARCHIEF: De treinpakkers komen er weer aan! Daardoor kun je extra voordelig met de trein op pad. Zo kun je van 19 februari t/m 30 maart 2018 doordeweeks reizen met een Superdal Dagkaart. Met dit treinkaartje mag je vanaf 11:00 uur onbeperkt door Nederland reizen. Dit ticket kost 16 euro.

De Superdal Dagkaart wordt geleverd als e-ticket. Dit kun je uitprinten, of laden in de NS Reisplanner app. In het weekend kun je niet met de Superdal Dagkaart op pad. Bij aankoop hoef je nog niet direct de reisdatum te kiezen, dat kan later. Zoals gezegd gaat het om een dagkaart. Dat betekent dat je kris, kras door Nederland mag reizen en geen traject hoeft op te geven. De dagkaart is niet alleen geldig bij NS, maar ook bij alle treinen van Arriva, Connexxion, Breng, Keolis / Blauwnet.

Geldigheid

In de avondspits is dit kaartje ook gewoon geldig. Je mag alleen geen gebruik maken van de Thalys. Voor de Duitse ICE en de Intercity Direct (alleen tussen Schiphol – Rotterdam v.v.) betaal je een toeslag. Wil je geen toeslag betalen? Geen probleem. Bij alle reguliere Sprinters en Intercity’s hoef je niets bij te betalen. En reis je t/m 28 februari? Dan betaal je in de daluren niets extra’s voor Intercity Direct. De Superdal Dagkaart is alleen geldig in Nederland, en alleen in de trein.

Eerder op pad?

Wil je wel voor 11 uur kunnen reizen? Dan is het NS Dagretour van de Spoordeelwinkel misschien beter. Voor 21 euro reis je tussen twee stations naar keuze (hier te koop). Met dat kaartje kun je ook al op reis vanaf 1 februari, zowel doordeweeks als in het weekend. Reizen mag dan doordeweeks alleen na 9:00 uur.

Treinpakkers kopen

De treinpakkers worden alleen online verkocht. De verkoopperiode loopt naar verwachting tot 4 maart 2018. De Superdal Dagkaart wordt verkocht via deze pagina van ns.nl. De Treinpakkers campagne heeft ook een speciale weekend actie: Weekenddagretour voor 2 personen voor € 32. Bij die actie is samenreizen verplicht en met je wel vooraf een traject reizen. Het weekenddagretour is te gebruiken van 17 februari t/m 1 april (geen grap). Te koop op deze pagina.

Wil je zeker weten of de treinpakkers of een andere aanbieding het voordeligst voor je is? Maak dan gebruik van onze prijsvergelijker.

e

55 gedachten aan “Treinpakkers: Superdal Dagkaart (NA 11:00u) € 16”

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Dat is waarmee je het vergelijkt. Er zijn wel eens betere acties geweest. Maar in vergelijking met andere aanbiedingen van dit moment is het best een goede prijs.

 1. corstiaan schreef:

  nu weer na 11 uur reizen ,de spits is al uren verleden tijd ,, als ik na 11 uur moet gaan reizen .is mijn aankomst tijd naar het reisdoel 13,50 .hoe snel moet ik niet zijn om een stad te bezoeken om weer op tijd weer thuis te kunnen zijn

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Er zijn wel vaker acties na 11 uur, die zijn wat scherper geprijsd als andere acties, omdat ze aantrekkelijk zijn voor de middenlange afstanden. In dit geval is het niet super scherp geprijsd, maar dat geldt (helaas) voor alle acties van dit moment. Het is toch 5 euro goedkoper dan het dagretour van de NS Spoordeelwinkel.

  2. Cintha schreef:

   De kaartjes die je doorgaans via een link kunt bestellen voor 12,50 zijn geldig in de daluren. Dat betekend dat je ook voor 6,29u kunt inchecken. Zodoende kun je dan verder reizen. Dit staat niet in de voorwaarden, daarin staat geldig na 9u maar zelf reis ik ook met die kaartjes dat ik incheck voor 6.29u en bij controles was er nooit wat aan de hand.
   Die kaartjes zijn vaak meerdere keren per jaar te koop.

   1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

    Dat is dan alleen als het op een ov-chipkaart wordt geladen. Bij een ov-chipkaart is de incheck bepalend. Bij e-ticket werkelijke tijd. Op het e-ticket staat alleen geldig na 9 uur, en dan mag je echt niet voor 9 uur op pad.

 2. Cintha schreef:

  Dat is een beste prijsstijging.
  Die kaartjes waren vorig jaar te koop voor 9,95

  1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   Er is wel een groot verschil, toen was het voor 2 personen, of in elk geval per 2 reizen. Alle acties zijn momenteel duurder dan vorig jaar.

 3. Henny schreef:

  Nou daar heb je wat aan 11 uur inchecken 2 uur reizen voor een kop koffie , daarna nog naar huis top hoor

  1. Frenkel schreef:

   Er zjjn genoeg mensen die er wat aan hebben
   Is het niets voor jou ?,…jammer en ga iets nuttigs doen.

   Lijkt mij vemoeiend voor Hildebrand (en Treinreiziger.nl in het algemeen), een site in de lucht houden met oa een overzicht van dit soort acties, en vervolgens al die zure reacties moeten lezen en ook de moed hebben er op te reageren.

   1. Wouter schreef:

    Helemaal mee eens. Er zijn genoeg aanbiedingen/acties van winkels wat voor mij ook niet gunstig is.

    Verder heb ik genoeg te doen in de avonduren waardoor zo’n actie als dit voor mij erg gunstig is.

    1. Maikel schreef:

     Dit is een geniaal kaartje als je bijv het theater wil bezoeken in een stad verder dan je eigen en zodoende alsnog de trein naar huis kan pakken.

 4. Kathem schreef:

  goed morgen wanneer ik wil kopen.?

  1. Annemiek schreef:

   Ja, morgen kun je de aanbieding kopen, als je dat wilt.

 5. Björn schreef:

  Wat ik hier uit begrijp zijn de kaarten dus niet geldig in het weekend?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Klopt.

 6. Wendy schreef:

  Gelukkig, 16 euro is makkelijk te doen, Ik reis in ieder geval niet in de ochtend, maar pas vanaf 17:00 uur, ivm me werk. De meeste kaartjes zijn dan niet geldig, en 16 euro betalen ipv 25 euro. Bedankt voor de info.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Graag gedaan

 7. Antoinette schreef:

  Wanneer aub kaartjes (dagretour/dagkaart) voor half Mei en/of begin Juni weer in de aanbieding ? Kunnen we een beetje voordeliger naar de verjaardag van onze kleindochter gaan.

 8. Aicha schreef:

  Ik heb een vraag zit je dan vast aan daluren?

  1. Annemiek schreef:

   Nee, het ticket is geldig na 11:00. Dat blijkt ook gewoon uit de tekst.

 9. John schreef:

  Waarom al die moeite voor prijspakkers verlaag gewoon het trein tarief op de reis daar heeft iedereen wat aan en is iedereen te treden

  1. Nannette schreef:

   Het gaat de NS er niet om mensen goedkoper te laten rijden, maar om de treinen te vullen in de daluren, slimkees. Dit zijn reclamestunten, waar de NS beter van wordt, want mensen die niet met de trein zouden gaan kopen nu wel een kaartje, al is het voor reizen na 11 uur. De spits is niet voor niets de spits, op die tijd gaat iedereen naar zijn werk en zit de trein toch wel vol. Wat schiet de NS er mee om die kaartjes goedkoper te maken? Even logisch nadenken.

 10. John schreef:

  Te
  vreden

 11. Anoniem schreef:

  Kan het niet vinDen op de ns site heeft iemand een linkje?

  1. Annemiek schreef:

   De link staat gewoon in de tekst.

 12. Adri schreef:

  Dus nu te koop de superdal dagkaart van 16 euro maar pas te gebruiken vanaf 19 februari

 13. Klaas schreef:

  Tja leuke actie als je uit Leeuwarden komt en een dagje naar Amsterdam wil. Trein Leeuwarden van 11:16 en om 13:23 in Amsterdam. Broodje eten slag door de Kalverstraat en weer naar huis. Waarom niet om 09:00 laten ingaan?

 14. Lauren schreef:

  Tot hoe laat kan je met zo een kaartje reizen? Ik moet bijvoorbeeld donderdag na 11 uur met de trein maar kom pas rond 1 uur ‘snachts weer terug.

 15. Anoniem schreef:

  Link werkt niet meer

 16. Germi schreef:

  Jammer, dat deze actie pas 19 februari ingaat. Komende week hier vakantie… Had best vanuit Zuid limburg de trein willen pakken…

 17. Veronique schreef:

  Werkt de link eindelijk en dan gaat het fout na het invullen. Is deze actie wel van nu of worden er sowieso maar beperkte kaartjes verkocht?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   NS heeft de actie inmiddels offline gehaald, deze was te vroeg online gekomen. Vanaf 15 februari waarschijnlijk verkrijgbaar.

 18. Bala schreef:

  i couldnt find the link to get the ticket…can you some one please send me the link to buy the ticket?

 19. Bala schreef:

  i could not find the LINK to get the ticket … can you please send me the direct LINK to buy the ticket?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Sorry, NS stops it now, i think the campagn wil be only from 15 feb.

 20. Daniyel berano schreef:

  Hi

 21. Margreet schreef:

  De actie staat nu wel weer online, je kunt het kaartje bestellen, maar pas op 19 februari of later gebruiken

  1. Willem schreef:

   Via welke link dan? Kan de website niet vinden.

 22. Willem schreef:

  Ik ben van plan vrijdagavond laat terug te gaan. Dus vraag me af wanneer het weekend dan begint bij de NS. Is dat zaterdagochtend 04.00? Of vrijdagavond middernacht?

  1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   Dat is geen probleem, tot 4 uur s ochtends.

 23. Nancy schreef:

  Wanneer zijn deze kaartjes weer te koop? Er staat namelijk vanaf 15 febr maar dat is het al geweest en nog steeds niet te koop……….

 24. Nancy schreef:

  Wanneer zijn deze weer te koop

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Inmiddels te koop, ik heb de info nu aangepast. Via deze link: https://www.ns.nl/producten/s/superdaldagkaart

 25. Ronald schreef:

  Dacht de superdal dagkaart vanaf 15 februari te koop zal zijn? Maar helaas

  1. Kristine schreef:

   Je kan het nu wel bestellen!

 26. K. Hoekzema schreef:

  Is de kaart ook geldig voor de busdiensten van de (overige) vervoerders of alleen voor de treinen.

  1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   Nee, alleen trein

 27. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

  Nee, alleen trein

 28. Anoniem schreef:

  Niet zo handig dat je niet in het weekend kan gebruiken.

 29. Marianneke49 schreef:

  Al met al worden voordelige kaartjes waarmee het leuk een dagje treinen was (met de nadruk op de verleden tijd) er niet voordeliger en makkelijker op. Als alleenstaande vind ik dat geprint en invoeren van persoonsgegevens en reisdagen nogal een gedoe omdat ik de gegevens van iemand die wel met me mee wil altijd na moet vragen en spontaan op pad gaan ligt ook niet echt voor de hand. En dan al die verschillen van voor 11 uur of alleen in het weekend of alleen een enkele reis maar er wel twee moeten aanschaffen vind ik ook te ingewikkeld. Allemaal drempelverhogende aspecten waardoor voor mij de lol van aanbiedingen er wel af is. Jammer maar helaas. Ik reis wel met mijn 40% korting en mijn VrijReizenKaartjes. Ga er mijn licht bejaarde hoofdje niet meer over breken …ik heb nog een oude kaart dus ik kan lekker, met korting in de avondspits de trein pakken. Yeah…..

 30. Ineke schreef:

  Blij met deze actie alleen jammer dat het niet in het weekend geldig is.

 31. Chlei schreef:

  05-3-2018-30-03-2018

 32. Chlei schreef:

  19-02-2018/30-032018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *