fbpx

Valse bommelding hindert treinverkeer Den Bosch

Van en naar Den Bosch hebben dinsdagmorgen enige tijd geen treinen gereden vanwege een bommelding. De politie heeft geen aanwijzingen gevonden dat de melding serieus moet worden genomen. Prorail verwacht dat de treindienst rond 12.00 uur weer normaal is.

De melding was even voor 10.15 uur binnengekomen. Het station zelf is niet ontruimd geweest. Rond 11:15 uur werden de sporen weer vrijgegeven en werd het treinverkeer geleidelijk hervat. Momenteel wordt Den Bosch ook gebruikt voor treinreizigers tussen Utrecht en Nijmegen. Vanwege werkzaamheden bij Arnhem krijgen zij het advies om te reizen via Den Bosch. 

Eerdere bommelding
In februari veroorzaakte een man uit Bergen op Zoom tumult op het station in Den Bosch door te roepen dat hij een bom bij zich had. Toen reden er urenlang geen treinen. Ook toen werd er uiteindelijk niets gevonden. De bommelder van februari bleek een bekende van de politie en zit nog steeds vast. De rechtbank in Den Bosch verlengde het voorarrest van die man vorige maand met drie maanden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *