fbpx

Zonnige Zomerspecials per trein (juni 2016)

10 jun 2016 12:26

De komende periode heeft NS een aantal speciale Zonnige Zomerspecials. Deze maand per trein bijvoorbeeld naar de Parade, dagje Zandvoort, nachtje Noordwijk and Share a Perfect Day in Tilburg. Dit zijn aanbiedingen, in aanvulling van het gebruikelijke aanbod van de Spoordeelwinkel van NS.

De Parade
Op de Parade staan jaarlijks ruim 100 theater-, dans- , mime- en muziekvoorstellingen op de planken, merendeel speciaal voor de Parade gemaakt. Het rondreizende theaterfestival start haar tournee in Rotterdam en reist met haar tenten en restaurants via Den Haag door naar Utrecht en sluit traditiegetrouw af in Amsterdam. NS verkoopt speciaal voor de Parade combinatietickets: Trein + Parade is er al vanaf 18 euro (in Rotterdam en Utrecht). In Amsterdam betaal je 22 euro, maar is ook een kaartje voor de bus en tram voor het GVB inbegrepen. Wil je naar de Parade in Den Haag? Dan betaal je 23 euro en krijg je ook een e-ticket voor de bus en tram bij de HTM. Voor meer info, de data en tickets.

Dagje Zandvoort
Wil je lekker een dagje naar het strand? Dan heb je voor 20 euro een voordelig combinatieticket. Niet alleen een treinkaartje is dan inbegrepen, maar ook een kopje koffie of thee naar keuze en een punt warme appeltaart met slagroom bij Beachclub N05 in Zandvoort. Uiteraard met prachtig uitzicht op de zee. Behalve het strand en het stadje is ook de natuur de moeite waard. Zandvoort ligt namelijk midden in de natuur omsloten door Nationaal Park Zuid-Kennemerland aan de ene kant en De Amsterdamse Waterleidingduinen aan de andere kant. Meer info & Tickets.

Nachtje Noordwijk
Er lekker twee nachtjes er tussenuit? Dan is Noordwijk een leuk idee. Noordwijk heeft weliswaar geen treinstation, maar daarom is bij deze aanbieding niet alleen een treinkaartje inbegrepen, maar ook een busticket voor het laatste traject naar Noordwijk. Twee overnachtingen + treinticket heenreis + treinticket terugreis + busticket van/naar Noordwijk is nu te koop voor 89 euro per persoon. Let op: beperkte beschikbaarheid. Met name in augustus is er nog ruimte om lekker te genieten van een paar dagen strand. Reserveren & info.

Share a perfect Day Tilburg
Een nieuw evenement voor jou en al je vriendinnen! Laat je verrassen door optredens van (inter)nationale bekende artiesten, geniet van food & drinks, ontdek de nieuwste lifestyletrends en shop till you drop! Jullie vriendschap staat centraal tijdens een ultieme en zorgeloze dag uit. Trein + Toegang: 32 euro per persoon. Alleen 30 juni, 1 en 2 juli. Info & tickets.

Let op: check altijd de voorwaarden van de aanbieding. Zo is doordeweeks reizen voor 9.00 uur niet mogelijk.