fbpx

Duinrell met korting: spetterende belevenis voor alle leeftijden

Lekker een dagje weg met de kinderen? Bezoek dan eens attractiepark Duinrell in Wassenaar. Met meer dan 40 attracties is er voor ieder wat wils: naast razendsnelle, torenhoge achtbanen zijn er ook voldoende attracties voor bezoekers die het rustiger aan willen doen. Dit pretpark heeft bovendien het zwemparadijs met de meeste glijbanen van Nederland! Wil je besparen op een dagje weg? Koop dan toegangskaarten voor Duinrell met korting.

Wat is er te doen in Duinrell?

Zoals eerder aangegeven is er voor ieder wat wils. Behalve de spannende achtbanen, is er ook een leuke kikkerachtbaan voor jonge kinderen. Die achtbaan gaat niet over de kop. Ook leuk is de zweefmolen. Is dat toch nog te spannend? Geniet dan in de roeibootjes. Of bijvoorbeeld in de monorail. Ook aan de allerkleinsten is gedacht: Duinrell beschikt onder andere over een in- en outdoorspeeltuin, minitrein en een (klein) sprookjesbos.

Zwemparadijs Tikibad

Het is echter geen gewoon attractiepark: naast deze attracties is er namelijk ook een tropisch zwemparadijs, genaamd het Tikibad. Met maar liefst zestien unieke glijbanen is dit bad zelfs het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux! De mogelijkheden zijn eindeloos: kies je voor de heftige Tyfoon of glij je liever door de rustige Lazy River? Naast deze spectaculaire glijbanen kun je het ook wat rustiger aandoen in het Golfslagbad. Ook heeft Duinrell sinds juni 2019 een nieuw buitenbad met vijf spannende glijbanen. Twee jaar eerder – juli 2017 – had Duinrell al het gloednieuwe overdekte waterpark Kids Playa geopend. Dit is speciaal gericht op kinderen tot en met 12 jaar.

Dagje Duinrell met korting

Lekker voordelig een dagje naar Duinrell? Dan zijn er verschillende acties. Regelmatig heeft Tripper een hele mooie deal, waardoor je voor amper 15 euro tickets kan kopen voor een dagje Duinrell. Is deze deal niet beschikbaar? Dan zijn er andere manieren waarmee je geld kunt besparen. Bijvoorbeeld via Dagtickets.nl is er een mooie kortingsactie: dagje Duinrell, exclusief Tikibad voor € 24,-. Ook op Duinrell.nl kun je altijd korting krijgen. De prijs hangt af van de datum. Je kunt op deze manier tot 5 euro korting op Duinrell krijgen per persoon. Wanneer je een toegangskaartje voor het attractiepark aan de kassa koopt kost dit € 25,50.  Dit kaartje verschaft echter geen toegang tot het Tikibad. Indien je van plan bent een duik te nemen, kost dit € 5,- tot € 7,- extra (afhankelijk van de tijd die je in het Tikibad door wil brengen).

Maar er zijn ook andere mogelijkheden om dagje Duinrell met korting te realiseren. Bijvoorbeeld met rentepunten van ING. Dan kun je bij de kassa € 7,50 korting krijgen. Aan deze kortingsactie zitten echter wel een aantal voorwaarden vast. Allereerst kan de korting alleen gebruikt worden indien men beschikt over 750 rentepunten van de ING. Bovendien kun je de korting alleen gebruiken mits je een combinatieticket koopt van het attractiepark inclusief onbeperkt toegang tot het Tikibad. Indien je alleen een ticket koopt voor het attractiepark is de korting dus niet geldig!

Bereikbaarheid van Duinrell met het openbaar vervoer

Duinrell is zowel te bereiken via Den Haag Centraal als Leiden Centraal. Voordelige treintickets zijn eenvoudig te vinden via onze prijsvergelijker. Reis je naar Den Haag Centraal? Stap dan op het station over op bus 444 of bus 44 naar ‘Park Duinrell’. Reis je via Leiden Centraal? Reis dan naar de Van Oldenbarneveltweg met bus 43. Je zult dan echter wel het laatste stukje moeten lopen. Ook zou je eventueel eerst de trein naar Den Haag Centraal kunnen nemen.

0 0 stemmen
Artikel waardering
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Joeri
6 jaren geleden

Jullie gebruiken een ANP persfoto die alleen gebruikt mag worden voor persberichtgeving?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Joeri

We gebruiken éénmalig de foto als ondersteuning om te tonen dat Kids Playa geopend is, dat hier ook genoemd is. Onze artikelen staan in Google Nieuws en helpen de gebruiker. Hier kun je over discussiëren dat dit de bedoeling is, wij zijn er vanuit gegaan dat dit wellicht op het randje maar binnen de kaders is. N.a.v. je reactie zullen we dat nog eens heroverwegen en kijken of we ander materiaal daarvoor kunnen gebruiken. Verder zijn we overigens ook klant met het ANP, dus ik zal ook even bij hen checken.

J ten Klooster
6 jaren geleden

hallo als ik naar de site van dagtickets ga krijg ik een bedrag van EURO 31.50 en niet van EURO 24 voor een dagkaartje en onbeperkt tikibad! Hoe kan dit?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  J ten Klooster

De actie is nu aangepast, zie ik. Er wordt geen verkoopperiode benoemd, dus dat is voor ons ook maar een kwestie van monitoren. De oude tickets waren naar ik meen alleen geldig t/m juni, nu ook in het hoogseizoen. Dat is vast de reden dat de prijzen zijn aangepast. Ik heb het artikel ook aangepast. Dank voor de reactie.