fbpx

Extra treinen na Lowlands

06 aug 2010 14:23

Van vrijdag 20 t/m zondag 22 augustus vindt het driedaags muziekfestival Lowlands plaats op het evenemententerrein in Biddinghuizen. Vanwege het festival zullen er extra en extra lange treinen worden ingezet. Dat melden de Nederlandse Spoorwegen.

NS adviseert bezoekers uit Noord-Holland met de trein te reizen naar station Lelystad Centrum. Bezoekers uit andere richtingen kunnen het beste met de trein naar station ’t Harde reizen. Vanaf zowel Lelystad Centrum als ‘t Harde rijden vanaf 14:00 gratis pendelbussen naar het festivalterrein. Op donderdag en vrijdag rijdt NS extra lange treinen.

Extra treinen
Na afloop van het evenement rijdt er op maandag 23 augustus van 9:29 uur tot en met 14.29 uur elk halfuur een extra intercity van ´t Harde naar Amersfoort. Deze treinen stoppen ook te Amersfort Schothorst en rijden vervolgens door richting Amsterdam. De treintijden van zowel de extra treinen als de reguliere treinen zijn te vinden via ns.nl.

Lowlands retour
Voor de treinreis is het speciale Lowlandsretour te koop vanaf 7 augustus bij de NS tickets en service balie en via e-ticketing (niet via de kaartautomaat). Met dit kaartje kan men de heenreis maken tussen donderdag 19 en zaterdag 21 augustus. De terugreis met het Lowlandsretour kan worden gemaakt t/m maandag 23 augustus. Met het Lowlands retour wil NS na afloop van Low Lands lange rijen voor de loketten voorkomen. Reizigers die op station ’t Harde een vervoerbewijs voor de terugreis willen kopen, kunnen alleen met pin betalen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *