fbpx

Goedkope treinkaartjes via AH Dagkaart actie (zomer 2013)

Het is weer zo ver! Er zijn nu goedkope treinkaartjes bij Albert Heijn (AH). AH verkoopt tot en met 28 juli NS Dagkaarten. Daarna verkoopt Treinkaartkorting nog wel AH-dagkaarten. De NS Dagkaarten zijn ook geldig bij regionale vervoerders en zijn te gebruiken t/m 13 oktober 2013. Normaal kost een NS Dagkaart 49,20 euro, maar met deze goedkope treinkaartjes betaald u bij AH slechts 17 euro.

Op werkdagen (maandag t/m vrijdag) mag er gereisd worden vanaf 9:00 uur. In het weekend zijn de treinkaartjes heel de dag geldig. De dagkaarten worden geleverd als e-ticket en moeten geactiveerd worden via de website. De Dagkaarten zijn persoonsgebonden. Bij het activeren moet er een naam en een geboortedatum worden opgegeven. Dit kan later niet meer gewijzigd worden.

De AH treinkaartjes zijn dus niet alleen geldig bij NS, maar ook bij Veolia, Arriva, Breng, Connexxion en Syntus. Voor de Fyra en ICE moet er een toeslag worden betaald. In de Thalys en City Night Line zijn de goedkope treinkaartjes niet te gebruiken.

Er kunnen maximaal tien dagkaarten tegelijk worden aangeschaft. Belangrijk is verder dat de kwaliteit van het afgedrukte e-ticket goed is. Alle overige voorwaarden zijn te vinden op de website van Albert Heijn.