fbpx
(c) Stefan Verkerk

Kinderen tijdelijk voor € 5 met Thalys

Met de trein naar Parijs? Dan kun je normaal een ticket kopen voor het hele gezin bij o.a. Thalys.com en NS International. Kinderen (4 t/m 11 jaar) krijgen dan een ticket voor 15 euro. Maar dankzij Actie van de Dag en VakantieVeilingen kun je nu nu een kinderticket voor 5 euro kopen.

Samen reizen met een volwassene

Voorwaarde is wel dat je ook een ticket koopt voor een volwassene. Dat kost tussen de 29 euro en 135 euro per enkele reis, afhankelijk van de bestemming, boekingsmoment en tijdstip van reizen. De volwassene betaald de gebruikelijke prijs. De aanbieding is geldig op de route Amsterdam – Schiphol – Rotterdam – Antwerpen – Brussel – Parijs / Marne la Vallée.

Reizen t/m 6 december

Het 5 euro tarief voor kinderen is niet beschikbaar op iedere trein, en heeft een beperkte beschikbaarheid. De Zon-Thalys en de Ski-Thalys zijn uitgesloten. De aanbieding is te koop t/m 18 september, de reisperiode loopt t/m 6 december 2019. Je krijgt de korting als je via deze link boekt.

Let op

De korting is in onze ogen gering, maar wel weer mooi meegenomen. Let wel op: zorg dat je op tijd op het opstapstation van de Thalys bent. Mocht je NS-trein vertraging hebben en daardoor je Thalys missen, dan heb je pech als je bij Thalys boekt. In dat geval moet je een nieuw ticket kopen om met Thalys te mogen reizen. Dat is anders als je bij NS International je ticket koopt (en aangeeft vanaf welk NS-station je vertrekt).