fbpx

Nachtje weg met 2 personen incl. ontbijt: € 89

15 jun 2020 8:54

De zomervakantie staat voor de deur. Maar voor velen zal de zomervakantie dit jaar anders worden dan andere jaren. Veel mensen denken aan een vakantie in eigen land of de Benelux. AD Webwinkel speelt hier samen met NH Hotels op in: een voucher voor een nachtje weg voor 2 personen inclusief ontbijt voor 89 euro. Geldig voor een verblijf op vrijdag, zaterdag of zondag in heel 2020.

Veel hotels bevinden zich op locaties die goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. Op dit moment geldt het advies om alleen met het openbaar vervoer te reizen als het noodzakelijk is. Vanaf juli hopen de vervoerders, mits het OMT groen licht geeft, er ruimte ontstaat voor ook niet-essentiële reizen.

Onder andere in Den Haag, Rotterdam en Maastricht vind je NH-hotels op loopafstand van stations. In sommige steden zit het hotel iets verder van het station, maar is de locatie goed bereikbaar met de bus, zoals in Amsterdam en Groningen.

Er doen totaal 32 locaties van NH mee aan deze actie. Ook in Antwerpen, Gent en Brussel zijn er locaties. Zoals het Hotel NH Collection Antwerp Centre, op loopafstand van Antwerpen Centraal. Een treinkaartje naar Antwerpen is bij NS International goedkoop verkrijgbaar, mits minimaal 7 dagen voor vertrek geboekt.

Ter informatie: AD Webwinkel is een adverteerder van Treinreiziger.nl. Omdat we nu nauwelijks reguliere advertentie-inkomsten hebben, hebben we besloten om een actie als deze onder de aandacht te brengen.

6 gedachten aan “Nachtje weg met 2 personen incl. ontbijt: € 89”

 1. Baardstaart schreef:

  Met de trein?

  1. Hildebrand, treinreiziger.nl schreef:

   De trein is niet inbegrepen

 2. Annemie schreef:

  Ik heb nog treinkaartjes van trekpleister met einddatum13 april.Kunnen we deze nog gebruiken of zijn we ons geld kwijt.

  1. Hildebrand, treinreiziger.nl schreef:

   Blijft geldig tot en met 31 december

 3. Liesbeth schreef:

  Bij de gegevens over Antwerpen staat vermeld dat het NH hotel Antwerpen op loopafstand ligt van Amsterdam Centraal. Lijkt me ver wandelen 🤔

  1. Peter schreef:

   Nou dat heb je dan goed gevonden! Petje af! Want dat krantjewebstek is een gribus. 😔 (& over dat van die hotelketen zullen we het helemaal maar niet hebben 🤮 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *