fbpx

Senioren krijgen korting op diverse NS abonnementen

17 jan 2017 21:38

Senioren kunnen extra voordelig een NS abonnement aanschaffen.

 • 65 plussers kunnen ieder weekend onbeperkt treinen voor 24 euro per maand (en in de daluren 40% korting). Dit kost normaal 34 euro per maand.
 • 65 plussers kunnen in de Dal uren onbeperkt treinen voor 45 euro per maand, in plaats van 105 euro per maand.
 • 60 plussers kunnen voor 26 euro 7 dagkaarten kopen, alleen in combinatie met een Dal Voordeel (of Voordeeluren)-abonnement. In 2021 zullen de keuzedagen echter verdwijnen en plaats maken voor Flex Dagen.

17 gedachten aan “Senioren krijgen korting op diverse NS abonnementen”

 1. L de Reijdt schreef:

  Ik heb een vrije dagen keuze abonnement kan ik ook buiten de vrije keuze dagen korting krijgen op mijn abonnement

  1. D. Marinova schreef:

   Ik ben 70 plus heb ik Ov chip kaart ,jaar trein en bus abonnement en wil weten heb ik recht om gratis vrije dagen trein reizen en wanneer zijn ze.

   1. Hildebrand (Treinreiziger.nl) schreef:

    Nee, gratis reizen mogen senioren niet.

 2. Fenny Straat schreef:

  Dag,
  ik heb een NS ov kaart voor de 1e klas. Ik stort nu steeds geld bij om het saldo op peil te houden.
  Ik begreep dat ik als 65 plusser voordeliger kan reizen. ik wil alleen niet beperkt zijn in tijden en dagen en ook 1e klas blijven reizen.
  Kunt u mij vertellen welke mogelijkheden er zijn en wat ik moet doen om de ov kaart die ik nu heb te vervangen door een ander abonnement?
  Ik lees het graag. Met dank en vriendelijke groet.

  1. Anoniem schreef:

   Ik was net meer dan 40 minuten aan de telefoon ,die mevrouw k9n niet vinden daluren vrij abonnement van 45 vinden heb zeker 15 keer voor haar gelezen en ze k9n niet vinden. Vind dit verschrikkelijk

 3. R.H. D'hondt schreef:

  ik zoek een abonnement van 50 euro voor ouderen 65+ kan u me meer informatie geven met de voorwaarden
  bij voorbaat dank

 4. J Mennen schreef:

  Wat kost een ov-chipkaart voor 76 plusser

 5. J Mennen schreef:

  Kan die morgen al ingaan

 6. Lidy Kremer schreef:

  Ik wil een jaarabonnement voor 65 plussen met 7dagen vrij reizen.wat kost mij dat?Lidy Kremer.

 7. Lidy Kremer schreef:

  Ik wil een jaarabonnement met zeven dagen vrij reizen voor een 65 plussen.Wat kost mij dat.

 8. kc Girwar schreef:

  ik had een weekendvrij abonement , kaart stuk, moest andere kaart, advies was flex voor 1 maand, opgezegd en vanaf 30 july aangevraagd dal vrij kost mij 46,80 en erbovenop moest ik 24,50 betalen. ik vind dat ns byuuit 65 plussers uit of de medewerkers weten niet wat ze tegen clienten moeten zeggen, graag zou ik door een proffesionele personeel afhandelen

 9. H.k. murk schreef:

  Op deze site staat daluren vrij voor 65+ voor 45 euro maar als ik naar de klanten service ga om mijn abonnement aan te passen kost het 54,95 dus klopt het niet en om het nog erger te maken krijg ik een mail dat ik 119,95 moet betalen. Hetis ergerlijk dat de NS niet de juiste informatie geeft

 10. H.k. murk schreef:

  Op deze site staat daluren vrij voor 65+ voor 45 euro maar als ik naar de klanten service ga om mijn abonnement aan te passen kost het 54,95 dus klopt het niet en om het nog erger te maken krijg ik een mail dat ik 119,95 moet betalen. Het is ergerlijk dat de NS niet de juiste informatie geeft

 11. Jos Olivier schreef:

  Nee deze pagina uit 2017 klopt niet meer!!!

 12. CEW Ransdorp schreef:

  Wil graag seniorenpas met 7 tikken bestellen.
  Ik heb een ov kaart dus mij vraag is kan iemand me met de telefoon helpen om aan treinkaart te komen.
  BVD Tiny Ransdorp

 13. C.Nooren schreef:

  ik wil weten wat een abonnement kost bij NS ,dan komen er prijzen tevoorschijn van 2017,daar heb ik niets aan.

 14. a. hermens schreef:

  ik ben 81 en wil naar Herzogenrath reizen. volgens de dames van Station Eindhoven kan ik daar uitloggen.. de chatmedewerker zegt dat het niet kan … wie weet het wél ??? ik heb een dalurenkaart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *