Sinterklaascadeaus voor de treinliefhebber

klok 20 nov 2018 16:38

Sinterklaas is weer in het land. Speciaal voor treinliefhebbers heeft Treinreiziger.nl een aantal nieuwe producten geïntroduceerd, die zeer geschikt zijn als Sinterklaas-cadeau. Welke producten komen op de verlanglijstjes? Alle producten zijn te vinden op Treinwebshop.nl

Trein t-shirts (kind en volwassenen): € 14,95

Op de Treinwebhop van Treinreiziger.nl is vanaf nu een mooi trein t-shirt te koop. We hebben zowel shirts voor kinderen als voor volwassenen. Het leuke is: met het trein t-shirt kun je 20 euro verdienen. Hoe? Maak een foto van jezelf in het trein t-shirt en stuur deze naar [email protected] De drie leukste/origineelste foto’s worden beloond met een cadeaubon van € 20. Meedoen kan t/m 28 februari. We verwachten enkele tientallen t-shirts te verkopen, dus er is een grote kans dat je wint. Er zijn al t-shirts voor kinderen vanaf 4 jaar! Het trein t-shirt kost € 14,95.

Posters: Sprinter line up & Spoorkaart 2019

Inmiddels zijn er vier generaties Sprinters. Alle vier generaties Sprinters stonden eerder dit jaar netjes op een rij. Wij hebben van de Sprinter Line Up een mooie A2-poster gemaakt (42 x 60 cm). We zijn verheugd om te melden dat we ook de NS Spoorkaart 2019 met treinseries op A2 kunnen aanbieden op poster (hier gratis te downloaden). De posters zijn al beschikbaar vanaf € 3,95 (gevouwen) of € 11,50 (koker). De poster Sprinter Line Up is al leverbaar, de spoorkaart 2019 is vanaf 28 november beschikbaar.

Trein-memory (€ 14,95) & Trein-kwartet (€ 14,95)

Ook leuk, zeker voor kinderen, is trein-memory en trein-kwartet. Trein-memory bestaat uit 20 sets en wordt in een handzaam doosje geleverd. Het memory bevat onder andere foto’s van de ICNG-mockup, SNG, SGM, 1200, Koningstrein 9520, Mag ’64, Groene Hondekop en de Eurostar en is online te bestellen voor € 14,95. We hebben daarnaast ook trein-kwartet. Het kwartet bestaat uit zeven sets (Sprinters, Koplopers, Dubbeldekkers, In de trein, Internationale treinen, Historische treinen en Regionale treinen), in totaal 28 kaarten. Het kwartet is ook te bestellen voor € 14,95. Wil je zowel het kwartet als het memory? Dan hebben we een combinatie-deal voor € 25,95.

Diverse treinkalenders 2019

Diverse DVD’s en treinboeken met hoge kortingen

Alle aanbiedingen vind je hier. Bijvoorbeeld:

Gratis oude DVD’s online

De webshop van Treinreiziger.nl werkt samen met Van den Burg Media, bekend van tientallen DVD-producties omtrent het spoor. Wist je dat veel oude producties tegenwoordig gratis te bekijken zijn via het Great Railways account op Youtube? Het account heeft de ambitie om 1.000 abonnees te krijgen. Wie helpt? Onze favorieten: cabinerit bij de Jungfraujoch-spoorlijn, de Gornegrat-spoorlijn en de video over de Bernina Express.

2 gedachten over “Sinterklaascadeaus voor de treinliefhebber”

  1. Van Stoffelen schreef:

    Kees van den Burg maakt mooie video’s. Echt de moeite waard als je treinenfan bent.

  2. bertus de vroom schreef:

    Het is mooi met de trein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.