fbpx

Een cadeautje voor de treinliefhebber

17 nov 2020 16:38

Ook dit jaar is Sinterklaas is weer in het land. Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een treinliefhebber? Dan hebben wij een aantal leuke tips. Voor zowel jong tot oud. Bruikbaar voor sinterklaas. Maar ook voor verjaardagen of andere feestelijkheden. Voor alle producten check Treinwebshop.nl.

OV-Mondkapje

Speciaal voor de ov-liefhebber zijn er nu ook speciale mondkapjes te koop. Bijvoorbeeld het Rover-mondkapje: 2 stuks voor € 8,95. Hier te koop. (Meer mondkapjes bekijken? Zie mondkapje kopen: 5 aanbiedingen)

De treinreis van Tommie en Tess

Voor jonge kinderen is het boek De treinreis van Tommie en Tess een erg leuk cadeautje. Het boek is in het najaar van 2020 verschenen en kost 14,95 euro. Uiteraard te koop via Treinwebshop.

Onbeperkt Trein-DVD’s kijken

Op 24Trains kun je talloze trein DVD’s kijken. Bijvoorbeeld de DVD’s van Van den Burg Beeldproducties over de Bernina Express , Stoomtrein Furka-Bergstrecke, Glacier Express, Gornergrat Bahn en de Jungfraujoch regio. Maar ook exclusieve reisverslagen van Erik de Zwart en bijvoorbeeld verschillende afleveringen van Rail Away. Een abonnement kost normaal 9,95 euro per maand. Maar via Treinreiziger.nl kun je een jaarabonnement afsluiten voor 75 euro. Of kies voor een half jaarabonnement voor 42,30 euro. Dat is tot 25% goedkoper dan normaal.

Trein-memory (€ 14,95) & Trein-kwartet (€ 14,95)

Ook leuk, zeker voor kinderen, zijn trein-memory en trein-kwartet. Trein-memory bestaat uit 20 sets en wordt in een handzaam doosje geleverd. Het memory bevat onder andere foto’s van de ICNG-mockup, SNG, SGM, 1200, Koningstrein 9520, Mat ’64, Groene Hondekop en de Eurostar en is online te bestellen voor € 14,95. We hebben daarnaast ook een trein-kwartet. Het kwartet bestaat uit zeven sets (Sprinters, Koplopers, Dubbeldekkers, In de trein, Internationale treinen, Historische treinen en Regionale treinen), in totaal 28 kaarten. Het kwartet is ook te bestellen voor € 14,95. Wil je zowel het kwartet als het memory? Dan hebben we een combinatie-deal voor € 25,95.

Treinkalenders, vanaf € 12,50

We hebben maar liefst 18 kalenders die trein, tram of spoor gerelateerd zijn. Bijvoorbeeld de Nederlandse NVBS kalender. Er zijn daarnaast spoorkalenders uit Zwitserland, Duitsland en zelfs Amerika.

Mooie Zwitserse trein DVD’s

Wij zijn zelf erg fan van treinreizen in Zwitserland. Nu reizen er niet in zit, is het ideaal om een mooie DVD te bekijken. We hebben er een paar op een rij gezet, die je prima als cadeautje kunt geven aan een treinliefhebber.

  • Prachtige DVD over de Dampfbahn Furka-Bergstrecke. Deze zomer precies 10 jaar geleden is weer het hele traject in dienst. Op de DVD is te zien hoe meters hoge sneeuw geruimd moet worden, en hoe zelfs een brug in de winter opgeborgen moet worden. Nu € 9,95.
  • Reizen door de Jungfraujoch regio, over onder andere de trein naar de Jungfraujoch, de Brienz Rothorn Bahn en de Schynige Platte Bahn. Nu € 7,95.
  • De Rhätische Bahn, de grote film. Het beroemde netwerk van de rode smalspoortreinen hebben een Nederlands tintje. Nu € 9,95.
  • De mooiste spoorlijnen van Zwitserland. Dit zijn twee DVD’s, één over de beroemdste trein van Zwitserland (De Glacier Express), één over de mooiste spoorlijn van Zwitserland, de Bernina. Nu € 12,50.
0 0 stemmen
Artikel waardering
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Van Stoffelen
5 jaren geleden

Kees van den Burg maakt mooie video’s. Echt de moeite waard als je treinenfan bent.

bertus de vroom
5 jaren geleden

Het is mooi met de trein