fbpx

Social Deal: Dagretour met sapje en broodje 19 euro

VERLOPEN. ALTERNATIEF: Dagretour bij Spoordeelwinkel.
Social Deal heeft ook dit jaar weer een mooie aanbieding: Dagretour + broodje en sapje bij de Broodzaak voor 19 euro. Je hebt tot en 31 oktober de tijd om te verzilveren. 
Normaal betaal je voor een broodje en sapje bij de Broodzaak al snel meer dan 5 euro. Dus eigenlijk betaal je minder dan 14 euro voor het treinkaartje!

Info & Bestel

Hoe werkt het?
Je koopt de actie via Social Deal, 19 euro per kaartje. Vervolgens ga je naar ns.nl/socialdeal. Het lijkt even alsof je opnieuw 19 euro moet betalen, maar als je de vouchercode invult die je van Social Deal hebt gekregen wordt het bedrag alsnog 0 euro. Je krijgt dan opnieuw een vouchercode. Die kan je dan omwisselen bij NS. Check natuurlijk verder goed de pagina van Social Deal. Je treinkaartje (dagretour) wordt geleverd als e-ticket en is persoonsgebonden. Pas bij het verzilveren hoef je aan te geven tussen welke twee Nederlandse stations je het treinkaartje gaat gebruiken.

Wanneer mag ik reizen?
Je mag reizen op een zelf te bepalen dag, voor of op 31 oktober 2016. De reisdatum hoef je nog niet te bepalen wanneer je de actie koopt. Doordeweeks mag je alleen na 9:00 uur op pad. In het weekend mag je heel de dag reizen, dus ook voor 9:00 uur. Lekker laat terug? Ook dat is geen probleem, want het treinkaartje is tot 4:00 uur ´s ochtends geldig. Check wel vooraf hoe laat de laatste trein rijdt. Dat is vaak al (veel) eerder.

Is dit kaartje ook geldig bij andere vervoerders?
Ja, dit treinkaartje is niet alleen geldig bij NS maar ook bij Veolia, Syntus, Connexxion, Breng en Arriva. Dat geldt echter alleen als die vervoerders treinen hebben rijden op (een deel van) jouw gekozen traject. Tussen Schiphol en Rotterdam v.v. moet je bij Intercity Direct een toeslag betalen. Ook voor ICE moet je een toeslag binnen Nederland betalen. Alleen in de Thalys is je treinkaartje niet geldig.

En hoe zit het bij de Broodzaak?
Op de dag van de treinreis kun je op vertoon van het e-ticket kiezen uit 13 verschillende broodjes (tot en met 3 euro) en uit verschillende sapjes (sinaasappel, aardbei, kiwi of appel). Handig is dat de meeste locaties van de Broodzaak op stations zijn. Op meer dan 25 stations kun je de Broodzaak vinden, op sommige stations zijn er zelfs 2 (bijvoorbeeld op station Eindhoven, Amsterdam Centraal en Den Haag HS)!

Deze aanbieding is te koop t/m 4 september, maar er geldt wel: OP = OP.