fbpx

Trein naar België: enkeltje voor 19 euro (najaar 2016)

VERLOPEN. Lekker nazomeren in België? NS International heeft een leuke aanbieding: voor 19 euro koop je een enkeltje naar elk station in België. Voor 38 euro heb je dus al een retourtje. 

Direct boeken

Er zitten wel een paar voorwaarden aan de aanbieding. Zo moet de reis plaatsvinden op een maandag, dinsdag, woensdag of donderdag. In het weekend is deze aanbieding niet geldig, maar kun je altijd al voordelig reizen dankzij het Weekendretour. De reis moet verder plaatsvinden in de periode 8 september t/m 3 november en moet na 9:00 uur beginnen. Je mag niet reizen met Thalys, alleen met de Benelux (IC Brussel). Verder moet je minimaal drie dagen van te voren boeken.

De aanbieding is geldig vanaf ieder station in Nederland naar ieder station in België, en omgekeerd. Zo heb je dus al een enkeltje Groningen – Brussel voor 19 euro. Wil je 1e klas reizen? Dan betaal je 10 euro extra. De aanbieding is online te boeken bij NS International, maar ook bij de Treinreiswinkel en B-Europe.

Overigens zijn niet alleen de Belgische stations in de aanbieding. Ook naar Londen kun je nu extra voordelig: een enkele reis vanaf 24,50 euro. Dat komt neer op een korting van 50 procent! Je hebt dan vanaf Hoek van Holland een combiticket voor de trein en boot. Let op: je kunt dit tarief alleen boeken door gebruik te maken van deze kortingscode SALEAUTUMN. Dit werkt alleen op de website van Stena Line.