fbpx
Foto: NS

Trein naar België: tijdelijk voor € 19

Deze actie is voorbij. Vind een alternatief via onze prijsvergelijker

Lekker voordelig met de trein voordelig een dagje naar België? Dat kan. Tot en met 15 juli kan je vanaf ieder station in Nederland naar ieder station in België een treinkaartje kopen voor 19 euro (enkele reis). Retour reis je dus al voor 38 euro. 

Naar de aanbieding

Of je nu van Groningen naar Brussel wil, of van Amsterdam naar Gent. Met deze aanbieding kan het allemaal. Het leuke is: er is geen beperkte beschikbaarheid, dus je hoeft niet bang te zijn dat je teleurgesteld wordt. Wel is het zo dat je minimaal drie dagen voor vertrek online het kaartje moet kopen. Je mag op de gekozen route iedere trein nemen. Enige uitzondering: je kan geen gebruik maken van de Thalys. Doordeweeks mag je alleen op pad na 9:00 uur. In het weekend maakt het niet uit.

De aanbieding is te koop tot en met 15 juli, de reis moet plaats vinden voor of op 24 juli 2017. Wil je 1e klas reizen? Dat kan ook, dan betaal je 29 euro per enkele reis. Handig om te weten: 16 juli rijdt de trein Amsterdam – Brussel vanwege werkzaamheden alleen tussen Breda – Roosendaal – Brussel. Op die dag reis je met Intercity Direct naar Breda (zonder toeslag) en stap je vervolgens over op de trein naar België. Op 15 en 17 juli rijdt de trein wel, maar stopt de trein niet in Dordrecht.

Deze aanbieding is online te koop bij NS International.

0 0 stemmen
Artikel waardering
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Colin
7 jaren geleden

Is er voor kinderen een goedkoper tarief?

Erik
5 jaren geleden
Antwoord aan  Colin

Waarom? Nemen kinderen geen zitplaats in?