fbpx
Foto: Stefan Verkerk

Treinreiziger.nl introduceert OV-Nieuwsbrief

21 feb 2017 21:24

Al enkele jaren geeft Treinreiziger.nl een nieuwsbrief uit als er nieuwe treinacties zijn. Inmiddels hebben meer dan 30.000 treinreizigers zich geabonneerd. Met de komst van de nieuwe website introduceert Treinreiziger.nl ook de OV-Nieuwsbrief.

Er kan gekozen worden uit twee verschillende nieuwsbrieven: een dagelijkse en een wekelijkse nieuwsbrief. De dagelijkse nieuwsbrief wordt omstreeks 16:00 uur verstuurd met een overzicht van ov-nieuws wat sinds de laatste nieuwsbrief op de website is verschenen. De wekelijkse nieuwsbrief verschijnt donderdagmiddag en toont alle ov-nieuws berichten van de hele week. Beide nieuwsbrieven worden vooralsnog automatisch gegenereerd.

Opgeven voor de nieuwsbrief? Dat kan hier onder.

[wysija_form id=”5″]

2 gedachten aan “Treinreiziger.nl introduceert OV-Nieuwsbrief”

  1. Harry Kroon schreef:

    Alpen-Express zit niet in zoeksysteem internationaal ticket?

    1. We willen heel graag een eigen internationaal zoeksysteem, maar hebben dat nog niet (de data van internationale tarieven is niet zomaar vrij toegankelijk). We tonen nu soms een banner van NS International, die kan de Alpen Expres niet boeken. We bieden wel meer informatie en relevante links over wintersport met de trein: http://www.treinreiziger.nl/per-trein-op-wintersport/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *