fbpx

Treinwebshop.nl start in beta fase

20 feb 2014 13:31

Naast het dagelijks treinnieuws en handige artikelen over treinreizen start Treinreiziger.nl nu ook met een webshop. De treinwebshop van Treinreiziger.nl is voorlopig nog wel in bètafase. Bestellen is wel al per direct mogelijk.

In de treinwebshop worden niet alleen bestaande treinboeken en dvd´s verkocht, maar ook een aantal exclusieve producten. Bijvoorbeeld een A1 Spoorkaart-poster, Treinreiziger T-shirts en Treinreiziger schrijfmappen

Veel goedkoper
Andere artikelen die soms ook in andere webshops te koop zijn, zijn scherp geprijsd. Zo verkoopt Bol.com Rail Away Europa Box deel 1 voor € 34,99 en deel 2 voor € 35,99. Totaal bij Bol.com dus: € 70,98. De treinwebshop van Treinreiziger.nl verkoopt beide delen samen tijdelijk voor € 32,95. Dat is nog wel exclusief 4,95 euro verzendkosten, die bij Bol.com zijn inbegrepen.

Langere levertijden
Ook bij veel andere producten is onze treinwebshop goedkoper, hoewel de verschillen vaak minder groot zijn. "We zijn nog in bètafase en onze levertijden zijn langer. Ook komt ons assortiment op treingebied niet volledig overeen. Voor sommigen zal Bol.com toch interessant blijven. Daarom hebben we in samenwerking met Bol.com ook een overzicht gemaakt met meer dan 100 treingerelateerde producten die snel via Bol.com geleverd kunnen worden" legt Hildebrand van Kuijeren uit.

Bètafase
De treinwebshop is voorlopig nog in bètafase, omdat sommige producten nog niet geleverd zijn. Bijvoorbeeld de treinboeken van uitgever Uquilair. Ook een aantal Duitse en Zwitserse treinboeken moet nog geleverd worden. "Maar we willen eerst weten of deze webshop aan de wensen van onze bezoekers voldoet en of alles goed werkt" zegt Hildebrand van Kuijeren. De bedoeling is dat de webshop officieel begin maart gelanceerd wordt. Gedurende de bètafase kunnen bezoekers al iets bestellen en wordt dit indien mogelijk zo snel mogelijk verstuurd. 

Aanbiedingen
Vanwege de introductie zijn veel artikelen afgeprijst. De huidige aanbiedingen gelden tot 15 maart.

  • Veel producten zijn ook af te halen bij onze redactie in Rotterdam (wijk Charlois). Dat kan echter alleen na overleg via treinwebshop@treinreiziger.nl.
  • Betalen kan per iDEAL, PayPal en per bankoverschrijving.