fbpx

Treinwebshop.nl vanaf juli offline

30 mei 2023 19:22

Treinwebshop.nl stopt na negen jaar van bestaan. De internetwinkel wordt per 1 juli offline gehaald en Treinreiziger richt zich vanaf dan volledig op de nieuwssite en rondreizen.

Treinwebshop werd in maart 2014 opgericht als online winkel voor de spoorliefhebber. Zo kon je er onder andere dvd’s, boeken en dienstregelingen aanschaffen. Vanaf juli ontdoet Treinreiziger zich van de webshop om zich op die manier te kunnen richten op de nieuwswebsite en de treinreizen van Treinrondreis.nl.

De redactie van Treinreiziger bedankt de bezoekers van de webwinkel: “We zijn dankbaar voor de vaste groep treinliefhebbers die van Treinwebshop gebruik maakte. We vinden het spijtig dat de treinwebshop stopt, maar er zijn gelukkig veel alternatieven.”

Mixmediastore

Winkelen kan nog steeds, maar dan via Mixmediastore. Die website wordt onderhouden door Van den Burg Beeldproducties, waaraan Treinwebshop al eerder was uitbesteed. Bij Mixmediastore vind je hetzelfde assortiment als bij Treinwebshop.

Spoorboekje

Op Treinwebshop.nl werd onder andere het jaarlijkse Spoorboekje aangeboden. Nadat NS in 2010 stopte met het uitgeven van fysieke dienstregelingen, pakten deze website en reizigersvereniging Rover de traditie in 2013 weer op. De editie van dit jaar is in samenwerking met Treinposities.nl gemaakt en is te bestellen via OVshop.nl.

0 0 stemmen
Artikel waardering
3 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Frans E.R. Eekhout
11 maanden geleden

Men gaat zich toeleggen op z’n “core business” info verschaffing en alles verandert.

Frans E.R. Eekhout
11 maanden geleden

Men is uitgeshopt…

@petervanoverschie149
11 maanden geleden

Als je via Mixmediastore dezelfde spullen kunt kopen,lijkt me dat geen probleem.Er worden tegenwoordig zoveel winkels en webshops overgenomen.