fbpx

Voorstellen

30 okt 2008 21:38

Hallo! Ik ben Mart, 24 jaar en woonachtig in het wonderschone maar misschien wat minder spannende Egmond. Op dit moment nog student Human Logistics. Misschien vraagt u zich af: Hoe komt een jongeman als Mart nou terecht op de website Treinreiziger.nl? Dat zal ik u vertellen.

In 2007 heb ik me, door de initiatiefnemer van deze site en tevens studiegenoot, over laten halen om in één week 25.000 kilometer met de trein af te leggen. Dit alles op het snelste netwerk van Europa. Een ervaring die ik natuurlijk niet kon laten schieten!

Ik maak regelmatig gebruik van de trein, al snel zo´n 16.000 kilometer op jaarbasis. Dat ik veel van de trein gebruik maak, betekent niet dat ik een echte treinfan ben. Mijn voorkeur gaat zelfs uit naar de auto. Ik rijd zo´n 12.000 kilometer per jaar. Mijn vrienden zouden mij eerder omschrijven als autofreak dan als treinenfreak.

Door de recordpoging ben ik me echter steeds meer gaan interesseren in treinen,openbaar vervoer en mobiliteit. Over die dingen ga ik hier regelmatig wat schrijven! Met een positieve, maar soms ook kritische insteek.

Mart

-November 2008 –