fbpx

Zon-Thalys Marseille: tickets tijdelijk va € 50

Treintickets voor de Zon-Thalys naar Marseille zijn de komende vier dagen vanaf € 50 euro beschikbaar. Belgische reizigers kunnen zelfs vanaf € 40 euro een ticket boeken. Dat hebben NS International en NMBS Europe dinsdag bekend gemaakt. 

De goedkope treintickets kunnen geboekt worden naar Marseille, Valence TGV, Avignon TGV en Aix-en-Provence. In Nederland stopt de rechtstreekse Zon-Thalys in Amsterdam, Schiphol en Rotterdam. Daarna stop de trein in België in Antwerpen en Brussel. De Zon-Thalys rijdt in de zomermaanden iedere zaterdag. Binnen vijf uur rijdt de trein van Rotterdam naar Valance. Vanaf Valance is het nog ruim een uur naar Marseille. Brusselse reizigers zijn slechts in 3,5 uur in Valance.

De goedkope treintickets hebben een beperkte beschikbaarheid en zijn uitsluitend online te boeken. De extra goedkope Zon-Thalys treintickets zijn te koop van 15 juni tot en met 18 juni. Reizen kan in de periode 26 juni tot en met 28 juni. Er zijn ook tickets beschikbaar voor de eerste klas, die zijn wel minimaal 20 euro duurder.

Zoals gebruikelijk bij goedkope treintickets, zijn de kaartjes niet te annuleren of om te wisselen.

Tarieven
Alle tarieven zijn op basis van een enkele reis

   Vanuit Nederland  Vanuit België
Comfort 1 (eerste klas)  € 70 (via NS International)  € 60 (via NMBS)
Comfort 2 (tweede klas)  € 50 (via NS International  € 40 (via NMBS)