fbpx

Blokker Dal Vrij Dagkaart – treinkaartactie voorjaar 2014

Blokker verkoopt weer goedkope treinkaartjes! Voor slechts 15,50 euro reist u in de daluren onbeperkt met de trein. De NS Dal Vrij Dagkaart is ook gelding bij Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Daarnaast kan er in Rotterdam en Den Haag met de bus en tram van de RET en HTM gereisd worden. De reis moet plaatsvinden tussen 14 april en 13 juli 2014, maar niet op 26 april (viering Koningsdag). Op werkdagen mag de treinreis niet beginnen tijdens de spitsuren. De Blokker dagkaart is online verkrijgbaar.

De goedkope treinkaartjes worden geleverd met chip. Bij NS, RET en HTM bent u verplicht om in en uit te checken. Zonder in te checken is het kaartje bij deze vervoerders niet geldig. Inchecken kan niet op werkdagen tussen 6:30u en 9:00u en 16:00u en 18:30u. Als u in de spits wilt reizen, moet u zorgen dat uw reis voor deze tijden begint. Wie bijvoorbeeld om 6:25u ´s ochtends incheckt, mag bij NS vervolgens de trein van 6:35u nemen (de reis moet starten binnen een half uur na inchecken).

Bij Arriva, Breng, Connexxion en Veolia kan er niet worden in- en uitgecheckt. Bij deze vervoerders moet u de Blokker / NS dagkaart eenmalig afstempelen. Bij deze vervoerders mag u op werkdagen tijdens de spitsuren niet reizen. 

Behalve in de trein is de Blokker Dagkaart in de regio Den Haag en Rotterdam ook geldig bij HTM, HTMbuzz en RET. De reis moet op maandag t/m vrijdag wel na 9 uur ´s ochtends beginnen. De nachtbus (BOB-bus) van de RET is echter uitgezonderd. Bij andere vervoerders is het treinkaartje niet geldig in de bus of tram.

Reis je op een zaterdag of een zondag? Dan zijn er geen tijdsbeperkingen. Niet bij NS, maar ook niet bij de andere vervoerders. Reis je met ICE International? Of met Intercity Direct tussen onder andere Schiphol en Rotterdam? Dan heb je een toeslagbiljet nodig. Het goedkope treinkaartje is niet geldig in de Thalys of CityNightLine.

Tot slot: de reis moet plaatsvinden in de periode 14 april t/m 13 juli 2014. Op 26 april (viering Koningsdag) mag er echter niet gereisd worden! Behalve op Blokker.nl kun je de kaartjes natuurlijk ook in de winkel kopen. Wel geldt: op = op. En: omruilen is niet mogelijk.