fbpx

Goedkope treinkaartjes: Kruidvat Dagkaart voor het weekend

Er zijn weer goedkope treinkaartjes te koop bij Kruidvat. Het gaat om een NS-dagkaart voor een zaterdag of zondag. De actie staat aangekondigd in de folder die geldig is vanaf dinsdag 9 februari 2016. De treinkaartjes zijn geldig tot en met 1 mei 2016 en kosten 13,99 euro. Online zijn de treinkaartjes nog te koop.

Wil je doordeweeks (na 9:00 uur) kunnen reizen? Dan kun je al voor 20 euro een treinkaartje kopen.

Wie een Kruidvat Voordeelpas heeft kan het treinkaartje met 150 spaarpunten kopen voor maar 12,49 euro. Het treinkaartje kun je doordeweeks niet gebruiken en is in het weekend op één dag geldig. Bij deze aanbieding geldt: op = op. Momenteel wordt het treinkaartje nog niet online verkocht. 

De NS-dagkaart die Kruidvat verkoopt is ook geldig in de treinen van Arriva, Veolia. Syntus, Breng en Connexxion. Je kunt echter geen gebruik maken van de Thalys-treinen. ICE en Intercity Direct (Schiphol – Rotterdam en vice versa) zijn alleen toegankelijk in combinatie met een extra toeslagkaartje. Zonder toeslag kun je uiteraard de reguliere intercity gebruiken.

De dagkaarten worden geleverd op een wegwerpchipkaart. Je hoeft dus zelf geen OV-chipkaart te hebben. Met de wegwerpchipkaart check je per vervoerder in en uit. In treinen van Connexxion toon je de dagkaart aan het controlerend personeel. Let op: zonder in- en uitchecken is je treinkaartje niet geldig.

Kruidvatactie-feb2016-g.jpg

Deze keer verkoopt Kruidvat (zover bekend) geen OV-dagkaarten. De treinkaartjes zijn dus niet geldig in de bus, tram of metro. De folder waarin de actie staat aangekondigd is geldig t/m 21 februari 2016.

De redactie heeft de tip voor het Kruidvat-treinkaartje gekregen van Vinitha, Menno Jansen, Otto Heinis en Maria van Lith. Vinitha is het snelst en wordt beloond met een gratis treinkaartje, Menno Jansen was als tweede maar leverde bijgevoegde afbeelding en wordt daarom ook beloond met een gratis treinkaartje.


Verdien een gratis dagkaart
Zie je een goedkoop treinkaartje waarmee je door heel Nederland kunt reizen en deze staat niet op onze website? Tip onze redactie dan via redactie@treinreiziger.nl. De eerste die de actie meldt krijgt een gratis treinkaartje. Treinacties van de Spoordeelwinkel zijn uitgezonderd. Check hier de voorwaarden. (Let op: er worden ook valse e-mails verzonden over gratis treinkaartjes. Daarmee hebben we niets te maken.)


Gratis nieuwsbrief goedkope treinkaartjes
Ongeveer 1x per maand

0 0 stemmen
Artikel waardering
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Per borst
6 jaren geleden

Supper
Van de trein kaartjes