fbpx

Noorse gletsjers en fjorden per trein en boot

Noorwegen, het land van de bergen, fjorden en gletsjers. NoSun biedt een 8-daagse reis door Noorwegen per trein en boot. Tijdens deze reis maak je kennis met enkele wereldberoemde fjorden en zie je prachtige gletsjers en bergen. prachtige fjorden en gletsers van het land te zien.

Deze reis start in Oslo. Vanuit Oslo gaat de reis  Myrdal, om vanuit daar via Flåmsbane (zie website Flåm Railwaynaar Flåm te reizen. Zowel de treinreis van Oslo naar Myrdal (onderdeel van de Bergenbaan), als de treinreis van Myrdal naar Flåm (Flåmsbaan) staan bekend als één van de mooiste spoortrajecten van Noorwegen. Alhoewel: eerlijk is eerlijk, Noorwegen kent nog veel meer mooie spoorlijnen.

Na de treinreis naar Flåm, gaat de reis verder per boot naar Balestrand. Bij de reis is een excursie naar Fjærland en een gletsjer. Vervolgens gaat de reis weer verder per boot naar Bergen. In totaal zijn er drie boottochten tijdens de 8-daagse reis door Noorwegen inbegrepen, waaronder een boottocht naar de Eidfjord.

Het laatste deel van de reis gaat weer per trein; van Voss naar Oslo. Kort samengevat: deze reis is genieten van de gletsjers, fjorden en de Noorse natuur in het algemeen. Bekijk hier het volledige programma (naar benden scrollen) om te ontdekken naar welke gletsjers en fjorden allemaal nog verder worden aangedaan. De reis is via NoSun verkrijgbaar vanaf € 1246. De prijs is inclusief meerdere diners, ontbijt, hotelovernachtingen, en de tickets voor de boot, bus, excursie en trein.

Over deze reis:

Meer over treinreizen in Noorwegen:

1 gedachte aan “Noorse gletsjers en fjorden per trein en boot”

  1. Van Mieghem schreef:

    Een mooie reis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *