fbpx

Trein + hotel Kopenhagen

08 sep 2009 18:08

Een stedentrip naar Kopenhagen? Dat kan voordelig met de trein, 5 dagen er op uit vanaf 324 euro. U slaapt op zowel de heenreis als de terugreis in een nachttrein. In Kopenhagen slaapt u 3 nachten in een hotel.

Bij een stedentrip naar Kopenhagen denkt u wellicht in eerste instantie direct aan het vliegtuig, en dat kan natuurlijk ook. Een andere mogelijkheid is uw stedentrip per trein te doen. U kunt ´s nachts slapen in de nachttrein en komt ´s ochtends aan in Kopenhagen. Doordat u per nachttrein reist kunt u maximaal van Kopenhagen genieten. Immers ook op de aankomstdag en vertrekdag heeft u de hele dag de tijd om Kopenhagen te bekijken. Raadpleeg hier de dienstregeling van de nachttrein Kopenhagen.

Uw reis kunt u boeken bij De Jong Intra.

Vindt u 5 dagen wat veel voor een stedentrip Kopenhagen? Dan kunt u overwegen om of met het vliegtuig te gaan, of een dagje Denemarken in te gaan om andere steden en dorpjes te bezoeken.

Bereid uw stedentrip naar Kopenhagen goed voor en kijk op Kopenhagen.nl voor alle handige informatie over Kopenhagen. Kopenhagen.nl biedt overigens ook stedentrips aan, maar alleen per vliegtuig.